Имах някакъв странен сън,всякаш се бях върнала в Б-я и ме бяха върнали в училище,бяхме в час по български явно,защото ни диктуваха и трябваше да пишем,аз уж пишех,но допусках много правописни грешки,по едно време вече не издържах в час,ставаше ми лошо,смисъл задушавах се и помолих да излезна от час,даскалката(която в действителност ми е била учителка в миналото) започна да се заяжда с мен,излезнахме от класната стая,продължаваше да се заяжда и даже щеше да ме бие

аз първоначално се разплаках и после тръгнах да бягам,намерих една госпожа /която пък ми е била учителка тук/ да ме защити,отидохме при директора,той каза че му е все тая,аз казах че ще се махна от училището в такъв случей,а той каза хубаво.
После бяхме с някакви приятели,хванахме един автобус до другия квартал,слезнахме,отидохме в къщата на един от тях,не знам какво стана и после трябваше да си тръгвам, а аз постоянно си мислех как повече никога няма да отида в това училище,единстевния проблем беше,че там ми остана раницата,а вътре беше и мобилния ми май,и как така не може да се живее и това на нищо не прилича.
После всякаш си бяхме вкъщи ли,но аз само слушах в съня си как майка ми говори с една нейна приятелка / която в действителност познавам/ и й разказваше за случилото се по-горе в училище,а тя се смееше и говореше не знам със злоба ли,но нещо подобно и подхвърляше,че като сме били преди в чужбина и сега не знам си какво.
Какво може да значи това?

В съновника пише,че правописни грешки са знак,че ще се отдадеш на дребни житейски удоволствия,ама на мен не ми звучи особено така,не знам.