Ето един сън, който сънувах преди малко и ме озадачи:
Като изключим, че беше леко страннен. Един мъж стоеше зад една стена, а стената беше като оцветена в лилаво и имаше само един процеп, за да вижда какво става отвън. Той заговори с един друг мъж, който беше където и аз /вън от стената, виждахме само лилавото и процепа/, опитвайки се да го накара да преодолее страха си и да се качи на кон. Обаче онзи се заяде и му подхвърли нещо за някаква кобила как е умряла, мъжа зад стената млъкна, но когато се обърнах към стената видях бяла стена а на нея нарисувано мъничко лице на кобила и два малки процепа, които бяха очите й. Лицето на нарисуваната кобила изглеждаше много тъжно. Не знам как се озовах зад стената, при мъжа и чух историята му, която явно разказваше тихо и другите нямаше как да я чуят, как е умряла кобилата, как някакъв мъж я е убил и т.н. Усещах как много се разтроих и плачех, и плачех, докато го слушах. Накрая като свърши си спомням, че той изчезна и го видях отвъд стената помагаше на мъжа със страха, който вече се беше качил на кон.
Не знам какво означава, но си спомням, че ми беше много мъчно за кобилата. Вие как смятате?