ще разкажа фантасмагоричния сън от снощи,който е толкова странен,не е нужно да се тълкува,
ще си го напиша,..ако някой ден се случи нещо,да си го прочета и да знам.
сънувам,че съм със двама непознати и пишем някакви формули.
Покрай нас една съседка правеше попара , предупреди ни за опаcност и изчезна .
Събрахме листите,единия взе тетрадките и влязохме в къща .
чухме стъпките на приближаващ се кон,които се опитваше да отвори вратата,а ние бяхме от другата страна и затискахме. Обаче този кон беше доста силен и отвори вратата.
Докато затискахме ,с тези двамата се разбрахме,че трябва да се разделим и да се скрием .
Първо се скрих някъде в къщата,но коня ме намери и веднага изчезнах.
Мисля,че се движех във въздуха,защото с няколко стъпки стигнах покрива на една друга къща. Или май бях стъпила на клон от дърво...hmm..Мисля,че беше покрив.
Стоях,в дqсната ръка дърjaх лилав чадър,но не валеше и беше неприятно тъмно. Под мен имаше много котки,а няколко пъти птици се спускаха към мен и аз ги отблъсквах с лявата ръка..странно,че с другата дърjaх разперен чадър,даже не го дърjaх над главата си, а не валеше.
По някое време конят се появи,но този път се беше превърнал в немска овчарка и ме гледаше отдолу. Даже сега си го спомням, чувството беше ужасно

.
Отнякъде се появи жена,не знам птица ли беше,но ми каза да го ударя с цвете,с по-дълго стъбло (цветето беше Гергьовденче,нали така се казваха..онези жълтите).
После всичко стана много набързо,но успях да го ударя с цветето (а тогава имах усещането,че се е превърнал в пчела) и отидох при жената ,която намаза места от ръката ми (май бях наранена) с каучуков сок от стъблото Ha Гергьовденчетo (този белия,които излиза ако счупиш стъблото на някои растения)...
.....