Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540615 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1060 -: Януари 09, 2011, 12:15:27 am »
Това май не го беше писала в съня си. И сега се сетих, че преди време ти бях писала, че повече няма да ти тълкувам сънищата. Бях забравила. Няма да ти тълкувам сънищата!

ууу,верно бе,и аз бях забравила  :P.Ми недей.Няма да страдам  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1061 -: Януари 17, 2011, 03:40:07 pm »
Някога сънували ли сте жаба и какво и се е случило след това?

*

holanda

« Отговор #1062 -: Януари 17, 2011, 04:41:10 pm »
6-та е число на венера , на хармонията , на красотата....
От днес броиш 6 дни ,

сънувах нещо странно за мен,но ще си го запазя.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1063 -: Януари 17, 2011, 06:55:11 pm »
6-та е число на венера , на хармонията , на красотата....
От днес броиш 6 дни ,

сънувах нещо странно за мен,но ще си го запазя.

Запиши го , да не го забравиш! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1064 -: Януари 17, 2011, 10:32:20 pm »
 Bih iskala i az da spodelq edin moi syn, koyto synuvah na Koleda / na praktika synuvam mnogo rqdko i vinagi zapomnqshti se synishta/. Az jiveq v Italia i tuk na 26 noemvri iz4ezna edno dete na 13 godini, izchezva sled trenirovkata si po hudojestvena gimnastika v sportna zala, ot kydeto si e trygnala sama kym 18.30. Ta moqt syn beshe sledniq- bqh v edna staq sys stari masivni mebeli pylni s knigi i navsqkyde imashe nqkakyv lek dim, kato ot cigari, sqkash mebelite bqha obviti s tozi dim i 2 jeni koito razgovarqha, moje bi maika i dyshterq i kazvaha che maikata na syuchenichka na izcheznaloto dete q e prodala. Tam se sybudih, no vse oshte mislq vyrhu synq, zashtoto deteto vse oshte ne e namereno i e obqveno za izdirvane v svetoven mashtab.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1065 -: Януари 17, 2011, 11:09:14 pm »
Bih iskala i az da spodelq edin moi syn, koyto synuvah na Koleda / na praktika synuvam mnogo rqdko i vinagi zapomnqshti se synishta/. Az jiveq v Italia i tuk na 26 noemvri iz4ezna edno dete na 13 godini, izchezva sled trenirovkata si po hudojestvena gimnastika v sportna zala, ot kydeto si e trygnala sama kym 18.30. Ta moqt syn beshe sledniq- bqh v edna staq sys stari masivni mebeli pylni s knigi i navsqkyde imashe nqkakyv lek dim, kato ot cigari, sqkash mebelite bqha obviti s tozi dim i 2 jeni koito razgovarqha, moje bi maika i dyshterq i kazvaha che maikata na syuchenichka na izcheznaloto dete q e prodala. Tam se sybudih, no vse oshte mislq vyrhu synq, zashtoto deteto vse oshte ne e namereno i e obqveno za izdirvane v svetoven mashtab.

Имаш ли нещо общо с детето? Ако имаш какво е ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1066 -: Януари 17, 2011, 11:14:39 pm »
Nqmam nishto obshto s deteto, edinstveno sledq novinite. Sluchaqt e na okolo 250 km ot mqstoto kydeto jiveq az.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1067 -: Януари 17, 2011, 11:23:34 pm »
Nqmam nishto obshto s deteto, edinstveno sledq novinite. Sluchaqt e na okolo 250 km ot mqstoto kydeto jiveq az.

Аз свързвам дима с друга намеса....Факта , че си изживяла емоционално всичко това говори за контакт с други енергийни полета...
Възможно е да си получила информация относно бъдещи свои страхове....Въобще ,мисля , че има нещо , което те кара да се страхуваш за себе си и дъщеря си....Поучи се от опита си , запази онова което имаш....

« Отговор #1068 -: Януари 17, 2011, 11:26:56 pm »
Vsyshtnost sluchaqt e stranen zashtoto ne sa otkriti nikakvi sledi, dori i sled pretyrsvane s pomoshtta na molekulqrni kucheta, dokarani ot Swizera i obucheni da tyrsqt sledi na hora pod lavini, tyrsene s georadari, koito davat rezultati na 10 metra dylbochina v zemqta. Nishto, sqkash izcheznala v nebitieto, sqkash se e izparila ot mqstoto.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1069 -: Януари 17, 2011, 11:35:21 pm »
Vsyshtnost sluchaqt e stranen zashtoto ne sa otkriti nikakvi sledi, dori i sled pretyrsvane s pomoshtta na molekulqrni kucheta, dokarani ot Swizera i obucheni da tyrsqt sledi na hora pod lavini, tyrsene s georadari, koito davat rezultati na 10 metra dylbochina v zemqta. Nishto, sqkash izcheznala v nebitieto, sqkash se e izparila ot mqstoto.

Това означава , че не е наша работа....
Вероятно случая те е засегнал много...Възможно е , момичето да е твоя паралелна инкарнация свързана с висшия ти АЗ....Или да е отключил твой страхове този случай!
Крилата на една пеперуда , могат да предизвикат земетресение в другия край на света...

« Отговор #1070 -: Януари 17, 2011, 11:44:42 pm »

Аз свързвам дима с друга намеса....Факта , че си изживяла емоционално всичко това говори за контакт с други енергийни полета...
Възможно е да си получила информация относно бъдещи свои страхове....Въобще ,мисля , че има нещо , което те кара да се страхуваш за себе си и дъщеря си....Поучи се от опита си , запази онова което имаш....
Maraya, kak gi pravish tezi neshta???  :blink: Sqkash chetesh vytre v men. Ne se bqh zamislqla, 4e veroqtno synq moje da e svyrzan s neshto koeto se sluchi na 6 qnuari, a to e, che se skarah s priqtelka, koqto priemah kato moq sestra, pri koqto dyshterq mi hodeshe na kone i sme si pomagali vzaimno v trudni momenti. Tq e bez deca i vinagi se e dyrjala s dyshterq mi dobre, no na 6 qnuari beshe kato poludqla, obijdashe ni i az i kazah che poveche nqma da stypq v doma i zaradi agresivnoto i arogantno povedenie koeto ima. Vecherta beshe izpratila 3 sms na dyshterq mi, che moje da prodylji da hodi pri neq, no bez namek za izvinenie. Az stignah do izvoda, che s takyv chovek ne bih iskala da imam nishto obshto poveche i dori che tq bi mogla da byde zaplaha za semeistvoto mi.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1071 -: Януари 17, 2011, 11:50:49 pm »

Maraya, kak gi pravish tezi neshta???  :blink: Sqkash chetesh vytre v men. Ne se bqh zamislqla, 4e veroqtno synq moje da e svyrzan s neshto koeto se sluchi na 6 qnuari, a to e, che se skarah s priqtelka, koqto priemah kato moq sestra, pri koqto dyshterq mi hodeshe na kone i sme si pomagali vzaimno v trudni momenti. Tq e bez deca i vinagi se e dyrjala s dyshterq mi dobre, no na 6 qnuari beshe kato poludqla, obijdashe ni i az i kazah che poveche nqma da stypq v doma i zaradi agresivnoto i arogantno povedenie koeto ima. Vecherta beshe izpratila 3 sms na dyshterq mi, che moje da prodylji da hodi pri neq, no bez namek za izvinenie. Az stignah do izvoda, che s takyv chovek ne bih iskala da imam nishto obshto poveche i dori che tq bi mogla da byde zaplaha za semeistvoto mi.

Случват се и такива неща.... :blink: ;)
Направи рекапитулация на връзката с приятелката си....Не бива да я губиш заради едно избухване...Бъди мъдра и толерантна...Опитай се да я разбереш...Постарай се да поговориш....Тази ситуация се е случила , за да извади на бял свят блокираната и скрита енергия между двете Ви.... :blink: ;) Би било добре да потърсиш път и да простиш....
Едно приятелство се калява сред ветровете и бурите , а след всяка буря е по-светло....

« Отговор #1072 -: Януари 22, 2011, 04:22:34 pm »
Снощи сънувах, че вървя по път с възвишения, заедно с една моя позната (не съм я виждала години). Стигнахме нещо като каменен мост, на който имаше някакви метални препятствия и трябваше да се прескачат.
Аз държах бутилка с червено вино, а етикетът беше златист с образа на Исус. Отсреща идваха възрастни хора - няколко баби и един дядо. Всички искаха да се докоснат до бутилката, някои от бабите я докосваха с памук и носна кърпичка. Последен беше дядото, много възрастен. Направиха ми впечатление ръцете му - големи, състарени, набръчкани и по-тъмни.

След това сънувах котка сива с малки котенца всичките бяха сиви.

Какво може да означава този сън според вас  :-\

П.П. Често ми се случва да сънувам икони, църкви... Образът на Исус съм го сънувала само 1 път досега, който беше изобразен на икона, която намерих на двора в нас. Тогава силно впечатление ми направиха очите му - светещи в бяло, като седефи...
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 03:50:42 am от romantica »

« Отговор #1073 -: Януари 24, 2011, 12:13:40 am »
Аз продължавам с моите шантави сънища, (тази седмица просто ме разбиха)... :rolleyes:

Снощи сънувах, че съм на някакъв изпит в университета. Беше много продължителен от сутринта до късно вечерта...
Там се запознах с някакво момче. На излизане от аудиторията той ме хвана за ръката, почувствах се много щастлива. Бях с къса черна пола, но той ме помоли, ако може да я направя малко по-дълга до коляното. Полата стана по-дълга, през това време той ми написа адреса си и ми подаде листа - ================ :o (нямам никакви познати, живеещи на такъв адрес).
Излизайки от университета беше тъмно, той ми пусна ръката, погледна ме и изчезна в тъмнината. Стоях и мислих какво да правя и изведнъж се появиха мои съученички, (които не съм виждала от много време). Всичките бяха прегърнати, облечени с парти дрехи и видимо изглеждаха весели. Спряха се при мен и ми казаха да не се занимавам с момчето, защото бил известен, богат и семеен...  :( ;D
« Последна редакция: Април 10, 2011, 01:21:19 am от romantica »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1074 -: Януари 24, 2011, 12:18:43 am »
абе онази вечер и аз сънувах нещо интересно, но изобщо хабер си нямам кво означава  ;D

сънувах, че едно пишлеме ми подари черна чантичка - обикновена като плик и в нея имаше ключове за порше и пистолет. туй то и се събудих...

тва сега кво трябва да означава  :93:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Feia

« Отговор #1075 -: Януари 24, 2011, 12:32:07 am »
абе онази вечер и аз сънувах нещо интересно, но изобщо хабер си нямам кво означава  ;D

сънувах, че едно пишлеме ми подари черна чантичка - обикновена като плик и в нея имаше ключове за порше и пистолет. туй то и се събудих...

тва сега кво трябва да означава  :93:

Кво ше кажеш да го разтълкуваме с твое участие? Напоследък ми е много интересно да разтълкувам сънища, обаче трябва ти да се включиш с видения.

« Отговор #1076 -: Януари 24, 2011, 12:32:28 am »
в следващият сън земи му върни черният плик на пича и бегай далече :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1077 -: Януари 24, 2011, 12:41:17 am »
Фея, нема проблеми - давай  ;D

Стреличке, захарче - туй е порше бе - как тъй ша връщам, та аз и като препия не връщам бе  :rolf:

*

Feia

« Отговор #1078 -: Януари 24, 2011, 12:42:33 am »
Фея, нема проблеми - давай  ;D

Стреличке, захарче - туй е порше бе - как тъй ша връщам, та аз и като препия не връщам бе  :rolf:

Първо ми кажи кой елемент от съня ти те впечатли най-много? Кой елемент е зареден с най-много енергия?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1079 -: Януари 24, 2011, 12:44:47 am »
ми не помня останалите подробности, но ключовете за поршето ми харесаха... преди време на сън ми подариха ключове за мерцедес, а сега за порше - мизата се вдига главоломно  ;D ;D ;D  само пищова за чеп беше  :-[