Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540475 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #900 -: Ноември 27, 2010, 01:49:17 pm »
 :wub: Може би в ежедневието си усещаш липса на енергия или има нещо, което не й действа благоприятно. Нещо тe спъва и пречи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #901 -: Ноември 27, 2010, 02:35:17 pm »
Кръвта знам, че е някаква истина, поне при мен това е значело впоследствие.
С косата не е много добър момента, доколкото ми е известно, но пък може да не предвещава, а някаква загуба, неприятности, които изживяваш в реалността да мъчат подсъзнанието. Забелязала съм при Сатурнови транзити, че подобни сънища не са рядкост - зъби, коси...ти имаше ли в момента такъв? Сатурн иска да ни покаже нашата слабост и недостатъци, да се справим с тях, да ги приемем, за да сме по-сигурни и твърди напред.       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #902 -: Ноември 27, 2010, 03:42:16 pm »

1. Сънувам косата си – гъста и къдрава /каквато е в реалността/. Прекарах пръсти през нея и няколко кичура останаха в ръцете ми.  *Последните месеци започна да капе повече от обичайното, имах притеснения в тази връзка..
2. Видях собствената си кръв /чиста/, и по ръцете си, без да съм се наранявала
3. Сънувам, че съм в къща /или апартамент с просторна стая/, на първия етаж с голяма тераса, преливаща в красива поляна отпред. Беше се съмнало и няколко цигани нахлуха в стаята с контейнери, за да съберат боклука...

:'(
Аз пък гледам да тълкувам сънищата позитивно, независимо какво пише в съновниците  ;)

Косата символиира жизнената ни и духовна също сила. Имаш такава, но сигирно в този период се страхуваш да не изгубиш тази сила /да подчертая-не че я нямаш, а се страхуваш. Казваш че по принцип сега ти пада. Сънят отразява притеснения в реалността/.
Изразходваш неправилно силите, енергията  си.
Тъй като косата е на главата от където идват мислите ни – падането на кичури е възможно да означава, че ще се откажеш от свои безплодни мисли и идеи.
И да се замислиш наистина ли правиш, това което искаш.

Кръвта може да означава мн. неща.
В твоя сън мисля че значи обновление /щом не си се наранила/.
Била по ръцете ти /ръцете са социалните ни контакти, общуването/ -ще имаш обновление в тази сфера. Значи и силни емоции и чувства, които изпитваш вероятно в този период или ще изпиташ скоро.

Третият сън - В хармония със себе си. Приятна среща. Развитие на отношения с любим човек. Ще изчистиш недоразумения. Или ще решиш личен проблем
Желанеи да излезеш от рутината.
Възможно е и  да проявиш безразличие към някой или несъгласие с някой човек /по точно да не приемеш нечии идеи/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #903 -: Ноември 27, 2010, 03:49:08 pm »
Косата символиира жизнената ни и духовна също сила. Имаш такава, но сигирно в този период се страхуваш да не изгубиш тази сила /да подчертая-не че я нямаш, а се страхуваш.

Да, това е силата ни, затова го свързах със Сатурн и се сещам, че и при мен се е случвало.

*

nerealna

« Отговор #904 -: Ноември 27, 2010, 03:52:09 pm »
да и за истината и кръвта е вярно ..и при мен се е случвало да науча нешо след сън с кръв.

и аз сънувам мн. странни сънища при съвпад на луна с нептун

*

sunrain

• 6710
« Отговор #905 -: Ноември 27, 2010, 03:54:21 pm »
и аз сънувам мн. странни сънища при съвпад на луна с нептун

И при мен е така - Луната като ми се лепне за Нептун, най-редовно имам интересни сънища с мистичен оттенък.

*

abroad

« Отговор #906 -: Ноември 27, 2010, 04:17:40 pm »
:wub: Може би в ежедневието си усещаш липса на енергия или има нещо, което не й действа благоприятно. Нещо тe спъва и пречи.

Пречи :blink:

Забелязала съм при Сатурнови транзити, че подобни сънища не са рядкост - зъби, коси...ти имаше ли в момента такъв? Сатурн иска да ни покаже нашата слабост и недостатъци, да се справим с тях, да ги приемем, за да сме по-сигурни и твърди напред.       

Сатурн е над МС и така ще си остане до юни, 2011 :blink:

Аз пък гледам да тълкувам сънищата позитивно, независимо какво пише в съновниците  ;)

--------------------------------

И да се замислиш наистина ли правиш, това което искаш.

-----------------------------------

Третият сън - В хармония със себе си. Приятна среща. Развитие на отношения с любим човек. Ще изчистиш недоразумения. Или ще решиш личен проблем

:58:

И Господ здраве да ви дава ;D

*Да си призная, притесних се, още повече, че не сънувам често.

*

Uran

• 6041
« Отговор #907 -: Ноември 27, 2010, 09:02:59 pm »
Бях на театрално представление в провинциален град. Беше пълно фиаско. Публиката шумеше, а актьорите не си знаеха репликите и играеха про форма. Публиката напускаше залата, а тези, които оставаха в залата водеха дебати с актьорите.До мен беше приятелка, с която напоследък не сме ОК и си говорихме приятелски. Смеехме се. Салонът беше голям и по-скоро приличаше на кино.
Никой от актьорите не ми беше познат.
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 11:09:25 pm от Uran »

« Отговор #908 -: Ноември 27, 2010, 09:10:28 pm »
Здравейте : )
Не тълкувам сънищата си попринцип, но имам чувството, че този носи специално послание. Помогнете ми да разбера какво е то.. Сънувах, че съм в градината на вилата на родителите на баща ми заедно с най-близката ми приятелка и сестра ми. Без причина кошерът, който беше на дурвото до мен падна и мнооого пчели запознаха да излитат от него. Побегнахме от страх, влязохме в къщата, една пчела се докопа до мен въпреки че затворихме врата зад нас и ме ужили по дясната ръка, китката.
Не зная дали за небходими всички тези подробности, но все пак. Кажете какво мислите, моля ви. : )

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #909 -: Ноември 29, 2010, 06:33:50 pm »
Сънувах Министър-председателя! :o :o
Беше доста неглижиран и говорих с него.... :rolleyes: :rolleyes:

Нереална , къде си? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #910 -: Ноември 29, 2010, 07:01:41 pm »

Нереална , къде си? ;D
Ми...не знам...
Предполагам че приемаш себе си за авторитетна личност.
Контрол и лидерство от твоя страна. Преследваш някаква цел. Големи амбиции имаш , но направила ли си първата стъпка за да постигеш целта  си  :-\

Или може би просто много се интересуваш от политика  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #911 -: Ноември 29, 2010, 07:25:22 pm »
миналите дни събувах един сън...много неприятен.....с болести и кръв за мен се отнасяше, но ме е страх да го кажа....да го опиша....как мислите?
трябва ли да си мълча и да не казвам нищо? :-\ :unsure:...в съня си не бах толкова притеснена, но когато се събудих ми стана много гадно, уплаших се.....

ето някои интерпретации...за кръв...
Цитат
Срещали сме този важен символ в книгата. Кръвта е свързана с живота, с жизнената и телесната топлина. В сънищата тя олицетворява енергията. Понякога се родее с огъня, дори със слънцето. Всичко зависи от съня. Защото кръвта може да означава и „кастрация", осакатяване" с произтичащата от тях тревожност. В други случаи кръвта е носител на духовност. Поради цвета си тя съдържа и символиката на червеното.

Цитат
Ако сънувате че кървите или губите кръв, означава че сте преуморени или че се чувствате емоционално изтощени. Също така може да ви предупреждава за сериозни конфликти с приятели. Жените често сънуват
кръв точно преди или по време на месечния им цикъл или когато са бременни.Ако сънувате че пиете
кръв, означава че имате прилив на нови сили и жизненост.

аз бях преуморена миналата седмица....все едно някой ме беше пуснал в пералнята....и физически и емоционално-психически.....
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 07:29:27 pm от vanilla »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #912 -: Ноември 29, 2010, 07:55:49 pm »

Нереална , къде си? ;D
Ми...не знам...
Предполагам че приемаш себе си за авторитетна личност.
Контрол и лидерство от твоя страна. Преследваш някаква цел. Големи амбиции имаш , но направила ли си първата стъпка за да постигеш целта  си  :-\

Или може би просто много се интересуваш от политика  ;D

Доста стъпки съм направила ;D...., явно ми е нужен скок ;D ;D ;)
Мерси Нереална! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #913 -: Декември 01, 2010, 01:26:47 am »
Тези дни Сълнцето транзитира Нептуна ми в Стрелец. В събота сънувах нещо тежко за мен - сънувах, че нося майка ми на ръце майка ми /тя е починала/. По принцип не бих могла да  я нося сама. Тя ми говореше нещо, че й е лошо и затова се наложи да я нося. Знам, че покойниците в сън много рядко говорят. През цялото време си мисех колко ми е тежко.
Вчера сънувах квартала на баба ми /нейната майка/ - Редута. Разхождах се из него с някого. Май ме возиха в кола, но си спомням, че се разхождах и пеш. Целия квартал беше в огромни нови къщи - 2-3 етажни. Някои в строеж, други все още на червена тухла - бабината къща беше такава - много голяма, на червена тухла. Мислех си, какви малки къщи имаше навремето там, как съм се разхождала по уличките и сега са тези красиви нови къщи. От колата, с която ме возиха се опитвах да зърна бабината къща, но не можах. Много често се питам как изглежда тя днес :-\, но не искам да минавам от там.

Странни изживявания   :-\ Отдавна не бях сънувала толкова дълги сънища. :rolleyes: 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #914 -: Декември 02, 2010, 12:02:56 am »
Да разкажа едно преживяване в сън от тази нощ включващо Скарлет  ;D

Сънувам си аз нещо. Май се събудих. Заспах. Продължих да си сънувам. Скарлет ми се мерва като име, но не като образ и не в конкретна история /поне не помня такава/. Значи, по разбужданията сънувам различни сънища. По едно време се усещам, че от единия сън Скарлет ми се е намесила в другия сън  ;D И през цялото време си мислих, че съм омешала двата съня, а на нея мястото й е в другата история.  ;D ;D ;D Усещането беше много интересно. :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #915 -: Декември 02, 2010, 12:35:45 am »
Да разкажа едно преживяване в сън от тази нощ включващо Скарлет  ;D

Сънувам си аз нещо. Май се събудих. Заспах. Продължих да си сънувам. Скарлет ми се мерва като име, но не като образ и не в конкретна история /поне не помня такава/. Значи, по разбужданията сънувам различни сънища. По едно време се усещам, че от единия сън Скарлет ми се е намесила в другия сън  ;D И през цялото време си мислих, че съм омешала двата съня, а на нея мястото й е в другата история.  ;D ;D ;D Усещането беше много интересно. :blink:

;D И в крайна сметка....не разбрах както точно си ме сънувала. Или не си спомняш съня, но помиш, че аз съм се разхождала из него, но без да ме видиш. А ти, всъщност, знаеш как изглеждам. Ликът ми грее на мойта страничка.....  :57: :85: :57: :93:

« Отговор #916 -: Декември 02, 2010, 12:46:05 am »
Аз те сънувах само като идея, не като образ и звук  ;D Просто сънувах, че от единия сън си отишла в мислите ми в другия сън, а не би трябвало да си там  ;D Хехехе.

« Отговор #917 -: Декември 02, 2010, 09:25:29 pm »
Сънувах, че златната ми брачна халка е хванала ръжда и че всъщност не е направена от злато.
Брака ми да не е ръждясал вече?!  :(
Какво може да значи?

« Отговор #918 -: Декември 02, 2010, 09:34:54 pm »
Сънувах, че златната ми брачна халка е хванала ръжда и че всъщност не е направена от злато.
Какво може да значи?

Аз мисля,че може би трябва да направиш нещо,с което малко да съживиш брака си,да има отново тръпка(ако е изчезнала),опитайте нови преживявания заедно,нещо,което да накара златото отново да е злато и да блести  :blink:
Не знам как са отношенията със съпруга ти,но ако има някакъв застой,предполагам,че може да се опиташ да разнообразиш дните.
Надявам се да не греша в тълкуването,написах това,което мислех.
Поздрави!  :blink:

*

nerealna

« Отговор #919 -: Декември 02, 2010, 10:01:17 pm »
Какво може да значи?
прозорлива си, трудно би могла да бъдеш излъгана. съмнения. ще научиш истина.

трябва да обновите брака си, както и душите си /те двете неща са свързани/ .нещо в него сте занемарили ...