Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540656 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1000 -: Декември 25, 2010, 07:45:28 pm »
имаш желание за усамотение, /изолация/...
и в другите ти сънища съм забелязала че май не допускаш много близо до себе си хората :)
предпазлива си в това отношение.

има нещо такова  :blink:.Не обичам много хората да се навъртат около мен и да ми говорят.Много са малко истинските ми приятели и за да са такива,са преживявали с мен кризите и глупостите ми.

за съня Лили писа,че се свързва с периода,в които влизам според Инд.астро и съм склонна да се съглася,защото не искам да се усамотявам с никoй определен  ;D.
Благодаря  :wub: :wub:

« Отговор #1001 -: Декември 29, 2010, 08:25:04 am »
Някой сънувал ли е пощенски писма?
Снощи сънувах, че трябва да изпратя 2 писма по пощата, но се чувствах много притеснена някой да не разбере, криех ги. Накрая едното писмо го изпуснах в някаква градина. Наблизо имаше огнище и други хора на около, които видяха писмото, почувствах се смутена :unsure:

*

holanda

« Отговор #1002 -: Декември 29, 2010, 11:56:13 am »
Снощи сънувах, че трябва да изпратя 2 писма по пощата, но се чувствах много притеснена някой да не разбере, криех ги. Накрая едното писмо го изпуснах в някаква градина. Наблизо имаше огнище и други хора на около, които видяха писмото, почувствах се смутена :unsure:

преди много време сънувах,че получавам писмо и то точно тогава ме приеха в техникума.

Някаква новина,мисля че е свързано с вълненията ти относно чужбините..отразява колебанията ти,май има хора ,които не знаят за плановете ти или теб самата те е страх да ги споделиш и направиш реалност...

*

Feia

« Отговор #1003 -: Декември 29, 2010, 06:09:55 pm »

Срамуваш ли се от чувствата и страстите си? Притесняваш ли се, ако другите разберат за тях?

*

Feia

« Отговор #1004 -: Декември 29, 2010, 06:10:26 pm »
.

*

Feia

« Отговор #1005 -: Декември 29, 2010, 06:10:39 pm »
.

*

Feia

« Отговор #1006 -: Декември 29, 2010, 06:10:53 pm »
.

*

Feia

« Отговор #1007 -: Декември 29, 2010, 06:11:13 pm »
.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1008 -: Декември 29, 2010, 06:12:49 pm »
Има нещо, което не искаш да излезе на яве.

*

holanda

« Отговор #1009 -: Декември 29, 2010, 07:54:22 pm »

преди много време сънувах,че получавам писмо и то точно тогава ме приеха в техникума.

Някаква новина,мисля че е свързано с вълненията ти относно чужбините..отразява колебанията ти,май има хора ,които не знаят за плановете ти или теб самата те е страх да ги споделиш и направиш реалност...

ох,вчера съм мислела,че пиша на Рая  ;D,

извинявай  :-[

« Отговор #1010 -: Декември 30, 2010, 03:13:49 am »
Благодаря за отговорите  :blink:
Не се срамувам и нищо такова не ме притеснява...

Днес получих картичка по пощата за празниците от чужбина ;D

Снощи сънувах калинки, наредени в редичка - малка, по-голяма и т.н. Бях много впечатлена и започнах да ги рисувам  :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1011 -: Декември 31, 2010, 04:39:12 am »
Благодаря за отговорите  :blink:
Не се срамувам и нищо такова не ме притеснява...

Днес получих картичка по пощата за празниците от чужбина ;D

Снощи сънувах калинки, наредени в редичка - малка, по-голяма и т.н. Бях много впечатлена и започнах да ги рисувам  :unsure:

Много хубаво...,калинката е на Богородицата...Имаш закрила... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #1012 -: Декември 31, 2010, 06:33:11 am »
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 06:38:28 am от жълтолилава »

*

Feia

« Отговор #1013 -: Януари 01, 2011, 07:18:09 pm »
За любителите на конспирациите като gal, които редовно четат форума на xnet.com ще разкажа един сън, който сънувах наскоро.  ;D

В действителност аз изобщо не гледам телевизия, освен Шоуто на Иван и Андрей и то само, ако не ми се спи и особено, ако ще дават гадателите. Обаче покрай други хора наскоро ми се наложи малко да гледам един сериал за криминални радследвания, където даваха разни гадости, дето не ща да ги гледам. И си мислех, че трябва да спра достъпа и на тези теливизионни предавания до ушите и очите ми.

Та, ето какво сънувах: Сънувах, че не гледам телевизия, обаче телевизора стои включен, за да ми бъде като фон, докато си гледам компютъра (както е и в действителност). Обаче знаех, че чрез телевизора се излъчват разни вълни, които влияят на психиката на хората. И знаех, че трябва да изключа телевизора, а не само да не го гледам, за да не могат тези вълни да ми влияят на психиката.

;D

Но това е само отражение на моите мисли, които имах преди съня. Сега някои конспиратори със сигурност ще повярват, че това е факт. Нооо, кой знае...  :rolleyes:

;D :P ;)

Истината е, че преди да открия интернета гледах много телевизия. И знаех, че телевизията наистина ми влияе много зле на психиката и знаех, че трябва да спра да гледам телевизия. После, като открих интернета, се пристрастих само към него и по естествен начин се отказах от телевизията. Сега ми е много по-добре и много от негативните внушения, които ми бяха внушени от телевизията, вече ги няма.  ;D

*

Feia

« Отговор #1014 -: Януари 01, 2011, 07:20:44 pm »
Обаче истината е, че напоследък започвам да се замислям за това, което консумираме чрез храните и напитките и за това как изкуствените неща, вложени там влияят на психиката ни. Доказано е, че те се натрупват в телата ни.

Къде е сега Вещичка с нейните теории на конспирациите.  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1015 -: Януари 02, 2011, 04:56:33 pm »
Снощи сънувах за пръв път от много време.. :blink:
Седях с майка ми,починалата ми баба  и лаптопа на колене в приземния етаж на къщата,където мина детството ми..Даже си спомням,че четях теми от Астросайта  ;D ;D ;D
По едно време излязох навън да погледам снега.Заформи се страшна вихрушка.
Прибрах се и наблюдавах през стъклото на вратата,но силата на вятъра беше огромна и я отвори,въпреки че имаше райбер.. ;D
Успях да я затворя,но бях цялата покрита със сняг,усетих и известна паника и безсилие в съня си..
В съновниците гледам,че е на мизерия и неприятности.. :(

*

Feia

« Отговор #1016 -: Януари 02, 2011, 05:03:12 pm »

По едно време излязох навън да погледам снега.Заформи се страшна вихрушка.
Прибрах се и наблюдавах през стъклото на вратата,но силата на вятъра беше огромна и я отвори,въпреки че имаше райбер.. ;D
Успях да я затворя,но бях цялата покрита със сняг,усетих и известна паника и безсилие в съня си..
В съновниците гледам,че е на мизерия и неприятности.. :(

Когато си мислиш за снежната вихрушка, която е отворила вратата, какви са първите асоциации, които ти идват наум?

« Отговор #1017 -: Януари 03, 2011, 12:14:53 am »
Онзи ден сънувах как пренасям едни столове и маси в един етаж от къща,беше открит,смисъл може би нещо като тераса на етажа от която се слиза по стълби долу,но ноцех там маси и столове да слагам,обаче по едно време си викам що ги нося аз един по един,много бавно става и мислех да ги нося два по два.
Не знам дали има някакъв смисъл,но реших да споделя,ако някой му види смисъла. :-\

« Отговор #1018 -: Януари 03, 2011, 10:07:02 pm »
Онзи ден сънувах как пренасям едни столове и маси в един етаж от къща,беше открит,смисъл може би нещо като тераса на етажа от която се слиза по стълби долу,но ноцех там маси и столове да слагам,обаче по едно време си викам що ги нося аз един по един,много бавно става и мислех да ги нося два по два.
Не знам дали има някакъв смисъл,но реших да споделя,ако някой му види смисъла. :-\

Искаш нещо /сериозно обвързване, брак може би/, но още не си готова, бързаш да се натовариш - но ти се подсказва, да оставиш нещата на самотек.

« Отговор #1019 -: Януари 03, 2011, 10:09:47 pm »
  Аз пък напоследък май /щото не си спомням/ често сънувам майка - мир на духа й. Снощи я сънувах, беше окичена с герданче от захаросани малини и ми подава едно на мен - и то вместо малини, се превърнаха в сърчица, бели и малиновочервени и захаросанки...като бонбонки ... :blink: