размислите ми ме доведоха до извода, че върви процес на освобождаване от подсъзнателни модели, дълбоко вкоренени и силно чувствителни при сблъсък с външния свят. Нещо докосва най-личните и интимни кътчета,
Предполагам само, може да е някаква насока за теб.
на мен ми се въртеше същото усещане.Трудното е в това,че съм свикнала да обмислям нещата,без да се влияя от емоции,така винаги стигам до дълбочината,която ми трябва.Сега нищо не мисля и се обърквам,защото повече го усещам,а не съм свикнала да решавам чрез усещания...Незнам как да го обясня,но ми е трудно,защото мислено си правя догадки,пак свързвам с интуитивността,но на това корена му е някъде в чувството,един вид ''в сърцето'',а аз там не се стигам.Всъщност мога,но само до някакъв етап..докъдето мога да направя свръзката разум-чувство,но точно сърцевината е заключена за разума и сега ..незнам какво да мисля.Не е душевен проблем,защото неговия корен е в мисълта,там вирея..
Ако е там,щях да съм го идентифицирала вече,но имам чувството..и то там е проблема,защото го чувствам,а аз не чувствам точно по този начин,както сега.Обмислям и чувствам или само обмислям,но не чувствам така,както напоследък .
Ох,не исках да минавам в такива размисли,съвсем лесно ми се иска да го обясня и да го реша,но е някакво в дългосрочен план и усещането е все едно му дишам парата и не стигам доникъде.
Промени няма,същото е и ще си остава такова,освен ако не се случи нещо или някой..
не знам.Май беше глупаво да се обърна към форума,а да си го изследвам,току-виж разбера какво става.
Благодаря ,
Съни,полезен ми е случая с твоя познат,както и мнението ти :wub: