Нереална, :wub: Лили ме е сънувала. Сподели съня си в астрологията, но го местим тук, за да не спамим. Копи&пейст.
Лили написа:
Много странен сън и не съм сигурна как да го тълкуваме, жалко че Нереална спи в момента вече.
Сънувам как отивам във вас при все това, че не те знам къде живееш. Но в съня знаех, че отивам в дома на твоите родители, т.е. ти беше там с тях. Може би защото си споменавала, че си им гостувала наскоро. Влизам в някакъв блок с клатещи се стълби, асансьор няма или не работи - много странно усещане, но често сънувам как изкачвам такива стълби, а стъпалата изведнъж започват да се клатят под краката ми или съвсем изчезват, пропадат. Все пак успявам да се кача до горе, т.е. до вас. По едно време ми се мярна някакъв мустакат възрастен мъж и за него знаех, че това е баща ти. След като влизам във вас, изведнъж се озовавам в някаква зала. Приличаше по-скоро на ресторант от соц времената. Имаше няколко маси. Ти ме посрещаш, бяха се събрали още няколко момичета, твои приятелки предполагам. И казваш, че трябва да подготвим някоя от масите за празненство. Избираме по-голяма маса и си спомням, че имаше хлебни трохи по нея и аз посягам да ги почистя. Също така си спомням, че имаше стена с рафтове и нареден там алкохол, цяла колекция. Да не си помислиш, че това са болни брътвежи на Марс в Риби, аз не пия, мила. Но идеята в съня беше, че се вдига голямо тържество. Само частта с трохите и почистването им не разбрах. Сватба ще вдигаш, Айя, това е посланието според мен. А трохите са дребните недоразумения, които трябва да бъдат изчистени.