Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540189 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #940 -: Декември 08, 2010, 05:03:46 am »
Сънувах Луната,беше пълнолуние,нощта беше много тъмна,но Луната беше красива,много красива.Спомням си,че си мислех защо е пълна Луната,като се предполага,че е новолуние /явно съм се повлияла от темата за последното новолуние на 5ти и затова съм го мислила,но го сънувах днес/.Какво може да значи?  :-\

Какво може да значи?
Гледах в различни съновници,ама нещо хептен се обърках ... в едни пише,че пълнолуние значи радостна вест,в други желание за тайна любов,в други пише,че щом е било тъмно небето е на лошо  :(

« Отговор #941 -: Декември 08, 2010, 03:33:59 pm »
Здравейте, за първи път пиша тук. Тази сутрин сънувах сън,и много бих искала да знам дали означава нещо.
Значи сънувам че влизаме (Аз брат ми и моя приятел)в едно голямо място на открито пълно с много хора които са гости на някаква сватба. Отиваме в нещо като тоалетна с огледала и отделни вратички. Там заедно с булката започват и мен да ме приготвят за сватба като ми казват че след първата сватба ще бъде и моята.
Аз съм много очудена тъй като не знам за кого ще се омъжвам защото от някъде се почвява и мои бивш приятел. Вече съм облечена с бяла рокля и брат ми и бившия се суетят около мен а аз все питам кой ще е младоженеца. По едно време идва мъжът с когото живея облечен в костюм и започва да ми прави страхотна прическа за сватбата. Аз разбирам че младоженецът ще е той и съм много щастлива,музиката се чува вече и ни приканват да тръгваме но ние още не сме готови и закъсняваме. Спомням си също че прическата ми беше много красива но все се разваляше.
Моля ако някой може да ми го разтълкува ще съм много благодарна. Рових се в интернет и от там прочетох че Сватбата значело болес а аз очаквам резултати от едно изследване и след този сън съм много притеснена. :( :( :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #942 -: Декември 08, 2010, 09:59:36 pm »
Галка, как стои при теб въпросът относно брака? Какво е отношението на настоящия ти партньор по тази тема, както и какво е било и на "бившия"?
Какво е твоето и на партньорите ти отношение към по-пищните/бляскави церемонии?

п.п.Отговорите на тези въпроси ще те насочат към тълкуването.
Понякога ние самите залагаме в подсъзнанието си клишета в символиката.
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 10:10:29 pm от Uran »

*

holanda

« Отговор #943 -: Декември 08, 2010, 10:09:25 pm »

Моля ако някой може да ми го разтълкува ще съм много благодарна. Рових се в интернет и от там прочетох че Сватбата значело болес а аз очаквам резултати от едно изследване и след този сън съм много притеснена. :( :( :(

много е възможно да проектираш притеснението си насън.Преди време също сънувах,че ме женят,а аз незнам за кой и такива разни.В онзи момент се притеснявах за някои важни неща,но нямаше общо с болест,а несигурност по едни важни тогава за мен въпроси.
Няма да се разболееш,не се притеснявай.Всъщност.. спри да се притесняваш  ;)

« Отговор #944 -: Декември 09, 2010, 04:12:00 pm »
Благодавя ви момичета може наистина подсъзнанието ми да си прави шеги с мен. Относно брака сме говорили с моя приятел и той е на мнение че щом се обичаме един подпис не решава нещата и може и без него. Аз се примирих и не настоявам от финансова гледна точка това наистина са си неоправдани разходи.
По въпроса с бившия се разделихме след 6 годишно съжителство мислихме по едно време за брак но в последствие осъзнах че нямам бъдеще с този човек.
Вече 4-ри години живея с новия ми приятел и нямаме никакви проблеми. От време на време наистина сънувам кошмари че се връщам при бившия но това е може би някакъв  подсъзнателен страх че той отново може да влезе в живота ми.
Всичко явно е на подсъзнателно ниво.  :blink:

*

holanda

« Отговор #945 -: Декември 09, 2010, 05:23:16 pm »
сънувах снощи,че вървя по много тъмна пътека в гората,самичка съм,а малко по-напред се двuжи момиче в бели дрехи , говори с приятеля си по телефона.И аз нали съм си об6тителна, дадох малко газ да я настигна и се заговорихме.Тя трябвало да отиде на училище (откъдето можело да я изключат),но имала проблеми с приятеля си и т.н. и аз реших да и помогна и да я извиня пред директорката.

Стигнахме ,а сградата беше толкова красива..казах на момичето да чака отвън и аз започнах да издирвам директорката (преди това се връщах няколко пъти да питам новата ми приятелка за името и) ; директорката се появи и ме покани да пием чай на верандата. Там имаше и други учители,седнахме ,а около нас беше невероятно красиво.Виждаше се пътечката,по която минавахме,но този път беше светло,приятно,имаше птички,водопад (в които се вглеждах и това ме успокояваше) и изобщо...идилия чудесна   :rolleyes:.
Започнах да извинявам девойката,мислех да кажа,че е в тежък период,а сега има проблеми и с котката,но директорката ме пита нещо и започнах да говоря за себе си   ;D...как това училище ми харесва,искам да уча и аз там,с езика се справям,имам хора,но които да разчитам и т.н . Жената ме гледаше с разбиране,а аз се чудех сама на себе си как съм стигнала до това да вляза в непознато място,да извинявам непозната и да говоря с директорката за себе си.
По някое време донесоха чай,странното е,че моята чаша се разля,но сложих малко захар,разбърках и имах за две глъдки  ;D.Мисля,че в съня си,със силата на мисълта успях да направя чая в чашата си малко повече.   ;D

ако някои има желание,може да даде идеи,..специално това за чая ми се стори интересно,но не знам какво би могло да значи  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #946 -: Декември 09, 2010, 05:24:42 pm »
Не си ли Ти това момиче по пътя? ;) :blink:

*

holanda

« Отговор #947 -: Декември 09, 2010, 05:31:51 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 06:10:55 pm от жълтолилава »

« Отговор #948 -: Декември 12, 2010, 04:46:37 am »
Сънувах,че бяхме в нещо като ресторант,а аз по принцип съм капризна с храната,но пред себе си имах чиния с гъби,нарязани бяха,ядях ги с вицилицата,но не бяха бели,бяха всякаш извадени от консерва, тъй като бях кафеникави  - не знам дали в Б-я продават такива.Може ли да значи нещо това?

« Последна редакция: Декември 12, 2010, 09:14:20 pm от Last_Kiss »

*

Uran

• 6041
« Отговор #949 -: Декември 12, 2010, 10:05:56 pm »
Сънувах,че бяхме в нещо като ресторант,а аз по принцип съм капризна с храната,но пред себе си имах чиния с гъби,нарязани бяха,ядях ги с вицилицата,но не бяха бели,бяха всякаш извадени от консерва, тъй като бях кафеникави  - не знам дали в Б-я продават такива.Може ли да значи нещо това?

Има ли в момента нещо от материален хатактер, което да те изкушава или да те принуждава да изпитваш чувство на алчност или производните му?

« Отговор #950 -: Декември 12, 2010, 10:30:39 pm »

Има ли в момента нещо от материален хатактер, което да те изкушава или да те принуждава да изпитваш чувство на алчност или производните му?

Ами не знам,не мога да видя такова нещо,алчност не изпитвам.В момента не мисля за матерялни неща,искам фотоапарат професионален,но явно няма да ми се случи скоро,ще трябва да почакам, но това не е причина да чувствам алчност или нещо подобно,не знам.  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #951 -: Декември 13, 2010, 01:14:11 am »
 ;DАми може и да ти се отдаде възможност за фотоапарата, но вероятно ще направиш компромис с качеството му или "възрастта". :blink:

« Отговор #952 -: Декември 13, 2010, 01:28:56 am »
;DАми може и да ти се отдаде възможност за фотоапарата, но вероятно ще направиш компромис с качеството му или "възрастта". :blink:

А дано!
Благодаря,Уран!  :wub:

*

holanda

« Отговор #953 -: Декември 13, 2010, 06:35:25 pm »
сънувах,че си правя снимка (беше за някаква закачка,не помня какво),но само на лицето и то,една част от него.Косата ми беше загладена зад ухото,шията и рамото ми се откриваха..т.е. снимката беше само на 1/4 от лицето ми ..като че ли акцента беше над ухото (по принцип имам пробивания за 2 обеци,но понякога слагам само на втората,а не тази,на която би трябвало), имах и бенки (в действителност нямам като тези в съня).

:unsure: :unsure:

« Последна редакция: Декември 13, 2010, 06:44:32 pm от жълтолилава »

*

nerealna

« Отговор #954 -: Декември 13, 2010, 07:29:36 pm »
сънувах,че си правя снимка (беше за някаква закачка,не помня какво),но само на лицето и то,една част от него.Косата ми беше загладена зад ухото,шията и рамото ми се откриваха..т.е. снимката беше само на 1/4 от лицето ми ..като че ли акцента беше над ухото (по принцип имам пробивания за 2 обеци,но понякога слагам само на втората,а не тази,на която би трябвало), имах и бенки (в действителност нямам като тези в съня).
Снимката се свързва със спомени, запечатване на момент във времето. Някъде се използва и като средтсво за достъп. Св. се и с празнуване, веселба...
Та в този смисъл – може би искаш да запомниш някой момент от живота си завинаги. Ще те налегнат спомени от  миналото.
Трябва да застанеш и да погледнеш отстрани ситуация, в която си въвлечена.
Имаш ли приятел? Ако имаш дали не отделяш повече внимание на собствената си личност и пренебрегваш него. Дали не се дистанцираш от другите понякога. /фотоапарата-дистанция, а и бенката символизира индивидуланост и уникалност/
Някой ще ти каже какво мисли за теб. Въобще нещо ще ти се изясни и то ако снимката е била ясна в съня .
Опитваш се за да запазиш в тайна някоя твоя постъпка.
Може би в живота ти ще се случи нещо мн. бързо и ти щя трябва да уловиш момента за да не ти убегне нещо важно...
Време е да се изправиш пред някоя ситуация лице в лице. Ще ти се наложи да я анализираш да подходиш по внимателно към нея.
Да видим шията и раменете  - готова ли си винаги да казваш истината... Имаш ли чувстото че някой ти досажда... или може би някой ще има нужда от помощ и съчувствие или ти самата ще имаш нужда от такива.
шията е връзката и м/у интелекта и емоциите- трябва да се уравновесят  двете.

*

holanda

« Отговор #955 -: Декември 13, 2010, 10:18:38 pm »
много благодаря , nerealna  :blink: :blink:

*

holanda

« Отговор #956 -: Декември 14, 2010, 05:27:09 pm »
ще разкажа фантасмагоричния сън от снощи,който е толкова странен,не е нужно да се тълкува,

ще си го напиша,..ако някой ден се случи нещо,да си го прочета и да знам.

сънувам,че съм със двама непознати и пишем някакви формули.
Покрай нас една съседка правеше попара , предупреди ни за опаcност и изчезна .
Събрахме листите,единия взе тетрадките и влязохме в къща .
чухме стъпките на приближаващ се кон,които се опитваше да отвори вратата,а ние бяхме от другата страна и затискахме. Обаче този кон беше доста силен и отвори вратата.
Докато затискахме ,с тези двамата се разбрахме,че трябва да се разделим и да се скрием .
Първо се скрих някъде в къщата,но коня ме намери и веднага изчезнах.
Мисля,че се движех във въздуха,защото с няколко стъпки стигнах покрива на една друга къща. Или май бях стъпила на клон от дърво...hmm..Мисля,че беше покрив.
Стоях,в дqсната ръка дърjaх лилав чадър,но не валеше и беше неприятно тъмно. Под мен имаше много котки,а няколко пъти птици се спускаха към мен и аз ги отблъсквах с лявата ръка..странно,че с другата дърjaх разперен чадър,даже не го дърjaх над главата си, а не валеше.
По някое време конят се появи,но този път се беше превърнал в немска овчарка и ме гледаше отдолу. Даже сега си го спомням, чувството беше ужасно  :'( :'(.
Отнякъде се появи жена,не знам птица ли беше,но ми каза да го ударя с цвете,с по-дълго стъбло (цветето беше Гергьовденче,нали така се казваха..онези жълтите).
После всичко стана много набързо,но успях да го ударя с цветето (а тогава имах усещането,че се е превърнал в пчела) и отидох при жената ,която намаза места от ръката ми (май бях наранена) с каучуков сок от стъблото Ha Гергьовденчетo (този белия,които излиза ако счупиш стъблото на някои растения)...

..... :(
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 06:27:31 pm от жълтолилава »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #957 -: Декември 15, 2010, 06:07:47 pm »
сънят ти ми напоня на една реклама на уиски! :blink:
ако се филмира на клипче би изглеждало много впечатляващо.

аз пък се сънувах бременна :-\
не помня подробности, само чувството на тягостност и беззащитност.

*

holanda

« Отговор #958 -: Декември 15, 2010, 06:11:07 pm »

по принцип това са някакви ограничения..отговорност за нещо,която трябва да поемеш  :-\

* а моя сън си беше доста страшен,събудих се внезапно..гадна работа  :lol:

« Отговор #959 -: Декември 15, 2010, 08:20:23 pm »

Може би имаш някакъв проблем,който ти тежи и за момента не можеш да разрешиш  :-\