Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540353 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #960 -: Декември 15, 2010, 08:22:34 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 12:42:14 pm от жълтолилава »

« Отговор #961 -: Декември 15, 2010, 08:39:22 pm »
К'ъв дявол бе,нали за кон ставаше на въпрос?
Ами може би някой ще се опита да те предупреди за някаква опасност или неприятно събитие,което колкото и да се опиташ да избегнеш,ще те ''докосне'' по някакъв начин,може да те нарани,но някой ще ти помогне,няма да си сама.
Не знам,това ми идва на ум!  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #962 -: Декември 16, 2010, 03:34:04 am »
Смятате ли ,че нещата които сънувах тази вечер са символи за добро? :
сънувах калинка, която излиза от дрехите ми и ,после че летя?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #963 -: Декември 16, 2010, 05:44:08 am »

Перфектно! Много хубав сън.... ;D Имаш необходимост да дадеш воля на душата си , да се освободиш...Мисля , че си намерила пътя...В скоро време ще има напредък с детето.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #964 -: Декември 16, 2010, 01:27:36 pm »

Перфектно! Много хубав сън.... ;D Имаш необходимост да дадеш воля на душата си , да се освободиш...Мисля , че си намерила пътя...В скоро време ще има напредък с детето.... :blink:
О мерси Марая :blink: Освен да кажа отново Дай Боже,друго не се сещам:))) :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #965 -: Декември 18, 2010, 02:16:29 am »

О мерси Марая :blink: Освен да кажа отново Дай Боже,друго не се сещам:))) :wub: :wub:

Калинката се свързва с Дева Мария...Така , че не мисли много...Всичко е измислено! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #966 -: Декември 18, 2010, 03:08:47 am »
искате ли да ви покажа две влюбени калинки-малинки ?  :rolleyes:

обичат се,сигурна съм  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #967 -: Декември 18, 2010, 04:14:00 am »

Калинката се свързва с Дева Мария...Така , че не мисли много...Всичко е измислено! :wub:
Тогава ще кажа "Давай Дево"" :blink:

*

holanda

« Отговор #968 -: Декември 19, 2010, 05:33:43 am »
онази вечер сънувах,че ми се клатят предните зъби и повечето от тях изпадаха в ръката ми.Само единия от двата предни зъба остана.  

Питах днес сестрата как са нашите,уж нищо няма..

какво мислите ?  :(
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 05:46:46 am от жълтолилава »

« Отговор #969 -: Декември 19, 2010, 05:54:42 am »
жълтолилава, преди известно време сънувах подобен сън...
Разболях се - грип.

Аз снощи имах гаден сън. Сънувах някаква жена, която в действителност не познавам. Търсеше ме по телефона, вдигнах й и започна да изрича някакви проклятия, които се отнасяха до мен... Много страшно ми стана :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #970 -: Декември 19, 2010, 06:23:44 am »
онази вечер сънувах,че ми се клатят предните зъби и повечето от тях изпадаха в ръката ми.Само единия от двата предни зъба остана.  

Няма страшно.... :blink: Зъбите не винаги се свързват със смърт....Обърни внимание на онова в което не се чувстваш сигурна...,поработи в/у него...Излишното го изчисти от паметта и мислите си...Има нещо от което искаш да се откъснеш-откъсни се.... ;) :blink:

*

Feia

« Отговор #971 -: Декември 19, 2010, 06:25:04 am »

Няма страшно.... :blink: Зъбите не винаги се свързват със смърт....Обърни внимание на онова в което не се чувстваш сигурна...,поработи в/у него...Излишното го изчисти от паметта и мислите си...Има нещо от което искаш да се откъснеш-откъсни се.... ;) :blink:

Означават ниско самочувствие. Един вид малка кастрация. Неувереност.

*

holanda

« Отговор #972 -: Декември 19, 2010, 06:37:11 am »

дано не е толкова зле,Марая..много се изплаших .Както бях писала в другата тема,последните дни имах невероятни и ужасни сънища-все бягах,все ме преследваха..кучета,котки се спускаха,коне..ужасна работа  :-X.

от съня със зъбите имаше и нещо друго-няколко човека се бяхме хванали за един стълб,хората ги виждах долу,аз бях все още горе и се плъзгах надолу,понякога се спирах,защото беше трудно и опасно.Това на какво ти прилича ?

толкова се изнервих от последните сънища..мислех да излизам тази вечер,обаче ме е страх и незнам  :-\

*мерси Романтика,и аз знам,че е на болест..затова тази седмица ще се пробвам да направя един профилактичен преглед..

*

Марая

• 28287
« Отговор #973 -: Декември 19, 2010, 06:47:27 am »

дано не е толкова зле,Марая..много се изплаших .Както бях писала в другата тема,последните дни имах невероятни и ужасни сънища-все бягах,все ме преследваха..кучета,котки се спускаха,коне..ужасна работа  :-X.

от съня със зъбите имаше и нещо друго-няколко човека се бяхме хванали за един стълб,хората ги виждах долу,аз бях все още горе и се плъзгах надолу,понякога се спирах,защото беше трудно и опасно.Това на какво ти прилича ?

толкова се изнервих от последните сънища..мислех да излизам тази вечер,обаче ме е страх и незнам  :-\

*мерси Романтика,и аз знам,че е на болест..затова тази седмица ще се пробвам да направя един профилактичен преглед..

Прилича ми на период в които се чувстваш  неуверена и несигурна....Период на трансформация...,на опит да защитиш себе си ...,да избягаш от страховете си , дълбоко скътани в съзнанието ти....
Чувстваш вина...,тази вина е свързана с низши потребности /животинските , първичните елементи/ не липсват в съня ти.... ;D Споко , нищо няма да ти се случи , все пак бъди предпазлива и си пази костите , да не паднеш някъде.... ;) :wub:

*

holanda

« Отговор #974 -: Декември 19, 2010, 07:24:37 am »
благодаря ти   :kissd: ,има ги..нещата,за които си писала..и низшите.. :lol: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #975 -: Декември 19, 2010, 07:28:56 am »
благодаря ти   :kissd: ,има ги..нещата,за които си писала..и низшите.. :lol: ;D

Шшшшшттт! Всичко ще бъде наред! :wub: :wub:

*

holanda

« Отговор #976 -: Декември 19, 2010, 12:40:16 pm »

Хело,този сън как ти се струва ? снощи имах подобен ,значи трябва да има някаква връзка ?

сънувам,че съм със двама непознати и пишем някакви формули.
Покрай нас една съседка правеше попара , предупреди ни за опаcност и изчезна .
Събрахме листите,единия взе тетрадките и влязохме в къща .
чухме стъпките на приближаващ се кон,които се опитваше да отвори вратата,а ние бяхме от другата страна и затискахме. Обаче този кон беше доста силен и отвори вратата.
Докато затискахме ,с тези двамата се разбрахме,че трябва да се разделим и да се скрием .
Първо се скрих някъде в къщата,но коня ме намери и веднага изчезнах.
Мисля,че се движех във въздуха,защото с няколко стъпки стигнах покрива на една друга къща. Или май бях стъпила на клон от дърво...hmm..Мисля,че беше покрив.
Стоях,в дqсната ръка дърjaх лилав чадър,но не валеше и беше неприятно тъмно. Под мен имаше много котки,а няколко пъти птици се спускаха към мен и аз ги отблъсквах с лявата ръка..странно,че с другата дърjaх разперен чадър,даже не го дърjaх над главата си, а не валеше.
По някое време конят се появи,но този път се беше превърнал в немска овчарка и ме гледаше отдолу. Даже сега си го спомням, чувството беше ужасно   .
Отнякъде се появи жена,не знам птица ли беше,но ми каза да го ударя с цвете,с по-дълго стъбло (цветето беше Гергьовденче,нали така се казваха..онези жълтите).
После всичко стана много набързо,но успях да го ударя с цветето (а тогава имах усещането,че се е превърнал в пчела) и отидох при жената ,която намаза места от ръката ми (май бях наранена) с каучуков сок от стъблото Ha Гергьовденчетo (този белия,които излиза ако счупиш стъблото на някои растения)...

вече не сънувам нищо с коридори,обаче започнах да сънувам ,че имам някаквa мисия и трябва да я реша до края на съня  ;D ;D

« Отговор #977 -: Декември 19, 2010, 06:32:20 pm »
Имах някакъв странен сън,всякаш се бях върнала в Б-я и ме бяха върнали в училище,бяхме в час по български явно,защото ни диктуваха и трябваше да пишем,аз уж пишех,но допусках много правописни грешки,по едно време вече не издържах в час,ставаше ми лошо,смисъл задушавах се и помолих да излезна от час,даскалката(която в действителност ми е била учителка в миналото) започна да се заяжда с мен,излезнахме от класната стая,продължаваше да се заяжда и даже щеше да ме бие  :o аз първоначално се разплаках и после тръгнах да бягам,намерих една госпожа /която пък ми е била учителка тук/ да ме защити,отидохме при директора,той каза че му е все тая,аз казах че ще се махна от училището в такъв случей,а той каза хубаво.
После бяхме с някакви приятели,хванахме един автобус до другия квартал,слезнахме,отидохме в къщата на един от тях,не знам какво стана и после трябваше да си тръгвам, а аз постоянно си мислех как повече никога няма да отида в това училище,единстевния проблем беше,че там ми остана раницата,а вътре беше и мобилния ми май,и как така не може да се живее и това на нищо не прилича.
После всякаш си бяхме вкъщи ли,но аз само слушах в съня си как майка ми говори с една нейна приятелка / която в действителност познавам/ и й разказваше за случилото се по-горе в училище,а тя се смееше и говореше не знам със злоба ли,но нещо подобно и подхвърляше,че като сме били преди в чужбина и сега не знам си какво.

Какво може да значи това? :-\
В съновника пише,че правописни грешки са знак,че ще се отдадеш на дребни житейски удоволствия,ама на мен не ми звучи особено така,не знам.

*

Feia

« Отговор #978 -: Декември 19, 2010, 08:30:07 pm »

Хело,този сън как ти се струва ? снощи имах подобен ,значи трябва да има някаква връзка ?

сънувам,че съм със двама непознати и пишем някакви формули.
Покрай нас една съседка правеше попара , предупреди ни за опаcност и изчезна .
Събрахме листите,единия взе тетрадките и влязохме в къща .
чухме стъпките на приближаващ се кон,които се опитваше да отвори вратата,а ние бяхме от другата страна и затискахме. Обаче този кон беше доста силен и отвори вратата.
Докато затискахме ,с тези двамата се разбрахме,че трябва да се разделим и да се скрием .
Първо се скрих някъде в къщата,но коня ме намери и веднага изчезнах.
Мисля,че се движех във въздуха,защото с няколко стъпки стигнах покрива на една друга къща. Или май бях стъпила на клон от дърво...hmm..Мисля,че беше покрив.
Стоях,в дqсната ръка дърjaх лилав чадър,но не валеше и беше неприятно тъмно. Под мен имаше много котки,а няколко пъти птици се спускаха към мен и аз ги отблъсквах с лявата ръка..странно,че с другата дърjaх разперен чадър,даже не го дърjaх над главата си, а не валеше.
По някое време конят се появи,но този път се беше превърнал в немска овчарка и ме гледаше отдолу. Даже сега си го спомням, чувството беше ужасно   .
Отнякъде се появи жена,не знам птица ли беше,но ми каза да го ударя с цвете,с по-дълго стъбло (цветето беше Гергьовденче,нали така се казваха..онези жълтите).
После всичко стана много набързо,но успях да го ударя с цветето (а тогава имах усещането,че се е превърнал в пчела) и отидох при жената ,която намаза места от ръката ми (май бях наранена) с каучуков сок от стъблото Ha Гергьовденчетo (този белия,които излиза ако счупиш стъблото на някои растения)...

вече не сънувам нищо с коридори,обаче започнах да сънувам ,че имам някаквa мисия и трябва да я реша до края на съня  ;D ;D

Подтискаш ли някакви свои страсти и кои по-точно? Да не би да подтискаш сексуалните си страсти или са друг вид страсти?

;D

Има ли някакви твои чувства, от които се страхуваш?

*

holanda

« Отговор #979 -: Декември 19, 2010, 10:07:19 pm »
Подтискаш ли някакви свои страсти и кои по-точно? Да не би да подтискаш сексуалните си страсти или са друг вид страсти?

;D

;D ;D ;D

коu точно няма да кажа и ще продълja да ги подтискам,че не е добре  :mellow:
мислех,че ще затърсиш анимата ми  :P

това за чувствата с какво го свърза ?  :blink:
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 10:51:12 pm от жълтолилава »