Изпотрепах се да сънувам напоследък...Нептун като заформи тригон към Луната ми,не ми се мисли какво ще е..
Интересното е ,че сънищата ми са ориентирани предимно към фауната..

В единият трепах въшки в косата на едно момиченце,доста време мина от тогава,джакпота падна

,а сериозни финансови постъпления не съм имала.Нали въшките били на пари,това го знам от баба си.
После сънувах препускащ красив необязден жребец,който се появи неочаквано на улицата и накара хората да се изпокрият заради скоростта и мощта му.. ;DАз се шмугнах в нечия къща,завивах по едни коридори и накрая намерих прозорче,през което можех да гледам коня защитена,без да се страхувам..А,той ,гадината ,почна да души като куче-следотърсач и тръгна към мен.. :oКато го видях очи в очи,се събудих..

Снощи,явно защото следобед купувах мартеници,сънувах щъркели..Хем ме беше яд,че са дошли толкова скоро и трябва да си свалям мартениците,хем им се радвах..Бяха два,семейство и виеха гнездо..
О,ядосвах се насън и заради това,че стояха на едно място,а не летяха,нали има такова поверие,че е на щастие да видиш летящ щъркел..

Тая нощ Сънчо здраво ме беше омотал,след птиците сънувах и че съм в училище на изпит..