Аз сънувах нещо свързано с точно определен човек.
Уж бяхме излезнали,но не знам защо всякаш щеше да е раздяла,първо бяхме в някаква кола,аз залегнах,за да не се виждам,понеже имаше някаква позната,която се навърташе наоколо,а не исках да тръгнат слухове и клюки,че излизам с този човек.
Мисля,че точно тази позната подаде кутия с шоколадови бонбони,които аз и този човек изядохме по-късно.
После тръгнахме на някъде с колата,започнахме да се изкачваме по някаква улица и когато стигнахме нещо,той спря колата,излезнахме и ме поведе близо до едно дърво,бяхме като в горичка,и натисна някакво копче и видях как дървото го беше украсил с коледни играчки и висулки,беше елха.А под елхата имаше два подаръка.Единия беше за него,подаде ми го,за да му го подаря.Аз всъщност разкъсах малко хартията,за да видя какъв е подаръка му и бяха дрехи,даже си помислих,че тези му дрехи май съм ги виждала и по-скоро ги е сложил,за да има нещо,което аз да му подаря уж нали?!Другия подарък,който беше за мен,той ми го подаде и когато го отворих имаше нещо от сорта като кълбо пълно със снежинки,което като го разтърсиш снежинките се движат и от едната страна на кълбото имаше нещо като част от мидичка,в която можеш да сложиш снимка. (слагам картинка на нещо подобно,но не същото разбира се,понеже не знам как да го нарека)

Аз първоначално почнах да се чудя каква снимка да сложа,тъй като всичките снимки,които имах с този човек заедно не бяха точен размер,после реших,че все пак ще влезнат.
Чудех се в съня защо този човек прави този жест за мен,след като се предполага,че нещата между нас са ясни и той няма чувства.Даже се почудих дали пак да не настоявам за моето,след като такъв жест не се прави просто ей така,но си замълчах.
Също в съня си мислех,че не съм го целунала и май така и не го целунах.
Какво мислите,че означава,дали да очаквам някакъв жест от негова страна?

П.П Елхата беше много хубава,изпълни ми душата,като я видях! :rolleyes: