Сънувам за втори път виенско колело , първия ми сън на това колело беше хубав.Бях с един мъж ,с/у нас имаше остров.... На следващата нощ обаче сънувах някакъв атентат и много огнЬове...успях да избягам...близо от мястото ме чакаше същия мъж.... :blink:
Все още чакаш голямата си любов. Имаш желание да се усамотиш с него. Изгаряш от емоции, страст и любов. Но като че ли се опитваш да се предпазиш от тях от страх да не бъдеш наранена. Да не би да се страхуваш да се потопиш в огъня на любовта ...

мисля че ще ти се осъществят желанията и няма дълго да чакаш.
Виенското колело е хубав знак. Колелото ти казава че всичко се променя, реалността се променя непрестанно. Жовота се променя но все пак в центъра на коелото има нещо което остава неизменно – духът. Чувстваш ли че си на прага на някаква промяна в живота ти, която изисква духовно преосмисляне ..и духовна подготовка...
Имаш си страхове ...сега не знам за какво са точно, но са св, с това, че нещо в живота ти излиза от твоя контрол.
Може би желаеш/трябва да добавиш малко искрица огън във взаимоотношенията си с някой човек. Някой, който харесваш мисли за теб и се надява приятелските отношения да прераснат в нещо повече . Очаквай рязка промяна в отношения. Мисля че за добро :blink: