За любителите на конспирациите като
gal, които редовно четат форума на
xnet.com ще разкажа един сън, който сънувах наскоро.

В действителност аз изобщо не гледам телевизия, освен Шоуто на Иван и Андрей и то само, ако не ми се спи и особено, ако ще дават гадателите. Обаче покрай други хора наскоро ми се наложи малко да гледам един сериал за криминални радследвания, където даваха разни гадости, дето не ща да ги гледам. И си мислех, че трябва да спра достъпа и на тези теливизионни предавания до ушите и очите ми.
Та, ето какво сънувах: Сънувах, че не гледам телевизия, обаче телевизора стои включен, за да ми бъде като фон, докато си гледам компютъра (както е и в действителност). Обаче знаех, че чрез телевизора се излъчват разни вълни, които влияят на психиката на хората. И знаех, че трябва да изключа телевизора, а не само да не го гледам, за да не могат тези вълни да ми влияят на психиката.

Но това е само отражение на моите мисли, които имах преди съня. Сега някои конспиратори със сигурност ще повярват, че това е факт. Нооо, кой знае... :rolleyes:

Истината е, че преди да открия интернета гледах много телевизия. И знаех, че телевизията наистина ми влияе много зле на психиката и знаех, че трябва да спра да гледам телевизия. После, като открих интернета, се пристрастих само към него и по естествен начин се отказах от телевизията. Сега ми е много по-добре и много от негативните внушения, които ми бяха внушени от телевизията, вече ги няма.