Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540247 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1040 -: Януари 07, 2011, 01:54:19 am »
Буфф,цяла нощ го сънувах  :-\ сигурно е от многото емоции,ставах няколко пъти през ноща,че ми беше лошо,после като си легнех,пак сънувах него и горе-долу съня беше с един и същи смисъл.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1041 -: Януари 07, 2011, 06:18:56 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:31:50 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1042 -: Януари 08, 2011, 04:33:39 am »
аз пък ;D сънувах,че Марая ми казва,че Юли месец ще съм срещнела някакъв и сме щели да преживеем много любовни мигове  :unsure: ;D

дали е пророчески ? 
:mellow:

Твърде възможно е , съдейки от картата ти... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1043 -: Януари 08, 2011, 04:35:49 am »
Марая, наскоро те сънувах.  ;D

Сънувах, че съм ти дъщеря и че сме в къщата на баба ми на село. Ти и една друга твоя дъщеря щяхте да заминавате с кола в друг град и аз ти казах да ме чакате, че трябва да си събера багажа и ще дойда. Вие тръгнахте и казахте да отида в центъра на селото и там ще ме чакате. Там ви намерих, както и очаквах, в селската сладкарница.
Ти ми сподели, че един твой сън те притеснявал. Тогава аз започнах да те разпитвам за него, за да ти го разтълкувам. Обаче не помня какво беше сънувала. В края на съня май вече не ти бях дъщеря, а само тълкувателка на сънища.

Би било добре да си спомниш.... :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #1044 -: Януари 08, 2011, 06:20:41 pm »
снощи пак.
Сънувам си каквото там сънувам и изведнъj започва следното-

в стара сграда на блок,с олющени стени и малко злокобна атмосфера,чакам една приятелка с бебето и (действително такова няма),за да излезем.
спряла съм се  пред 2-та асансьора (единия по-малък,другия-голям) и мисля защо постоянно идва малкия асансьор.Всеки път се отваряше,аз всеки път натисках копче,за да ходи на 6 етаж .Не знаех какво има на този етаж..
После приятелката ми се появи и трябваше да ползваме съ6тия асансьор .
Вече навън, се огледах-всички сгради бяха нови и хубави постройки,само този беше много стар и изоставен.

не мога да си обясня момента*,където пращам асансьора на 6 етаж няколко пъти  :-\.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1045 -: Януари 08, 2011, 07:17:14 pm »
снощи пак.
Сънувам си каквото там сънувам и изведнъj започва следното-

в стара сграда на блок,с олющени стени и малко злокобна атмосфера,чакам една приятелка с бебето и (действително такова няма),за да излезем.
спряла съм се  пред 2-та асансьора (единия по-малък,другия-голям) и мисля защо постоянно идва малкия асансьор.Всеки път се отваряше,аз всеки път натисках копче,за да ходи на 6 етаж .Не знаех какво има на този етаж..
После приятелката ми се появи и трябваше да ползваме съ6тия асансьор .
Вече навън, се огледах-всички сгради бяха нови и хубави постройки,само този беше много стар и изоставен.

не мога да си обясня момента*,където пращам асансьора на 6 етаж няколко пъти  :-\.

6-та е число на венера , на хармонията , на красотата....
Сградата в съня ти е признак на желанието за промяна , тъй като е единствената стара сграда ,която си видяла и в която си била....Асансьора е желанието ти да направиш въпросната промяна без много от твоя страна...Очакваш да се случат чудеса....
От днес броиш 6 дни , 6 седмици , дата 6-ти февруари и 6-ти месец....и записвай събитията ,както и сънищата които ще сънуваш на тези дати..... :wub:

*

holanda

« Отговор #1046 -: Януари 08, 2011, 07:53:00 pm »
хе,ти ми даде тотално различно тълкуване от това,което очаквах.За което ти благодаря сърдечно... :blink: (hug)

аз пъk какво си мислех-6 нали беше числото на дявола.
тази стара сграда е поредния аспект от моето подсъзнание,с коiто трябва да се справя.
чакам приятелка с бебе-може би разчитам на човек,който си има свои грижи
асансьора идва непрекъснато,без да съм го извикала и аз натискам 6 et-не се чувствам готова за това пътуване към себе си и лошите ми черти.
приятелката излиза и трябва да се кача в асансьора-страничен човек или събитие ще ме накара да преживея нещо,от което се страхувам и избягвам.
останалите блокове са красиви и добре подредени.Навън атмосферата беше много спокойна и приятна-това сигурно е цялостното състояние в главата ми,където всичко е преосмислено,само едно нещо напомня за себе си и трябва да се реставрира.

аз повечето сънища си ги отнасям до това какво мисля и какво чувствам.
А сега главата ми е празна   :-[.
ще следя датите и ще си записвам.А 6 месеца след днес е Юли  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1047 -: Януари 08, 2011, 08:22:33 pm »
хе,ти ми даде тотално различно тълкуване от това,което очаквах.За което ти благодаря сърдечно... :blink: (hug)

аз пъk какво си мислех-6 нали беше числото на дявола.
тази стара сграда е поредния аспект от моето подсъзнание,с коiто трябва да се справя.
чакам приятелка с бебе-може би разчитам на човек,който си има свои грижи
асансьора идва непрекъснато,без да съм го извикала и аз натискам 6 et-не се чувствам готова за това пътуване към себе си и лошите ми черти.
приятелката излиза и трябва да се кача в асансьора-страничен човек или събитие ще ме накара да преживея нещо,от което се страхувам и избягвам.
останалите блокове са красиви и добре подредени.Навън атмосферата беше много спокойна и приятна-това сигурно е цялостното състояние в главата ми,където всичко е преосмислено,само едно нещо напомня за себе си и трябва да се реставрира.

аз повечето сънища си ги отнасям до това какво мисля и какво чувствам.
А сега главата ми е празна   :-[.
ще следя датите и ще си записвам.А 6 месеца след днес е Юли  ;D

Числото на дявола е 666.... ;D

Да , месец юли , запомни го.... :blink: ;) :wub:

« Отговор #1048 -: Януари 08, 2011, 11:29:16 pm »
Аз сънувах,че ме гонеше някакъв циганин.Тъкмо отивах да чакам автобуса на спирката и някакъв циганин понечи да ми вземе чантата,ама аз побягнах,бягах сумати време и си мислех,че ще ме остави на мира,даже почти бях стигнала вкъщи и минах по един път на пряко,обаче погледнах настрани,а онзи продължаваше да ме следи,всякаш знаеше къде отивам и майка ми звънна по мобилния,обаче връзката прекъсна и аз реших да звънна на един приятел /който в съня си спомнях,че ми е разказвал как бил убивал или унищожавал някакви същества/,та му звъннах и го помолих за помощ и когато минах по задната улица към вкъщивидях този приятел с още един познат бяха се подготвили за нападение,да го кажем,а циганина тъкмо беше зад тях,заради което трябваше да им викна и да им го посоча,а те веднага си дадоха сметка и почна там едно меле,само че използваха някакви торби пълно с пясък,някакви подобни неща,а аз избягах в блока и когато дойдоха при мен,казаха,че са го унищожили  :rolleyes: беше ме много страх от тоя циганин.

После сънувах,че съм в някакъв огромен магазин и почнах да си избирам дрехи,но най-вече се оглеждах в часта с бельото,много харесах едни бикини,бели с малко синьо по крайщата,обаче нямаха с какво да ми вървят,та обикалях сумати време докато намеря нещо подходящо,обаче си спомням,че накрая цветовете биеха повече на зелено,отколкото на синьо.  :-\ По принцип казват,че ако сънуваш бельо трябвало да си по дискретен,ама...вие как мислите?

*

Feia

« Отговор #1049 -: Януари 08, 2011, 11:31:44 pm »
.

« Последна редакция: Януари 09, 2011, 12:31:32 am от Feia »

*

Feia

« Отговор #1050 -: Януари 08, 2011, 11:34:27 pm »
Аз сънувах,че ме гонеше някакъв циганин.Тъкмо отивах да чакам автобуса на спирката и някакъв циганин понечи да ми вземе чантата,ама аз побягнах,бягах сумати време и си мислех,че ще ме остави на мира,даже почти бях стигнала вкъщи и минах по един път на пряко,обаче погледнах настрани,а онзи продължаваше да ме следи,всякаш знаеше къде отивам

:rolleyes: беше ме много страх от тоя циганин.

Отрицателен Анимус?

Можем да пробваме да разтълкуваме този сън по-подробно, ако искаш?

« Отговор #1051 -: Януари 08, 2011, 11:38:42 pm »
Ами добре,да опитаме  :blink:

*

holanda

« Отговор #1052 -: Януари 08, 2011, 11:38:48 pm »
Искаш да се изкачиш, а все идва по-малкият асансьор - имаш усещането, че не успяваш достатъчно в живота.

Останалите сгради са красиви и добре подредени, а ти си в стара и олющена - ниско самочувствие.

не,този път нямаш попадение.При мен,когато се почувствам уязвима в живота,неуверена-все сънувам косата си.

Самочувствието ми е добро.За в момента имам амбиции,които следвам,но не ми е фикс идея.Действам бавно и уверено.

*

Feia

« Отговор #1053 -: Януари 08, 2011, 11:41:02 pm »
Искаш да се изкачиш, а все идва по-малкият асансьор - имаш усещането, че не успяваш достатъчно в живота.

Останалите сгради са красиви и добре подредени, а ти си в стара и олющена - ниско самочувствие.

не,този път нямаш попадение.При мен,когато се почувствам уязвима в живота,неуверена-все сънувам косата си.

Самочувствието ми е добро.За в момента имам амбиции,които следвам,но не ми е фикс идея.Действам бавно и уверено.

Щом казваш!

;D

*

Feia

« Отговор #1054 -: Януари 08, 2011, 11:42:33 pm »
Ами добре,да опитаме  :blink:

Отпусни се и не мисли за нищо. Сети се пак за онзи циганин от съня ти и мисли само за него. Остави се на мислите и свободните ти асоциации сами да се появят. Виж какви картини, думи, мисли ти минават през главата, но не ги променяй, а само ги наблюдавай. После пиши какво си почувствала и какви мисли са ти минали през главата, докато си мислела за циганина от съня си.

« Отговор #1055 -: Януари 08, 2011, 11:45:55 pm »
Ами добре,да опитаме  :blink:

Отпусни се и не мисли за нищо. Сети се пак за онзи циганин от съня ти и мисли само за него. Остави се на мислите и свободните ти асоциации сами да се появят. Виж какви картини, думи, мисли ти минават през главата, но не ги променяй, а само ги наблюдавай. После пиши какво си почувствала и какви мисли са ти минали през главата, докато си мислела за циганина от съня си.

Ами то в момента не могат да ми минат същите асоциации,вече ми е по-спокойно,но по принцип страх,тъмнина/смисъл,защото циганина беше черен/,бягство,свобода,притиснение,може би и адреналин  :blink:

*

holanda

« Отговор #1056 -: Януари 08, 2011, 11:52:55 pm »
Искаш да се изкачиш

исках да сляза  ;D .Приятелката,която чаках живееше на по-висок етаж и трябваше да слизаме надолу,не да се изкачваме нагоре.

*

Feia

« Отговор #1057 -: Януари 09, 2011, 12:04:58 am »

Ами то в момента не могат да ми минат същите асоциации,вече ми е по-спокойно,но по принцип страх,тъмнина/смисъл,защото циганина беше черен/,бягство,свобода,притиснение,може би и адреналин  :blink:

Може би е израз на отрицателният ти Анимус и страха от мъжете.

« Отговор #1058 -: Януари 09, 2011, 12:06:11 am »

Може би е израз на отрицателният ти Анимус и страха от мъжете.

;D Не мисля,че е израз на отрицателния ми Анимус,а още по-малко пък се страхувам от мъжете,че да посочва това,но мерси все пак  :wub:

*

Feia

« Отговор #1059 -: Януари 09, 2011, 12:12:17 am »
Искаш да се изкачиш

исках да сляза  ;D .Приятелката,която чаках живееше на по-висок етаж и трябваше да слизаме надолу,не да се изкачваме нагоре.

Това май не го беше писала в съня си. И сега се сетих, че преди време ти бях писала, че повече няма да ти тълкувам сънищата. Бях забравила. Няма да ти тълкувам сънищата!