1. Сънувам косата си – гъста и къдрава /каквато е в реалността/. Прекарах пръсти през нея и няколко кичура останаха в ръцете ми. *Последните месеци започна да капе повече от обичайното, имах притеснения в тази връзка..
2. Видях собствената си кръв /чиста/, и по ръцете си, без да съм се наранявала
3. Сънувам, че съм в къща /или апартамент с просторна стая/, на първия етаж с голяма тераса, преливаща в красива поляна отпред. Беше се съмнало и няколко цигани нахлуха в стаята с контейнери, за да съберат боклука...

Аз пък гледам да тълкувам сънищата позитивно, независимо какво пише в съновниците

Косата символиира жизнената ни и духовна също сила. Имаш такава, но сигирно в този период се страхуваш да не изгубиш тази сила /да подчертая-не че я нямаш, а се страхуваш. Казваш че по принцип сега ти пада. Сънят отразява притеснения в реалността/.
Изразходваш неправилно силите, енергията си.
Тъй като косата е на главата от където идват мислите ни – падането на кичури е възможно да означава, че ще се откажеш от свои безплодни мисли и идеи.
И да се замислиш наистина ли правиш, това което искаш.
Кръвта може да означава мн. неща.
В твоя сън мисля че значи обновление /щом не си се наранила/.
Била по ръцете ти /ръцете са социалните ни контакти, общуването/ -ще имаш обновление в тази сфера. Значи и силни емоции и чувства, които изпитваш вероятно в този период или ще изпиташ скоро.
Третият сън - В хармония със себе си. Приятна среща. Развитие на отношения с любим човек. Ще изчистиш недоразумения. Или ще решиш личен проблем
Желанеи да излезеш от рутината.
Възможно е и да проявиш безразличие към някой или несъгласие с някой човек /по точно да не приемеш нечии идеи/