ta eto go i sunq: sanuval sum nqkolko puti kak otvun ot xubavo vreme stava vetrec az otvarqm terasata kato cheli iskam da vidq kvo stava ili nqkoi me ivka nz
i nqkakva sila me dupa kum nebeto az se hvashtam s race za kasata na vratata v sredata i krakata sa mi na gore silata gi durpa kum nebeto iska da se pusna
i nqkaksi uspqvam da vlqza v staqta si i da zatvorq vratata i taka se sabujdam.
v smisul moje bi vi se e sluchvalo da snuvate neshty i da e bukvalno realno da se udarite i na sutrinta da vi boli tam kudeto ste se odarili .. nadqvam se me razbirate. (moje bi preuvelichix s izmerenie
)
Имаш някакви страхове /че няма да се окажеш на висота/ и съмнеия, несугурност, нужда от защитеност, нерешителност. Чувстваш ли че някой има власт над теб... Имаш нужда от свобода, но нещо ти пречи или по скоро сам си пречиш, сам се ограничаваш. Или пък може би си човек, който не витае из облаците, а си здраво стъпил на земята реалист. Успяваш да се справиш с трудностите въпреки всичко. /предполагам баща ти те е научил - вятърът се св. със законът и бащината дума, положителният баща/.
Сънят те кара да се замислиш - Как общуваш с хората? Отворен ли си към тях, дружелюбен ли си или обичаш да се усамотяваш?
Ще ти се даде възможност да изследваш своя вътрешен свят, в следствие на което ще настъпи нова фаза в живота ти.
Може би се отказваш от нещо, от някои свои планове, а не трябва- допускаш грешка с този отказ. Или смяташ , че обстятелствата не ти позволяват да осъществиш целите си.
Вероятно искаш да прекратиш определени отношения, но затова ти пречи ниска самооценка и недостатъчна решителност да го осъществиш в реалността.
Искаш да забравиш нещо, да изключиш напълно от живота си някакво случило се събитие в миналото.
Промяната на времето свързвам с промяна в живота ти, а и се сещам за израза “вятърът на промянта”. Вятърът е и информация.
Занимаваш ли се с някакво творечество , защото вдъхновенито идва от небето...
p.s.аз съм се събуждала със синина на крака без да знам от къде е...не помня да съм се удряла