Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540263 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1180 -: Февруари 26, 2011, 01:16:16 am »
Здравейте на всички.Преди няколко седмици сънувах ядрена експлозия,имах чувството,че започва третата световна война,усещането беше страшно реално,намирах се в някаква сграда и гледах как ядрената гъба се издига на горе в  атмосферата,в този момент почуствах изгаряща топлина по-тялото и ръцете,след като отмина се огледах и видях страшни разрушения стенещи хора,казах си "Боже,какво направихме".Сънувал съм и преди подобни сънища но никога не съм имал физическо чувство за болка ,а в случая изгарянето по-кожата на ръцете ми беше доста реално.

възможно ли е да бушуват разни страсти, все още недокрай известни в теб :blink:

*думата не е употребена в буквалния и смисъл

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1181 -: Февруари 26, 2011, 01:17:04 am »
Здравейте на всички.Преди няколко седмици сънувах ядрена експлозия,имах чувството,че започва третата световна война,усещането беше страшно реално,намирах се в някаква сграда и гледах как ядрената гъба се издига на горе в  атмосферата,в този момент почуствах изгаряща топлина по-тялото и ръцете,след като отмина се огледах и видях страшни разрушения стенещи хора,казах си "Боже,какво направихме".Сънувал съм и преди подобни сънища но никога не съм имал физическо чувство за болка ,а в случая изгарянето по-кожата на ръцете ми беше доста реално.

Какъв ли е слънчевия ти знак? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

SOL

• 7
« Отговор #1182 -: Февруари 26, 2011, 01:52:49 am »

Какъв ли е слънчевия ти знак? :rolleyes:

Лъв,интересното е,че след този сън започнах да се променям "духовно",някакси взех да се пробуждам и да ми се изясняват доста неща от живота,поглеждам отгоре на живота така да се каже ,не знам дали има общо със съня.Дори сънувам моменти от филми като "Дюн" пробъждането на главният герой,от Старгейт SG-1 за възнасянето и още няколко подобни сцени,също и спомени от моя живот които се учудих,че си ги спомням.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1183 -: Февруари 26, 2011, 02:02:52 am »

Лъв,интересното е,че след този сън започнах да се променям "духовно",някакси взех да се пробуждам и да ми се изясняват доста неща от живота,поглеждам отгоре на живота така да се каже ,не знам дали има общо със съня.Дори сънувам моменти от филми като "Дюн" пробъждането на главният герой,от Старгейт SG-1 за възнасянето и още няколко подобни сцени,също и спомени от моя живот които се учудих,че си ги спомням.

изчистваш емоционалното си тяло и си припомняш стари и забравени неща за да ги отхвърлиш и тях като ненужен товар... нормално е в предвид енергиите, които се изсипват върху планетата ни.  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

SOL

• 7
« Отговор #1184 -: Февруари 26, 2011, 02:19:11 am »
Благодаря за отговора,преди няколко дена сънувах пак реален сън,срещам някакво извън земно чудовище с което се засичаме лице в лице и помислих,че ще ме нарани,след което някакси ми обясни,че се храни с котки,след няколко часа чувам страшно мякане и виждам през балкона,че моят Пако го е гепило и го хапва,милото мякаше страшно гадно,опитах се да му помогна но всичко свърши много бързо

*

Марая

• 28287
« Отговор #1185 -: Февруари 26, 2011, 03:51:14 am »
Бях сигурна , че знака ти е огнен...,така както съм сигурна..., че и ац-то е въздушно....
Феноменално е да сънуваш глобални неща...,за мен е реално и добре , че има свидетели в този сайт...иначе санитарите отдавна да са дошли... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

SOL

• 7
« Отговор #1186 -: Февруари 26, 2011, 04:53:58 am »
 :blink: Грешно се изразих,сънят бе с усещане за реалност... ;D Асцендент Везни

*

Марая

• 28287
« Отговор #1187 -: Февруари 26, 2011, 04:59:12 am »
;D Асцендент Везни

Брей.....,усещам те! :confuse3:
Дай ми на лични данни.... ;D ;), ако не искаш тук! :P ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1188 -: Февруари 26, 2011, 05:31:54 am »
Не ми се смейте, но напоследък често сънувам, че съм се възнесла  ;D... Летя, не си усещам тялото и гледам отвисоко какво се случва долу. Преди броени дни имах интересен съм, в който отново летях, но в един момент поглеждам надолу и забелязвам някакъв млад мъж (лицето му беше като забулено, не знам кой е и дали го познавам). Погледите ни се срещат и аз решавам да го издигна и него. По някакъв начин го "хващам", започвам да го издигам, но усещам силата на гравитацията и как тежестта му ме дърпа надолу. Но в крайна сметка успяваме да полетим.
Доближаваме някаква стара къща на 3-4 етажа, отвън изглежда доста занемарена... Минаваме вътре, нахлувайки във въздуха през прозореца, започваме да си търсим място и виждаме, че къщата е изоставена. Всичко е разхвърляно и изглежда, че сякаш живущите в нея са я напуснали извендъж, бързайки занякъде... Минаваме от стая в стая, навсякъде е неуютно и разхвърляно. Не си намираме място вътре и се устремяваме пак нагоре...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1189 -: Февруари 26, 2011, 05:37:35 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:26:26 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1190 -: Февруари 26, 2011, 05:46:10 am »
Да ти кажа, като малка постоянно сънувах, че летя. Но не бих казала, че съм расла в много хармонична среда.
Тогава имах и друг повтарящ се сън, много страшен според тогавашните ми представи. Сънувах как постоянно ме преследват камиони, на мястото на водача нямаше никой, движеха се сами. Все тичах, тичах, искаха да ме хванат... И усещах, че сякаш тичам срещу вятъра, много неприятно. В крайна сметка успявах да стигна до дома ни, опитвах се да залостя вратата, но ключалката не ме слушаше или вратата не се затваряше плътно, оставаше пролука, за да влязат "лошите".  ;D

Отдавна не бях сънувала летене, от детска възраст, и ето че сега се повтаря при сатурнов транзит. А може би транзитният Юпитер върху Слънцето си казва думата, поне насън да му усетя благинката.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1191 -: Февруари 26, 2011, 06:01:32 am »
хем е сън хем е като истинско чуство за реалност.сънувам_виждам на сън следния епизод в болница съм лежа в стая която е с 3 легла аз съм на второто.до леглото ми е застанал и ме гледа дядо ми който почина наскоро заедно с други и непознати за мен хора мъже и жени не бяха много на брой облечени с бели дрехи и имаха като ореоли над главите си.в същото това време аз или по точно душата ми е високо на тавана в ъгъла над вратата и всичкото това го виждам от високо.гледам си тялото което е в сегашно време и възраст.само да уточня че този сън или видение не е сънуван скоро а преди няколко години назад във времето малко след като почина дядо ми.незнам какво значи не ми дава мира периодично си го припомням.какво ли значи?какво е тълкуването очаквам с нетърпение предварително благодаря
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1192 -: Февруари 26, 2011, 06:10:58 am »
Случва ми се да летя на сън.... ;DУсещането е невероятно.... :P

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1193 -: Февруари 26, 2011, 04:04:35 pm »
Изпотрепах се да сънувам напоследък...Нептун като заформи тригон към Луната ми,не ми се мисли какво ще е..
Интересното е ,че сънищата ми са ориентирани предимно към фауната.. ;D
В единият трепах въшки в косата на едно момиченце,доста време мина от тогава,джакпота падна ;D,а сериозни финансови постъпления не съм имала.Нали въшките били на пари,това го знам от баба си.
После сънувах препускащ красив необязден жребец,който се появи неочаквано на улицата и накара хората да се изпокрият заради скоростта и мощта му.. ;DАз се шмугнах в нечия къща,завивах по едни коридори и накрая намерих прозорче,през което можех да гледам коня защитена,без да се страхувам..А,той ,гадината ,почна да души като куче-следотърсач и тръгна към мен.. :oКато го видях очи в очи,се събудих.. ;D
Снощи,явно защото следобед купувах мартеници,сънувах щъркели..Хем ме беше яд,че са дошли толкова скоро и трябва да си свалям мартениците,хем им се радвах..Бяха два,семейство и виеха гнездо..
О,ядосвах се насън и заради това,че стояха на едно място,а не летяха,нали има такова поверие,че е на щастие да видиш летящ щъркел.. ;D
Тая нощ Сънчо здраво ме беше омотал,след птиците сънувах и че съм в училище на изпит.. ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1194 -: Февруари 26, 2011, 04:15:43 pm »
Да ти кажа, като малка постоянно сънувах, че летя. Но не бих казала, че съм расла в много хармонична среда.
Тогава имах и друг повтарящ се сън, много страшен според тогавашните ми представи. Сънувах как постоянно ме преследват камиони, на мястото на водача нямаше никой, движеха се сами.
Това е сън,който сънуват голям процент от хората в по-младите си години..
Превозното средство е символ на живота и нашите стахове от неуправляемостта му..
Само че, има разлика дали си в или извън него,аз винаги бях в автомобила..Това е бил подсъзнателен страх,че държа живота си в ръце,а не знам какво да правя с него,не мога да го овладея..
Докато преследващите камиони са независещите от нас житейски обстоятелства,коио сами не бихме могли да променим,можем само да избягаме от тях.

« Отговор #1195 -: Февруари 27, 2011, 02:21:51 am »

изчистваш емоционалното си тяло и си припомняш стари и забравени неща за да ги отхвърлиш и тях като ненужен товар... нормално е в предвид енергиите, които се изсипват върху планетата ни.  :blink:

Забавен си, СОЛ, според мен ти е дошло времето да минеш на по-високо енергиино (духовно) ниво :))) А на каква възраст си?
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

SOL

• 7
« Отговор #1196 -: Февруари 27, 2011, 02:27:49 am »

Забавен си, СОЛ, според мен ти е дошло времето да минеш на по-високо енергиино (духовно) ниво :))) А на каква възраст си?

Христова 31  :blink:

« Отговор #1197 -: Февруари 27, 2011, 02:29:10 am »

Христовата не е ли 33? :-\

« Отговор #1198 -: Февруари 27, 2011, 02:31:22 am »
Случва ми се да летя на сън.... ;DУсещането е невероятно.... :P
Тогава имах и друг повтарящ се сън, много страшен според тогавашните ми представи. Сънувах как постоянно ме преследват камиони, на мястото на водача нямаше никой, движеха се сами. Все тичах, тичах, искаха да ме хванат... И усещах, че сякаш тичам срещу вятъра, много неприятно. В крайна сметка успявах да стигна до дома ни, опитвах се да залостя вратата, но ключалката не ме слушаше или вратата не се затваряше плътно, оставаше пролука, за да влязат "лошите".  ;D

Отдавна не бях сънувала летене, от детска възраст, и ето че сега се повтаря при сатурнов транзит. А може би транзитният Юпитер върху Слънцето си казва думата, поне насън да му усетя благинката.  :lol:

Добре де, колко сте били малки, като сте сънували, че летите, щото аз съм на 23 вечеи продължавам да сънувам сравнително често, че летя. Случва ми се обикновено в трудни моменти, а понастоящем Сатурнчо ми транзитира много яко през натала! :-\
Това е най-хубавият сън. Показва най-вече, че си в период на растеж и в хармония със себе си.

Деца, растящи в хармония най-често сънуват летене. Деца, растящи под стрес сънуват пропадане в пропаст или в тунел.

Преди години редовно сънувах, че летя. Отдавна не ми се е случвало... :lol:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

SOL

• 7
« Отговор #1199 -: Февруари 27, 2011, 02:34:17 am »

Христовата не е ли 33? :-\

Така е ,дадох едно "рамо" от мен  ;)