Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540245 Прегледи
*

Feia

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #980 -: Декември 19, 2010, 11:21:16 pm »

;D ;D ;D

коu точно няма да кажа и ще продълja да ги подтискам,че не е добре  :mellow:
мислех,че ще затърсиш анимата ми  :P

това за чувствата с какво го свърза ?  :blink:

Всичко в съня е част от теб самата.

Конят е буен, стремителен, силен. Трябва да са силни емоции.

Кучето понякога се свързва със сексуалните страсти.

Най-накрая се превръща в пчела, която може би те ужилва. Пчелата има жило - това е агресия, предизвиква нараняване, подуване, зачервяване на кожата.

Тук има силни емоции, които са подтиснати и се опитват да излязат на повърхността. Това мисля!

*

holanda

« Отговор #981 -: Декември 19, 2010, 11:34:29 pm »
Това мисля!

мислиш добре  :blink:..жалко ,че понякога рядко те разбираме  ;D ;)

*

Feia

« Отговор #982 -: Декември 20, 2010, 12:00:40 am »
Това мисля!

мислиш добре  :blink:..жалко ,че понякога рядко те разбираме  ;D ;)

Ти май и преди имаше сън с убождане от пчела и ти казах същото. Този път сънят се е развил.

Защо рядко ме разбирате?

*

holanda

« Отговор #983 -: Декември 20, 2010, 12:19:38 am »
Ти май и преди имаше сън с убождане от пчела и ти казах същото. Този път сънят се е развил.

Защо рядко ме разбирате?

ти преди време ми тълкуваше един сън,в които се движа uz тъмни коридори с моя водач,а отвсякъде се отваряха врати и се затваряха с трясък..

не че не те разбираме.
Аз лично мога да те разбера,защото съм по-снизходителна към себе си и не ме е страх да се изправя срещу някои свои неприемливи потребности.
Не те разбира,може би,онзи,който живее за другите и не се замисля над неща от страх ,че така не е нормално и ще го помислят за лош.А така не си решава проблема и го оставя да се развива до момент,в които ще рефлектира сериозно на него и близките му.Това нежелание да се взреш в себе си и да признаеш истинските си мотиви, за да не разваляш доброто усещане за себе си ,е доста егоистично ,но както и да е.

*Обаче понякога цепиш и безсмислени дрънканици,водена от желанието за емоция и откритата възможност да изявиш съществото си.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #984 -: Декември 21, 2010, 06:53:21 am »
Какво значи, ако човек е сънувал Ванга /не съм аз, а помня, че обсъждахте нещо такова/?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #985 -: Декември 21, 2010, 12:58:25 pm »
izvinqvam se za kirilicata .. bugna se i ne se opravq dori s nova instalaciq :(

puskam tuk vuprosa si ne mislq che mu e nujna tema nadqvam se da nqma nishty protiv sobstvenika na tazi :)

ta eto go i sunq: sanuval sum nqkolko puti kak otvun ot xubavo vreme stava vetrec az otvarqm terasata kato cheli iskam da vidq kvo stava ili nqkoi me ivka nz
i nqkakva sila me dupa kum nebeto az se hvashtam s race za kasata na vratata v sredata i krakata sa mi na gore silata gi durpa kum nebeto iska  da se pusna
i nqkaksi uspqvam da vlqza v staqta si i da zatvorq vratata i taka se sabujdam.

samo da popitam neshty moje i glupavo da prozvuchi no vuzmojno li e ot sun da se mine v drugo izmerenie na podsuznatelno nivo.
v smisul moje bi vi se e sluchvalo da snuvate neshty i da e bukvalno realno da se udarite i na sutrinta da vi boli tam kudeto ste se odarili .. nadqvam se me razbirate. (moje bi preuvelichix s izmerenie :D)

kakvo trqbva da znachi tova ? i pak sorry za latineca ako nqkoi go prevede shte go redaktiram.
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 01:04:13 pm от rostislavv »

*

nerealna

« Отговор #986 -: Декември 21, 2010, 04:02:47 pm »
ta eto go i sunq: sanuval sum nqkolko puti kak otvun ot xubavo vreme stava vetrec az otvarqm terasata kato cheli iskam da vidq kvo stava ili nqkoi me ivka nz
i nqkakva sila me dupa kum nebeto az se hvashtam s race za kasata na vratata v sredata i krakata sa mi na gore silata gi durpa kum nebeto iska  da se pusna
i nqkaksi uspqvam da vlqza v staqta si i da zatvorq vratata i taka se sabujdam.

v smisul moje bi vi se e sluchvalo da snuvate neshty i da e bukvalno realno da se udarite i na sutrinta da vi boli tam kudeto ste se odarili .. nadqvam se me razbirate. (moje bi preuvelichix s izmerenie :D)
Имаш някакви страхове /че няма да се окажеш на висота/ и  съмнеия, несугурност, нужда от защитеност, нерешителност. Чувстваш ли че някой има власт над теб... Имаш нужда от свобода, но нещо ти пречи или по скоро сам си пречиш, сам се ограничаваш. Или пък може би си човек, който не витае из облаците, а си здраво стъпил на земята реалист. Успяваш да се справиш с трудностите въпреки всичко. /предполагам баща ти те е научил - вятърът се св. със законът и бащината дума, положителният баща/.
Сънят те кара да се замислиш - Как общуваш с хората? Отворен ли си към тях, дружелюбен ли си или обичаш да се усамотяваш?
Ще ти се даде възможност да изследваш  своя вътрешен свят, в следствие на което ще настъпи нова фаза в живота ти.
Може би се отказваш от нещо, от някои свои планове, а не трябва- допускаш грешка с този отказ. Или смяташ , че обстятелствата не ти позволяват да осъществиш целите си.
Вероятно искаш да прекратиш определени  отношения, но затова ти пречи ниска самооценка и недостатъчна решителност да го осъществиш в реалността.
Искаш да забравиш нещо, да изключиш напълно от живота си някакво случило се събитие в миналото.
Промяната на времето свързвам с промяна в живота ти, а и се сещам за израза “вятърът на промянта”. Вятърът е и информация.
Занимаваш ли се с някакво творечество , защото вдъхновенито идва от небето...

p.s.аз съм се събуждала със синина на крака без да знам от къде е...не помня да съм  се удряла  :-\
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 04:37:41 pm от nerealna »

*

holanda

« Отговор #987 -: Декември 21, 2010, 08:40:32 pm »
какво е да сънуваш дух ?

бях в огромен замък,а срещу мен стоеше дух на мъj,когото не познавам.Приближих се към него и исках да го докосна ,за да проверя,..и наитрина беше дух..
усещането беше много странно..събудих се изплашена  :-\

« Отговор #988 -: Декември 21, 2010, 08:53:14 pm »
vsushnost ot dete iskam da se zanimavam s muzika, no vse neshty se oburkva i ostava za po kusno...
mnogo ti blagodarq ! :) (do kolkoto razbrax ne trqbva da se otkazvam ot neq kakvito i da sa obstoqtelsstvata )

a da te popitam naskoro imax neshty kato deja-vu v smisul, che bqx sanuval kakvo shte stane v edin klub i to stana tochno taka, no osuznax che sum go sanuval kogato pochna da se sluchva... po tozi vupros moje li da izrazish mnenie :)

i da popitam saita prevodach ima li, che izglejda grozno s tozi latinec.
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 09:03:09 pm от rostislavv »

*

nerealna

« Отговор #989 -: Декември 21, 2010, 09:09:20 pm »
ами мисля че е хубаво да се занимаваш с музика. ще имаш вдъхновение за това.

за сбъднатия сън - всички имаме понякога такива пророчески сънища. някои по-често, други по-рядко, но ги има. колкото повече обръщаш внимание на сънищата си, толкова повече  ще имаш  пророчески. поне при мен така става.  :blink:

*

nerealna

« Отговор #990 -: Декември 22, 2010, 08:10:04 pm »
какво е да сънуваш дух ?
бях в огромен замък,а срещу мен стоеше дух на мъj,когото не познавам.Приближих се към него и исках да го докосна ,за да проверя,..и наитрина беше дух..
усещането беше много странно..събудих се изплашена  :-\

изпитваш ли все още неоформени, неопределени  чувства към някой човек ? :)
или неизяснени отношения, за които трябва да говориш с човека. може да имаш съперница.

има нещо което не възприемаш ясно. ще се отнесеш неадекватно към някоя ситуация.

имаш желание за усамотение, /изолация/...може би само с един определен човек :-\
и в другите ти сънища съм забелязала че май не допускаш много близо до себе си хората :)
предпазлива си в това отношение.

*

zuzu

• 23
« Отговор #991 -: Декември 23, 2010, 05:29:46 pm »
какво значи да сънуваш кокошки и снесени яйца които са по голями и по едри от нормалното като патешки. в съня успях да ги преброя около 12 броя доста се изненадах и се зарадвах като ги видях.ако знаете тълкованието пишете предварително благодаря.

*

Uran

• 6041
« Отговор #992 -: Декември 23, 2010, 05:38:31 pm »
Добра година се задава при Вас! :blink:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #993 -: Декември 23, 2010, 06:56:53 pm »
И аз снощи сънувах, а отдавна не ми се беше случвало. Бяхме на ексурзия в Египет, сред пясъци и най-различни хора. Изведнъж забелязахме приятен топъл минерален извор, беше направил нещо като езерце с кристално чиста вода, като аквамарин. Помня, че влязох в него и беше много, много приятно. Това е добрия сън, а другия не знам как да го тълкувам. Сънувах, че съпругата на брат ми е родила 5 момиченца, неедноячни близначета. Видях ги всичките, но не бяха бебета, а малки дечица. Бяха много симпатични, но аз не можех да се зарадвам, а само се чудех как ще се справят с толкова деца. Майка ми и баща ми предложиха да вземат 2 да ги отгледат и аз мислех да взема няколко, но точно сега не знаех как ще се справя. Така свърши съня.
Имате ли идеи?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

• 2478
« Отговор #994 -: Декември 23, 2010, 08:19:49 pm »
Кали, имате ли семейна собственост, която трябва да делите?
Ако не, възможно е да се страхуваш от допълнителни грижи. В момента си искаш спокойствието и евентуални допълнителни ангажименти, биха те натоварили.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #995 -: Декември 23, 2010, 09:12:33 pm »
Общи имоти не останаха и наистина си искам спокойствието, но и се притеснявам за брат ми и семейството му.

Дивна, мислиш ли, че този сън може да носи послание за него?
Благодаря ти за отговора.

*

Divna

• 2478
« Отговор #996 -: Декември 23, 2010, 09:54:49 pm »
Kali, ако в момента брат ти има някакъв проблем, е желателно да потърси помощ от най-близките си.
Като цяло разсъждавам, че сънят по-скоро обаче е свързан с теб. Ти не желаеш /страхуваш се/ да имаш проблеми. Възможно е някой около теб да е в затруднено положение и ти да изживяваш вътрешно това и да се страхуваш да не би и на теб да ти се случи нещо подобно. Желаеш спокойствие. От това имаш нужда и само така ще се чувстваш добре. Психиката ти е обременена. Трябва да си починеш. Според мен това означава съня ти - нуждаеш се от сигурност и гарантирано спокойствие.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #997 -: Декември 24, 2010, 04:31:35 am »
Наистина е така, благодаря ти, Дивна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #998 -: Декември 24, 2010, 08:28:47 am »
Кали , ще ти бъдат предложени няколко алтернативи за решаване на възникнали проблеми...Наред с това , искаш да помогнеш на брат си....МИсля , че ще имаш тази възможност.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #999 -: Декември 24, 2010, 05:49:53 pm »
Благодаря и на теб, Марая, ще помисля и върху този вариант.