Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540470 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #860 -: Ноември 12, 2010, 11:07:09 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 06:49:26 pm от aiia »

« Отговор #861 -: Ноември 14, 2010, 01:34:36 am »
Какво може да значи да избираш между двама човека?Тоест да бъдеш с единия или с другия,единия представяйки миналото,с когото сте имали някакво общо минало,а другия по-скоро представяйки бъдеще изпълнено с риск и непознатото?  :-\

« Отговор #862 -: Ноември 16, 2010, 08:09:41 pm »
Някой има ли наидея какво може да значи да сънуваш,че си поставяш пръстен.Аз по принцип нося пръстен на дяната ръка на средния пръст,сънувах обаче как си го свалям моя си пръстен и си сложих на безимения пръст златен пръстен с някакви бели камъчета,спомням си,че някак ми беше леко неудобен,но реших,че е защото не съм свикнала с него.Какво може да означава? :-\

*

holanda

« Отговор #863 -: Ноември 16, 2010, 08:30:46 pm »
много искаш да се задомиш,моме  :P

предполагам е свързан с желанието ти да се влюбиш,да се подсигуриш с някакво стабилно партньорство..

Както знаем, той е символ - или знак - на обич и вярност. Да носиш пръстен означава, че си „свързан" с някого. Да си спомним за брачната халка или за пръстена на епископа. В съня пръстенът показва, че установяваме връзка със себе си, че се „взимаме в ръце", след като сме решили да осъществим единството си. Най-често е кръгъл и като такъв съдържа и символиката на кръга

*

nerealna

« Отговор #864 -: Ноември 16, 2010, 08:46:44 pm »
Някой има ли наидея какво може да значи да сънуваш,че си поставяш пръстен.Аз по принцип нося пръстен на дяната ръка на средния пръст,сънувах обаче как си го свалям моя си пръстен и си сложих на безимения пръст златен пръстен с някакви бели камъчета,спомням си,че някак ми беше леко неудобен,но реших,че е защото не съм свикнала с него.Какво може да означава? :-\

Ще се откажеш от този, който досега си обичала и ще го замениш с друг. т.е. ново гадже ;)

Пръстенът означава и поети ангажименти и обещания.

Златото е хубава знак по принцип, предвещава радост.  за добрите хора казват “има златно сърце”, но ако в съня блести мн ярко и привлича вниманието значи предупреждава да не се заслепиш от силни желания и страсти. Може би смяташ, че в живота ти се полага повече отколкото получаваш.

Белите камъчта също са хубав знак – символизират емоциите ти. Ще се избавиш от затормозяваща привързаност, мъка и ограничения. Бялото е и ново начало. Оптимизъм.

Като цяло, мисля си че ти предстои нова връзка, която ще бъде продължителна и мн. важна за теб /златото е трайно и безценно/. Е, в началото няма да ти е лесно/неудобството от пръстена/, но ще се приспособиш.

п.с. не всеки може да си позволи да си купи злато в реалността ..т.е. златот може да се приеме като нещо недостижимо. пръстенът е връзка. мислиш си, че връзка, която да удовлетворява всичките ти изисквания е нещо недостижимо за теб, но си сложила пръстена ..така че - ще има връзка все пак  ;)
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 09:00:50 pm от nerealna »

« Отговор #865 -: Ноември 16, 2010, 09:17:46 pm »

Ще се откажеш от този, който досега си обичала и ще го замениш с друг. т.е. ново гадже ;)

Пръстенът означава и поети ангажименти и обещания.

Златото е хубава знак по принцип, предвещава радост.  за добрите хора казват “има златно сърце”, но ако в съня блести мн ярко и привлича вниманието значи предупреждава да не се заслепиш от силни желания и страсти. Може би смяташ, че в живота ти се полага повече отколкото получаваш.

Белите камъчта също са хубав знак – символизират емоциите ти. Ще се избавиш от затормозяваща привързаност, мъка и ограничения. Бялото е и ново начало. Оптимизъм.

Като цяло, мисля си че ти предстои нова връзка, която ще бъде продължителна и мн. важна за теб /златото е трайно и безценно/. Е, в началото няма да ти е лесно/неудобството от пръстена/, но ще се приспособиш.

п.с. не всеки може да си позволи да си купи злато в реалността ..т.е. златот може да се приеме като нещо недостижимо. пръстенът е връзка. мислиш си, че връзка, която да удовлетворява всичките ти изисквания е нещо недостижимо за теб, но си сложила пръстена ..така че - ще има връзка все пак  ;)

Благодаря ти! :88:
Мисля,че на там отиват работите,смисъл,че ще се опитам да оставя назад,да забравя човека,когото обичах до сега и да гледам напред,имам симпатии към друг така е,но нещата са все още в ''зародиш''.
Не си спомням да е блестял силно,нямаше такова нещо в съня ми.
Истина е,че все си мисля,че явно е невъзможно да имам връзката,която искам,но да видим...
Дано ме облее повече оптимизъм и престанат мъките и страданията по хора,които не го заслужават.

Лилавке,мерси.Ами искам връзка,ама гледам да не прекалявам в исканията си,даже понякога оклюмвам и си викам к'вот му дойде,все ми е тая. :wub:

*

holanda

« Отговор #866 -: Ноември 16, 2010, 09:20:05 pm »
и аз ще се включа с един малко странен сън от снощи.

Сънувах,че с един човек,който не познавам,търсим трети (които познавам в действителност :unsure:)
Времето е топло,вечер е,може би имаше пълнолуние..движим се бързо,защото знаем,че скоро ще има някакво събитие с хора на площада.Тези хора са с бежови пелерини и наметнати качулки. Двама от тях се бяха облегнали на стена от старите материали..кирпич се казва доколкото знам..и си говорят,а аз и непознатия (с когото в съня сме приятели) се стараем да не поглеждаме тези хора.Идеята беше да вземем 3-тия със себе си преди да стане време за шествието Ha площада

човека,които трябваше да вземем със себе си,живееше в много висок блок,към последните етажи и ни се усмихваше,но не слизаше при нас  :-\. Беше странно,сякаш аз сама трябваше да стигна до него и да го взема,а другия да чака долу...Все пак успях и после 3-мата тръгнахме нанякъде,трябваше да направим нещо,но вече не помня какво.

Нереална,имаш ли предположения..

*

nerealna

« Отговор #867 -: Ноември 17, 2010, 05:37:31 am »
и аз ще се включа с един малко странен сън от снощи.

Сънувах,че с един човек,който не познавам,търсим трети (които познавам в действителност :unsure:)
Времето е топло,вечер е,може би имаше пълнолуние..движим се бързо,защото знаем,че скоро ще има някакво събитие с хора на площада.Тези хора са с бежови пелерини и наметнати качулки. Двама от тях се бяха облегнали на стена от старите материали..кирпич се казва доколкото знам..и си говорят,а аз и непознатия (с когото в съня сме приятели) се стараем да не поглеждаме тези хора.Идеята беше да вземем 3-тия със себе си преди да стане време за шествието Ha площада

човека,които трябваше да вземем със себе си,живееше в много висок блок,към последните етажи и ни се усмихваше,но не слизаше при нас  :-\. Беше странно,сякаш аз сама трябваше да стигна до него и да го взема,а другия да чака долу...Все пак успях и после 3-мата тръгнахме нанякъде,трябваше да направим нещо,но вече не помня какво.

Нереална,имаш ли предположения..

мноого сънуващи хора  ;D

Ако  този трети човек е далеч от теб, сънят показва желанието ти да бъдете заедно по- често. липсва ти физическото му присъствие, та затова го търсиш.

Вечер е – имаш нещо за приключване и ще го приключиш /пълнолуние- цялостност и завършеност/,. но пълнолунието се св. и с  нервност...възможно е тези дни да се чувстваш малко странно ...или да извършиш нещо необичайно за теб. Луната е емоция и интуиция, скрити чувства.
Някой ще ти въздейства мн емоционално скоро. Ще се чувстваш зависима .

Имаш нужда да се концентрираш...нещо мн те разсейва.

Качулки, пелерини... крие се нещо от теб  или ще се опитват да прикрият.
информацията е в главите ни- в съня – главата скрита с шапка, значи ще се крие инфо от теб.

*

holanda

« Отговор #868 -: Ноември 17, 2010, 06:12:32 am »
ехее..да бе  ;D

мерси за коментара  ;D

« Отговор #869 -: Ноември 19, 2010, 06:53:50 pm »
Сънувах,че ме ужили оса или пчела,не съм сигурна,май беше пчела,защото смътно си спомнях,че наблизо ги използваха за да дават мед,та спомням си как виждах,че лети тази пчела и по едно време ме ужили на дясната ръка,от външната й страна,малко над средния пръст,мястото се наду и зачерви  :unsure: Какво може да означава,да не би някой да ме засегне с нещо?

*

holanda

« Отговор #870 -: Ноември 19, 2010, 07:00:51 pm »
да,и аз веднъj сънувах някакви оси да jyjaт покрай мен и много скоро след това разбрах за 2 глупачки,които опитали да ми вкарват името в интриги ,милите  ;D

но ти си сънувала пчела,може да е добър знак

1.Много работа ви чака. Ако сте безработни, то скоро ще ви наемат на желания пост и ще успеете да постигнете професионална реализация. 

2. Пчела- Знак за сполука. Благосъстояние.

« Отговор #871 -: Ноември 19, 2010, 07:08:34 pm »
Мерси,Лилавка!  :wub:
Обаче ме ужили и се подду мястото,та не знам дали е на хубаво  :-\

*

nerealna

« Отговор #872 -: Ноември 19, 2010, 11:06:32 pm »
Сънувах,че ме ужили оса или пчела,не съм сигурна,май беше пчела,защото смътно си спомнях,че наблизо ги използваха за да дават мед,та спомням си как виждах,че лети тази пчела и по едно време ме ужили на дясната ръка,от външната й страна,малко над средния пръст,мястото се наду и зачерви  :unsure: Какво може да означава,да не би някой да ме засегне с нещо?
С ръцете се здрависваме – те олицетворяват социалните ни контакти. Наранена ръка – наранено его.
Пчела те е ужилила – ще изпиташ раздразнение от нещо и внимавай с това да не предизвикаш конфликт /ръката/

Като цяло сънят покзва, че се чувстваш или ще се почувстваш наранена или отхвърлена от някой.

*

Feia

« Отговор #873 -: Ноември 19, 2010, 11:20:29 pm »

Това, че те е ужилила над средния пръст е доста любопитно!  ;D Да не би да подтискаш съзнателно някои свои желания и емоции, които се опитват да си пробият път чрез сънищата ти?

« Отговор #874 -: Ноември 19, 2010, 11:30:34 pm »
Сънувах,че ме ужили оса или пчела,не съм сигурна,май беше пчела,защото смътно си спомнях,че наблизо ги използваха за да дават мед,та спомням си как виждах,че лети тази пчела и по едно време ме ужили на дясната ръка,от външната й страна,малко над средния пръст,мястото се наду и зачерви  :unsure: Какво може да означава,да не би някой да ме засегне с нещо?
С ръцете се здрависваме – те олицетворяват социалните ни контакти. Наранена ръка – наранено его.
Пчела те е ужилила – ще изпиташ раздразнение от нещо и внимавай с това да не предизвикаш конфликт /ръката/

Като цяло сънят покзва, че се чувстваш или ще се почувстваш наранена или отхвърлена от някой.

Благодаря,Нереална!
Всъщност аз мислех над това,че с ръцете работим,творим и може някой да се опита да ме засегне относно дадено мое ''творение'',знам ли и аз?!
Много е възможно да се почувствам отхвърлена и наранена,аз съм много чувствителна и понякога даже прекалено.

Сънувах,че ме ужили оса или пчела,не съм сигурна,май беше пчела,защото смътно си спомнях,че наблизо ги използваха за да дават мед,та спомням си как виждах,че лети тази пчела и по едно време ме ужили на дясната ръка,от външната й страна,малко над средния пръст,мястото се наду и зачерви  :unsure: Какво може да означава,да не би някой да ме засегне с нещо?

Това, че те е ужилила над средния пръст е доста любопитно!  ;D Да не би да подтискаш съзнателно някои свои желания и емоции, които се опитват да си пробият път чрез сънищата ти?

Да подтискам желания и емоции...само тези,които не трябва да излизат на яве или е по-добре да не се реализират,защото може да доведат до лоши последствия.

« Отговор #875 -: Ноември 20, 2010, 08:05:21 pm »
Сигурно вече ставам досадна,обаче тълкуването в съновника не ми изглежда достоверно в моя случей,та ако някой сподели какво мисли,ще съм благодарна!
Сънувах,че един човек,с който уж сме се раделили,но сме си останали приятели ми изневерява,хванах го в крачка,когато ми изневеряваше с друга и от толкова емоции,избухнах в плач....после след време идва да ми се извинява,обаче...  :-\ да не би този човек да ме нарани емоционално някак?

*

nerealna

« Отговор #876 -: Ноември 21, 2010, 01:57:00 am »
Сигурно вече ставам досадна,обаче тълкуването в съновника не ми изглежда достоверно в моя случей,та ако някой сподели какво мисли,ще съм благодарна!
Сънувах,че един човек,с който уж сме се раделили,но сме си останали приятели ми изневерява,хванах го в крачка,когато ми изневеряваше с друга и от толкова емоции,избухнах в плач....после след време идва да ми се извинява,обаче...  :-\ да не би този човек да ме нарани емоционално някак?

а какви са ти отношенията с него в действителност ?

възможно е да се наложи да ги градите наново.

другото обяснение че не си удовлетоврена от отношенията си с него или по принцип с хората.
мъчи те страх от предателство, но подозрнията ти са неоснователни.

може би наистина изпитваш ревност в този период.

чрез плача в съня освобождаваш психиката си от негативните емоции и напрежението  натрупани в ежедневието.
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 02:06:16 am от nerealna »

« Отговор #877 -: Ноември 21, 2010, 02:45:36 am »

другото обяснение че не си удовлетоврена от отношенията си с него или по принцип с хората.

чрез плача в съня освобождаваш психиката си от негативните емоции и напрежението  натрупани в ежедневието.

Ами в момента сме само приятели,в действителност сложих край преди няколко дена и се разделихме,но се предполага,че сме си приятели.Възможно е малко да ми е сърдит,макар че не го казал,уж ме разбирал.Не виждам какво може да градим наново,освен приятелство...
Ревност изпитвах малко преди време,но не относно този човек.
Страх от предателство не знам,в момента не мисля,може да ме нарани емоционално някак си,ако поиска и го знае,даже си помислих дали няма да го направи само,за да ми го върне,заради това че скъсах с него,вместо да продължа тази ''връзка'' и после да реши,че е постъпил грешно,но не виждам защо би го направил,не знам.  :-\
Благодаря ти,Нереална!  :wub:

*

katrin_ls

« Отговор #878 -: Ноември 24, 2010, 07:16:13 am »
Нереална,  :wub: Лили ме е сънувала. Сподели съня си в астрологията, но го местим тук, за да не спамим. Копи&пейст.

Лили написа:

Много странен сън и не съм сигурна как да го тълкуваме, жалко че Нереална спи в момента вече.
Сънувам как отивам във вас при все това, че не те знам къде живееш. Но в съня знаех, че отивам в дома на твоите родители, т.е. ти беше там с тях. Може би защото си споменавала, че си им гостувала наскоро. Влизам в някакъв блок с клатещи се стълби, асансьор няма или не работи - много странно усещане, но често сънувам как изкачвам такива стълби, а стъпалата изведнъж започват да се клатят под краката ми или съвсем изчезват, пропадат. Все пак успявам да се кача до горе, т.е. до вас. По едно време ми се мярна някакъв мустакат възрастен мъж и за него знаех, че това е баща ти. След като влизам във вас, изведнъж се озовавам в някаква зала. Приличаше по-скоро на ресторант от соц времената. Имаше няколко маси. Ти ме посрещаш, бяха се събрали още няколко момичета, твои приятелки предполагам. И казваш, че трябва да подготвим някоя от масите за празненство. Избираме по-голяма маса и си спомням, че имаше хлебни трохи по нея и аз посягам да ги почистя. Също така си спомням, че имаше стена с рафтове и нареден там алкохол, цяла колекция. Да не си помислиш, че това са болни брътвежи на Марс в Риби, аз не пия, мила. Но идеята в съня беше, че се вдига голямо тържество. Само частта с трохите и почистването им не разбрах. Сватба ще вдигаш, Айя, това е посланието според мен. А трохите са дребните недоразумения, които трябва да бъдат изчистени.

« Отговор #879 -: Ноември 24, 2010, 02:40:23 pm »

Аз да кажа,че съня се случи,хванах го в ''изневяра'',не точно,но ме накара да се чувствам много наранена,той не знае де,но плаченето...еми плаках.