Аз сънувах,че ме гонеше някакъв циганин.Тъкмо отивах да чакам автобуса на спирката и някакъв циганин понечи да ми вземе чантата,ама аз побягнах,бягах сумати време и си мислех,че ще ме остави на мира,даже почти бях стигнала вкъщи и минах по един път на пряко,обаче погледнах настрани,а онзи продължаваше да ме следи,всякаш знаеше къде отивам и майка ми звънна по мобилния,обаче връзката прекъсна и аз реших да звънна на един приятел /който в съня си спомнях,че ми е разказвал как бил убивал или унищожавал някакви същества/,та му звъннах и го помолих за помощ и когато минах по задната улица към вкъщивидях този приятел с още един познат бяха се подготвили за нападение,да го кажем,а циганина тъкмо беше зад тях,заради което трябваше да им викна и да им го посоча,а те веднага си дадоха сметка и почна там едно меле,само че използваха някакви торби пълно с пясък,някакви подобни неща,а аз избягах в блока и когато дойдоха при мен,казаха,че са го унищожили :rolleyes: беше ме много страх от тоя циганин.
После сънувах,че съм в някакъв огромен магазин и почнах да си избирам дрехи,но най-вече се оглеждах в часта с бельото,много харесах едни бикини,бели с малко синьо по крайщата,обаче нямаха с какво да ми вървят,та обикалях сумати време докато намеря нещо подходящо,обаче си спомням,че накрая цветовете биеха повече на зелено,отколкото на синьо.

По принцип казват,че ако сънуваш бельо трябвало да си по дискретен,ама...вие как мислите?