Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540610 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1340 -: Юни 05, 2011, 01:00:24 am »
Сънувах,че съм пред ветрината на един магазин и си харесах много две неща - едното беше като пола с елек,а другото беше някаква рокля. И двете неща бяха в бежаво. Когато влезнах в магазина и се приближих до нещата,който си бях харесала,вече ги нямаше,имаше такива подобни някакви,но точно тези ги нямаше,много ми стана кисело,защото много ги харесах,а вече ги нямаше.Нищо не купих накрая.  :-\ Какво мислите,че означава?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1341 -: Юни 05, 2011, 01:05:51 am »
Сънувах,че съм пред ветрината на един магазин и си харесах много две неща - едното беше като пола с елек,а другото беше някаква рокля. И двете неща бяха в бежаво. Когато влезнах в магазина и се приближих до нещата,който си бях харесала,вече ги нямаше,имаше такива подобни някакви,но точно тези ги нямаше,много ми стана кисело,защото много ги харесах,а вече ги нямаше.Нищо не купих накрая.  :-\ Какво мислите,че означава?
В реалния живот са ти били отказани неща, които си желаела или поне ..харесвала. Предложено ти е било да се задоволиш с нещо по-семпло.
п.п.Ако учиш или работиш, виж как стоят нещата дългосрочно с бъдещата ти реализация.

« Отговор #1342 -: Юни 05, 2011, 01:38:05 am »
Сънувах,че съм пред ветрината на един магазин и си харесах много две неща - едното беше като пола с елек,а другото беше някаква рокля. И двете неща бяха в бежаво. Когато влезнах в магазина и се приближих до нещата,който си бях харесала,вече ги нямаше,имаше такива подобни някакви,но точно тези ги нямаше,много ми стана кисело,защото много ги харесах,а вече ги нямаше.Нищо не купих накрая.  :-\ Какво мислите,че означава?
В реалния живот са ти били отказани неща, които си желаела или поне ..харесвала. Предложено ти е било да се задоволиш с нещо по-семпло.
п.п.Ако учиш или работиш, виж как стоят нещата дългосрочно с бъдещата ти реализация.

Благодаря,Уран! :wub:
С ученето в дългосрочен план по-скоро и аз не знам,смисъл че ще уча,ама не се знае къде и дали няма да сменя специалността,ако се прибера.

« Отговор #1343 -: Юни 05, 2011, 04:57:06 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 09:06:24 pm от Last_Kiss »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1344 -: Юни 05, 2011, 10:39:04 pm »
.

« Последна редакция: Септември 21, 2011, 06:36:01 pm от Hm »

*

holanda

« Отговор #1345 -: Юни 06, 2011, 05:47:52 pm »
Затвори очи и мисли само за жената от магазина. Попитай я мислено какво послание е дошла да ти даде, защо е дошла и какво иска да ти покаже или каже с този танц. Чакай отговорът сам да дойде, какъвто и да е.

После пиши да кажеш какво е станало.

това с мисленото запитване няма да ми се получи ,
единственото,което ''долавях подсъзнателно'' докато я наблюдавам беше все едно ме е чакала от много дълго време и сега иска да ме ангажира с нещо ,но опитваше с деликатен подход,за да не ме стресне.
Когато ме извика да танцуваме пред огледалото ,в отражението се виждах много хубава (прическа,готин тъмен тен,очите ми блестяха) ,но с тъмна коса ,сега съм със светла .
В играта си жената (на възраст беше около 48-53) включваше малко сложни акробатически трикове ,гледахме се в огледалото през цялото време ,беше забавно .
Сякаш й *давах* този танц ,странно .
« Последна редакция: Юни 06, 2011, 05:53:07 pm от жълтолилава »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1346 -: Юни 06, 2011, 08:59:17 pm »
За съня на жълтолилава :
Може би имаш таен обожател. В период на ухажване си или ти предстои такъв период.
Чувстваш се неуверена в себе си. Имаш нужда от мнението на другите за теб и тяхното одобрение. Ще ти се иска да извършиш нещо нестандартно, в разрез с обществения морал  ;)
Нереализирани потребности от положителни емоции. Доставяй си по-честичко  радости.
Предстои ти пътуване, което може и да е символично - пътуване към себе си  :blink:
« Последна редакция: Юни 06, 2011, 09:15:00 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

holanda

« Отговор #1347 -: Юни 06, 2011, 10:38:29 pm »
За съня на жълтолилава :
Може би имаш таен обожател. В период на ухажване си или ти предстои такъв период.
Чувстваш се неуверена в себе си. Имаш нужда от мнението на другите за теб и тяхното одобрение. Ще ти се иска да извършиш нещо нестандартно, в разрез с обществения морал  ;)
Нереализирани потребности от положителни емоции. Доставяй си по-честичко  радости.
Предстои ти пътуване, което може и да е символично - пътуване към себе си  :blink:

благодаря,Венера,много съм ти признателна .
В действителност съм в период на ухажване.. :blink:
за неувереността не е така, дълго време исках да вплета по-светли кичури и сега ми се удаде шанс да го направя и да стане идеално,може би е дало отражение в съня,..въпреки,че е толкова малко нещо
Нестандартните желания ги имам по принцип,но обществото няма досег до тях ..тази част от тълкуването не я разбрах
 :-[
За нереализираните потребности от положителни емоции си улучила,дълго време имах съмнения и ми липсваха точно положителни свежи емоции,които сега наваксвам,
Пътуването го реализирах преди съня,а символичното няма да свърши никога май  ;)

пак благодаря  :wub:

« Отговор #1348 -: Юни 08, 2011, 07:55:26 pm »
Сънувах, че съм в дневната вкъщи с някакви непознати момчета и говорим за някакъв постер, и бланка. Аз споделих мнение и всички си тръгнаха, само едно момче остана и ми каза, че идеята ми е добра, но по-добре ще е да има и дърво и той набързо скицира едно...
След малко в същата стая сънувам починалата си баба, че е болна (не изглеждаше добре, беше загрижена) и аз й занесох обяд- варени картофи  :unsure:

Наближава задушница (11 юни), нормално е да сънуваме повече нашите починали близки...
Според вас дали трябва да занеса варени картофи на гробищата :-\
« Последна редакция: Юни 08, 2011, 08:10:09 pm от romantica »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1349 -: Юни 08, 2011, 09:57:45 pm »
.

« Последна редакция: Април 20, 2012, 11:40:10 pm от Hm »

« Отговор #1350 -: Юни 08, 2011, 10:27:45 pm »
Хаха, ти си новият Фройд  :rolleyes: ;) ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1351 -: Юни 09, 2011, 12:56:56 am »
.
« Последна редакция: Април 20, 2012, 11:39:50 pm от Hm »

« Отговор #1352 -: Юни 09, 2011, 09:14:40 pm »
Сънувах,че намерих калинка в косата си.Някакви идеи какво може да значи или с какво може да е свързано?  :-\

Мисля,че трябва да е на хубаво, нали? :rolleyes:
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 01:21:02 am от Last_Kiss »

« Отговор #1353 -: Юни 10, 2011, 10:06:08 pm »
Last_Kiss....

Снощи сънувах калинки, наредени в редичка - малка, по-голяма и т.н. Бях много впечатлена и започнах да ги рисувам  :unsure:

Много хубаво...,калинката е на Богородицата...Имаш закрила... :blink:

« Отговор #1354 -: Юни 10, 2011, 10:22:29 pm »
Last_Kiss....

Снощи сънувах калинки, наредени в редичка - малка, по-голяма и т.н. Бях много впечатлена и започнах да ги рисувам  :unsure:

Много хубаво...,калинката е на Богородицата...Имаш закрила... :blink:

Благодаря ти,Романтика!!!  :kissd:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1355 -: Юни 11, 2011, 05:10:16 am »
аз питала ли съм тук....
какво означава като сънуваш, че ти вземат кръв ама доста...?

« Отговор #1356 -: Юни 16, 2011, 04:57:36 am »
Тази нощ сънувах мишки,беше ужасно ,крещях неистово.Какво би могло да означава?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1357 -: Юни 16, 2011, 03:08:17 pm »
Бъди внимателна по отношение на собствеността (в най-широк смисъл).
Възможни загуби и кавги в семейството.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1358 -: Юни 16, 2011, 04:55:01 pm »

Имаш много вътрешни страхове, уязвима си.
Чувстваш ли се прекалено плаха, тиха и скромна в живота... или ти се налага да бъдеш такава и това ти е омръзнало. Иска ли ти се да изкрещих на всички коя си ти всъщност.
Объркана си, трудно ти е да се ориентираш във времето и пространството. Старай се да не обвиняваш другите за твоите проблеми и се пази се от нервни сривове и емоционална невъздържаност.

не се доверявай на хора, в които така или иначе се съмняваш ..дали са искрени с теб.
финансови проблеми може да имаш
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1359 -: Юни 16, 2011, 05:38:35 pm »

мишките са онези твои мисли, които се появяват от време на време и не ти дават мира. смяташ ги за досадни и плашещи. намери начин да ги осмислиш и приемеш  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/