Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540188 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #920 -: Декември 03, 2010, 02:52:08 am »
Сънувах, че златната ми брачна халка е хванала ръжда и че всъщност не е направена от злато.
Брака ми да не е ръждясал вече?!  :(
Какво може да значи?

Аз мисля,че може би трябва да направиш нещо,с което малко да съживиш брака си,да има отново тръпка(ако е изчезнала),опитайте нови преживявания заедно,нещо,което да накара златото отново да е злато и да блести  :blink:
Не знам как са отношенията със съпруга ти,но ако има някакъв застой,предполагам,че може да се опиташ да разнообразиш дните.
Надявам се да не греша в тълкуването,написах това,което мислех.
Поздрави!  :blink:
прозорлива си, трудно би могла да бъдеш излъгана. съмнения. ще научиш истина.

трябва да обновите брака си, както и душите си /те двете неща са свързани/ .нещо в него сте занемарили ...
Да, прави сте, има нещо такова. За съжаление след раждането аз се промених, станах дистанцирана и много критична към другите, отделям повече внимание на детето и нямам никакво желание за интимност с мъжа ми. А той като  е без работа и му е много нервно и за най-малкото избухва, а аз не си мълча и после не си говорим няколко дена. Както стана преди този сън. Нямаме много емоции, особено сега в това студено време и наистина сме го занемарили.
Благодаря за отговорите!

« Отговор #921 -: Декември 05, 2010, 07:22:53 pm »
Луната ми транзитираше тази нощ Непуна. Сънищата бяха, хм.....почти мокри  ;D Поне в онази част, в която ги запомних. Знам, че е типично за пълнолунието, а всъщност престои новолуние, но снощи успях да заспя чак в 3 ч. Даже си помислих, че няма да мога да заспя достатъчно дълбоко, за да сънувам нещо и ще изпусна транзита на Луната  ;D, но ето че не го изпуснах  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #922 -: Декември 05, 2010, 07:36:13 pm »
Луната ми транзитираше тази нощ Непуна. Сънищата бяха, хм.....почти мокри  ;D Поне в онази част, в която ги запомних. Знам, че е типично за пълнолунието, а всъщност престои новолуние, но снощи успях да заспя чак в 3 ч. Даже си помислих, че няма да мога да заспя достатъчно дълбоко, за да сънувам нещо и ще изпусна транзита на Луната  ;D, но ето че не го изпуснах  :mellow:

Да не ти липсват емоции?Питам,заради ''почти мокрите'' сънища  :-\

« Отговор #923 -: Декември 05, 2010, 07:42:52 pm »
Да не ти липсват емоции?Питам,заради ''почти мокрите'' сънища  :-\

Бих искала да ми липсват... :-[

По-скоро за мен това си беше нещо като програмиране на сън. Преди да заспя си мислех, че няма да имам време да сънувам нещо. Все едно си дадох задача да сънувам нещо по Нептун У8ми. И беше с човек, към който нямам ама никакви аспирации. Но пък беше приятно  :P

*

holanda

« Отговор #924 -: Декември 05, 2010, 07:49:27 pm »
Бих искала да ми липсват... :-[

охо,това ми заприлича на Коледно пожелание.
Поръсвам те с розАв прашец

Да бъде !  ;D  :P

« Отговор #925 -: Декември 05, 2010, 07:56:13 pm »
Леееееле и това по новолуние!!! После като взема да правя разни неприлични неща, да знаеш, - ти си виновна  :P :P :P

« Отговор #926 -: Декември 05, 2010, 10:19:27 pm »
Еее,феята на форума ръси прашец навсякъде  ;D

*

holanda

« Отговор #927 -: Декември 05, 2010, 10:47:41 pm »
Еее,феята на форума ръси прашец навсякъде  ;D

Почти Коледа е.Тези дни са ми най-натоварени с ''работата''

:25:  ;D

p.s.Аурора,приеми Коледния подарък безрезервно ,не се прави
   ;D

« Отговор #928 -: Декември 05, 2010, 11:01:34 pm »
Почти Коледа е.Тези дни са ми най-натоварени с ''работата''

p.s.Аурора,приеми Коледния подарък безрезервно ,не се прави
   ;D

Както е почти коледа, така и новолунието е в почти съвпад с Венерата ми  ;D. Добре, няма да се пра'а. :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #929 -: Декември 06, 2010, 09:24:26 pm »
я кажете знаете ли какво означава като сънуваш, че закъсняваш за собствената си сватба.....и ти подстригват косата/правят ти прическа за същата сватба.....?  :unsure:

*

nerealna

« Отговор #930 -: Декември 06, 2010, 09:43:05 pm »
я кажете знаете ли какво означава като сънуваш, че закъсняваш за собствената си сватба.....и ти подстригват косата/правят ти прическа за същата сватба.....?  :unsure:
сигурно имаш желание и идеи да промениш нещо във връзката си.
преминаване на нов етап в отношенията с половинката.

*

Uran

• 6041
« Отговор #931 -: Декември 06, 2010, 09:58:35 pm »
Ванила, дано не бъркам твоите сърдечни неволи с тези на Ласт Кис, но ми се струва, че има някакво зацикляне на тема връзки/лИбоФ.
Поизчисти си подсъзнанието. :blink:

« Отговор #932 -: Декември 07, 2010, 01:24:49 am »
Аз явно много впечатлена от филма Skyline снощи сънувах извънземно нашествие и бях много въодушевена  ;D ;D ;D Имаше много силен вятър. Прозорците в дома ми /предишния/ ги нямаше. Небето  първо беше нощно, после беше ден и се повяваха летящи чинии и други апарати с нестандартни форми. Много ме изкефи  ;D Направо бях щастлива.  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #933 -: Декември 07, 2010, 03:09:39 pm »
Благодаря ви момичета.....сигурно сте прави...скоро трябва да има промяна...чакам да минат празниците и тогава със сигурност ще разбера дали ще има промяна  :blink:
предната или по-предната седмица сънувах един лош сън и все още се чудя дали да го кажа.....
мина ми първоначалния страх....и все пак съня е гаден за здравето ми..изсмукваха ми кръвта с тръба и разни ей такива освен това имах доста реални усещания в съня си за самото изсмукване......известно време след като го сънувах ме хвана ужасен вирус заради, който ходих в спешното.......
дали сънят ми е показвал предстоящата болест...?
 :unsure:

*

nerealna

« Отговор #934 -: Декември 07, 2010, 03:37:49 pm »
изсмукваха ми кръвта с тръба и разни ей такива освен това имах доста реални усещания в съня си за самото изсмукване......известно време след като го сънувах ме хвана ужасен вирус заради, който ходих в спешното.......
възможно е сънят да е показвал болестта.
отслабване на физическите сили.
кръвта показва и силните емоции, чувствата, любовта - все едно са ти ги изсмуквали. силно душевно преживяване - дори душевна травма в случая може да значи.
имаш нужда от обновление в живота си.
кръвта се свързва и с роднините. да не си преживяла някаква раздяла скоро? искаш ли да се откъснеш / освободиш от миналото си  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #935 -: Декември 07, 2010, 04:20:22 pm »
Нереална.... :blink:
тук ли си? :(
Сънувам за втори път виенско колело , първия ми сън на това колело беше хубав.Бях с един мъж ,с/у нас имаше остров.... На следващата нощ обаче сънувах някакъв атентат и много огнЬове...успях да избягам...близо от мястото ме чакаше същия  мъж.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #936 -: Декември 07, 2010, 06:06:37 pm »
изсмукваха ми кръвта с тръба и разни ей такива освен това имах доста реални усещания в съня си за самото изсмукване......известно време след като го сънувах ме хвана ужасен вирус заради, който ходих в спешното.......
възможно е сънят да е показвал болестта.
отслабване на физическите сили.
кръвта показва и силните емоции, чувствата, любовта - все едно са ти ги изсмуквали. силно душевно преживяване - дори душевна травма в случая може да значи.
имаш нужда от обновление в живота си.
кръвта се свързва и с роднините. да не си преживяла някаква раздяла скоро? искаш ли да се откъснеш / освободиш от миналото си  :-\
мерси Нереална.....
ами имах един период в близкото минало, в който се чувствах невероятно изморена и физически и психически......страхувах се, че този период няма да мине никога.....
искам да променя нещата, с кото се занимавам.....
раздяла не съм преживяла.....
 :blink:

*

nerealna

« Отговор #937 -: Декември 07, 2010, 07:17:19 pm »
Сънувам за втори път виенско колело , първия ми сън на това колело беше хубав.Бях с един мъж ,с/у нас имаше остров.... На следващата нощ обаче сънувах някакъв атентат и много огнЬове...успях да избягам...близо от мястото ме чакаше същия  мъж.... :blink:
Все още чакаш голямата си любов. Имаш желание да се усамотиш с него. Изгаряш  от емоции, страст и любов. Но като че ли се опитваш да се предпазиш от тях от страх да не бъдеш наранена. Да не би да се страхуваш да се потопиш в огъня на любовта ... :-\
 мисля че ще ти се осъществят желанията и няма дълго да чакаш.
Виенското колело е хубав знак. Колелото ти казава че всичко се променя, реалността се променя непрестанно. Жовота се променя но все пак в центъра на коелото има нещо което остава неизменно – духът. Чувстваш ли че си на прага на някаква промяна в живота ти, която изисква духовно преосмисляне ..и духовна подготовка...

Имаш си страхове ...сега не знам за какво са точно, но са св, с това, че нещо в живота ти излиза от твоя контрол.
Може би желаеш/трябва да добавиш малко искрица огън във взаимоотношенията си с някой човек. Някой, който харесваш  мисли за теб и се надява приятелските отношения да прераснат в нещо повече . Очаквай рязка промяна в отношения. Мисля че за добро  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #938 -: Декември 07, 2010, 08:01:37 pm »
Сънувам за втори път виенско колело , първия ми сън на това колело беше хубав.Бях с един мъж ,с/у нас имаше остров.... На следващата нощ обаче сънувах някакъв атентат и много огнЬове...успях да избягам...близо от мястото ме чакаше същия  мъж.... :blink:
Все още чакаш голямата си любов. Имаш желание да се усамотиш с него. Изгаряш  от емоции, страст и любов. Но като че ли се опитваш да се предпазиш от тях от страх да не бъдеш наранена. Да не би да се страхуваш да се потопиш в огъня на любовта ... :-\
 мисля че ще ти се осъществят желанията и няма дълго да чакаш.
Виенското колело е хубав знак. Колелото ти казава че всичко се променя, реалността се променя непрестанно. Жовота се променя но все пак в центъра на коелото има нещо което остава неизменно – духът. Чувстваш ли че си на прага на някаква промяна в живота ти, която изисква духовно преосмисляне ..и духовна подготовка...

Имаш си страхове ...сега не знам за какво са точно, но са св, с това, че нещо в живота ти излиза от твоя контрол.
Може би желаеш/трябва да добавиш малко искрица огън във взаимоотношенията си с някой човек. Някой, който харесваш  мисли за теб и се надява приятелските отношения да прераснат в нещо повече . Очаквай рязка промяна в отношения. Мисля че за добро  :blink:

:rolleyes:Къде го чукаш , къде се пука.... ;D ;D

:72:, да така е...
Много ти благодаря! :wub:
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 08:06:32 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #939 -: Декември 08, 2010, 12:12:55 am »
Сънувах Луната,беше пълнолуние,нощта беше много тъмна,но Луната беше красива,много красива.Спомням си,че си мислех защо е пълна Луната,като се предполага,че е новолуние /явно съм се повлияла от темата за последното новолуние на 5ти и затова съм го мислила,но го сънувах днес/.Какво може да значи?  :-\