Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540148 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1360 -: Юни 16, 2011, 07:02:53 pm »
сънувах нещо,което май и преди съм сънувала,поне такова беше усещането .

Предписват ми рецепта с лекарства,отивам в аптека и се оказва,че нищо не ми е нужно.
(това може да е рефлекс,снощи ми беше запушен носа,слагах капки)

После с двете аптекарки тръгваме нанякъде,отиваме в странно село,в което няма хора навън,видяхме само дядо с внучката си,бяха седнали на полянка,но никой от тях не казваше нищо.

Спряхме в центъра,нямаше никой,но от едната ни страна имаше много гробове. Огледах се и видях някакви лозунги в земята,пишеше и нещо като '' насилници'' .Замислих се за дядото с внучката и свързах нещата,в селото това не било наказуемо,всичките хора били явно някакви психопати . (преди време гледах предаване за секта,в която главния сектант правел секс с малки деца,от това много се втрещих,възможно е и то да е рефлектирало над съня)

после с двете жени започнахме да се катерим и аз се качих много нависоко,но такъв страх ме обзе,че като отворех очи и виждах небето така близо,ми се завиваше свят .Усещах го сякаш съм легнала на върха на много висока скала .Беше ужасно . После незнам как съм слязла,не помня края на съня,но се събудих притеснена.  :(

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1361 -: Юни 18, 2011, 01:26:00 am »
.
« Последна редакция: Април 20, 2012, 11:45:17 pm от Hm »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1362 -: Юни 18, 2011, 04:52:03 pm »
Тази вечер и аз като Вещичка сънувах, че се бия с извънземни. Трябва да отворим специална тема, посветена на сънищата с извънземни.

;D

наби ли ги поне та да спиш спокойно после  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1363 -: Юни 18, 2011, 04:54:07 pm »
.

« Последна редакция: Април 20, 2012, 11:44:48 pm от Hm »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1364 -: Юни 18, 2011, 04:58:47 pm »
лошо Седларов, лошо...

позволяваш им да те заключват само тогава, когато имаш силата да разрушиш клетката... иначе бой и бяг  ;D  срамота - другия път да се запасиш със супер сили  :P

иначе сериозно - извънземните са символа на личните ти метафизични способности. щом те бият, значи още не си достигнала до тях. когато започнеш да ги побеждаваш значи нещата вече са ок, защото ти командориш парада  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1365 -: Юни 18, 2011, 05:28:28 pm »
.

« Последна редакция: Септември 23, 2011, 09:57:12 pm от Hm »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1366 -: Юни 18, 2011, 07:00:47 pm »
А ти щом си достигнала личните си метафизични сили, защо не ги използваш, за да забогатееш? Сега да не кажеш, че в живота имало други, по-важни неща от парите. Просто ги използвай, пък да видим.

този въпрос пък изобщо не ме вълнува бе Хело, не го ли разбра това  ;)  не желая и нямам нужда да го правя... това, че ти само за това мислиш, не означава, че и за другите е важно...

« Отговор #1367 -: Юни 20, 2011, 04:00:03 pm »
Здравейте, момичета  :blink: Имам нужда от разтълкуване на следния странен сън, който сънувах тази нощ.

Сънувам, че влизам в къщата на брата на дядо ми, където виждам жена му. (Жената почина отдавна и от години не съм се сещала за нея).
Много й се зарадвах на сън и седнахме на една маса да си говорим. През стъклена врата виждам, че в съседната стая лежи брата на дядо ми (човекът е още жив). Последното, което помня от съня си е, че вадя от джоба си шепа малини и ги давам на жената, при което й казвам "Я, изобщо не са се смачкали".

Нещо ми е притеснено от този сън... Как бихте го разтълкували вие?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1368 -: Юни 21, 2011, 12:25:11 am »
Болен ли е човекът?

« Отговор #1369 -: Юни 21, 2011, 12:40:34 am »
Ето един сън, който сънувах преди малко и ме озадачи:

Като изключим, че беше леко страннен. Един мъж стоеше зад една стена, а стената беше като оцветена в лилаво и имаше само един процеп, за да вижда какво става отвън. Той заговори с един друг мъж, който беше където и аз /вън от стената, виждахме само лилавото и процепа/, опитвайки се да го накара да преодолее страха си и да се качи на кон. Обаче онзи се заяде и му подхвърли нещо за някаква кобила как е умряла, мъжа зад стената млъкна, но когато се обърнах към стената видях бяла стена а на нея нарисувано мъничко лице на кобила и два малки процепа, които бяха очите й. Лицето на нарисуваната кобила изглеждаше много тъжно. Не знам как се озовах зад стената, при мъжа и чух историята му, която явно разказваше тихо и другите нямаше как да я чуят, как е умряла кобилата, как някакъв мъж я е убил и т.н. Усещах как много се разтроих и плачех, и плачех, докато го слушах. Накрая като свърши си спомням, че той изчезна и го видях отвъд стената помагаше на мъжа със страха, който вече се беше качил на кон.
Не знам какво означава, но си спомням, че ми беше много мъчно за кобилата. Вие как смятате?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1370 -: Юни 21, 2011, 01:11:44 am »
.

« Последна редакция: Септември 24, 2011, 08:18:52 am от Hm »

« Отговор #1371 -: Юни 21, 2011, 02:51:40 am »

Когато сега си помислиш за кон, какви асоциации излизат в главата ти? Какво е за теб коня по принцип?

Предполагам, че свобода, волност.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1372 -: Юни 21, 2011, 03:20:05 am »
.

« Последна редакция: Септември 24, 2011, 08:15:29 am от Hm »

« Отговор #1373 -: Юни 21, 2011, 04:25:35 am »

Когато сега си помислиш за кон, какви асоциации излизат в главата ти? Какво е за теб коня по принцип?

Предполагам, че свобода, волност.

Ти свободна и волна ли си?

Ми горе-долу може да се каже, че да, макар че в определени граници.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1374 -: Юни 21, 2011, 05:52:50 am »
.
« Последна редакция: Септември 24, 2011, 08:14:53 am от Hm »

« Отговор #1375 -: Юни 21, 2011, 05:53:47 am »
Да си свободен в определени граници.

Чувстваш ли се тъжна заради това, че не си достатъчно свободна? Не и толкова, колкото ти се иска?

Ми малко мисля.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1376 -: Юни 21, 2011, 05:56:12 am »
.
« Последна редакция: Септември 23, 2011, 09:59:11 pm от Hm »

« Отговор #1377 -: Юни 21, 2011, 07:47:47 pm »
Да си свободен в определени граници.

Чувстваш ли се тъжна заради това, че не си достатъчно свободна? Не и толкова, колкото ти се иска?

Ми малко мисля.

Можеш ли да помислиш за този образ:
Цитат
Обаче онзи се заяде и му подхвърли нещо за някаква кобила как е умряла, мъжа зад стената млъкна, но когато се обърнах към стената видях бяла стена а на нея нарисувано мъничко лице на кобила и два малки процепа, които бяха очите й. Лицето на нарисуваната кобила изглеждаше много тъжно.

и да кажеш какви чувства и мисли предизвиква в теб? Да се отпуснеш и да мислиш само за него.

Ами предизвиква тъга, болка, съчувствие.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1378 -: Юни 22, 2011, 03:45:34 am »
.
« Последна редакция: Септември 23, 2011, 09:59:38 pm от Hm »

« Отговор #1379 -: Юни 22, 2011, 04:16:57 am »

Ами предизвиква тъга, болка, съчувствие.

Припомни си пак историята с кобилата. Помисли си дали ти напомня за някоя случка от детството ти.

Не, не ми напомня нищо от детството.  :-\