Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540619 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1500 -: Октомври 23, 2011, 11:29:33 am »
Аз не свързвам с хубави неща намирането на ценни материални предмети в сънищата, тъй като отразени в реалния живот, не носят никаква стойност.
За разлика ако сънуваш примерно, че намираш 4листна детелина или нещо друго с такава символика, материалните ценности като скъпи бижута, пари и др. нямат символична стойност извън съня. Като се събудиш се оказва че напразно си ги намерил или събирал..
Но пак зависи с какво се свързват в съня и какъв е контекста, ако примерно роднина ти ги даде и имат някаква нематериална ценност, като например семейна реликва тогава носят друга символика.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1501 -: Октомври 23, 2011, 12:19:08 pm »
Да, мислех да подавам за помин, в средата на ноември ще станат две години.

Някъде по времето, когато Слънцето е в знака Скорпион, се празнува Задушница и се почитат мъртвите. Ти имаш Луна в 8-ми дом.

После може да разгадаем съня ти, ако искаш.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1502 -: Октомври 25, 2011, 08:10:16 am »
сънувах го преди няколко месеца този сън но беше много странен и ми е интересно какво мислите вие:

аз съм в стаята в която по принцип си стоя, в съседната е мъжът, в който съм влюбена. на стената, която ни дели има огледало и двамата се оглеждаме в него но така че всъщност не виждаме всеки себе си а другия. един вид огледалото е двойно (от двете страни на стената) и същевременно е като стъкло та се виждаме през стената. той започна да ми говори нещо, но аз не го чувах. обърнах се и му казах "не те чувам" остави ме намира сега.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1503 -: Октомври 25, 2011, 08:30:44 am »
Сънувах, че съм на поле, цялото разорано, с една такава рехава, прясна пръст. Помислих си, че орат, за да сеят нещо. Мина ми и през ума, че някой ден като умра, ще ме заровят в точно такава пръст. Прииска ми се да легна в нея, за да видя какво е усещането... и легнах... Беше меко, удобно и уютно. Представях си, че съм умряла. Чувствах се леко и свободно. Усещах, че земята ме зарежда с енергия.
Събудих се с мисълта, че смъртта е нещо много приятно, освобождаващо и облекчаващо.

Какво означава според вас този сън?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1504 -: Октомври 25, 2011, 10:16:31 am »
Според мен някакъв вид трансформация. Тук е хубаво да се провери за транзити. Нещо в теб, което преди не е било будно като тенценция, ще се събуди или си стигнала до момент, в който това нещо е еволюирало до таква степен, че да ти даде такова усещане. Промяната може да е доста революционна по същността си, но ще се убедиш, че е добра за теб, дори да изменя нещата не толкова по вкуса ти.  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1505 -: Октомври 25, 2011, 10:27:15 am »
Благодаря!

Най-точните транзити на тежки планети в момента са ми:
плутон кв. плутон,
тр.плутон тригон слънце,
тр. уран квадрат сатурн,
тр. сатурн съвпад уран
тр.нептун тригон към уран и сатурн

Предстои ми и възврат на възлите

« Отговор #1506 -: Октомври 25, 2011, 10:33:56 am »
Вътреше ми се Плутон но не смеех да бъда толкова категорична. Мисля, че и двата транзита са от важност. Тригонът ще мине значително по-леко като положителен аспект, но трябва да внимаваш как използваш енергията си, която ще бъде много в момента. Виж, квадратурата е за това, което ти казах, изведнъж да се променят обстоятелствата, няма да се стряскаш, имаш ресурси да се нагодиш и след края на тази колко? Година, мисля взема един апсект на Плутон да завърши, да излезеш с много повече позитиви в сферите, които обозначават домовете, в които се сключват аспектите.  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1507 -: Октомври 25, 2011, 10:46:34 am »
Засегнатите домове св. със слънце са 2, 10, с плутон 3,5 и 6 ти. В тези сфери вече имам някои промени, а очаквам и още...тези дни  :blink:
Пак благодаря :P

« Отговор #1508 -: Октомври 25, 2011, 11:02:59 am »
Ами най-малко ми мирише на смяна на работното място :-\. Но мисля, че е за добро, по-добро заплащане, най-накрая имаш енергията да поемеш някакъв риск и да се отдадеш да работиш нещо, което отдавна повече ти харесва от онова, което правиш сега. Другата тройка домвое малко не я разбирам, не съм чак толкова добър астролог, начинаеща съм, предполагам можеш да си ги разтълкуваш по-добре от мен, аз просто насочвам.
А иначе пак заповядай :))))

« Отговор #1509 -: Октомври 25, 2011, 12:07:27 pm »
Като начало да отбележа пак странности и страхотии на съня. Сънувам майками и баща ми та те изравят от старото място на гробище и правят ново по подредено и някакси по голямо.Когато дойде момента да изровят и преместят дядо ми лека му пръст яз се изплаших и избягах.Майка ми спомена за някакво време и се показа цифрата 6. Само да вметна че в момента сме сериозно скарани и няма надежда да си оправим отношинията може би. :o
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1510 -: Октомври 25, 2011, 12:10:23 pm »
Ами най-малко ми мирише на смяна на работното място ..
... Да, това очаквам, но трябва да уча за тест, а още се мотам и това лежане в съня вероятно символизира бездействието ми по въпроса. Приемам съня като знак да се стягам да действам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1511 -: Октомври 25, 2011, 12:24:36 pm »
По-скоро е време в което да намериш основата. Или искаш да бъдеш здраво стъпила на краката си , търсиш сигурност. Усещането за смъртта е освобождаване от проблеми и илюзии.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1512 -: Октомври 25, 2011, 12:36:32 pm »
По-скоро е време в което да намериш основата. Или искаш да бъдеш здраво стъпила на краката си , търсиш сигурност. Усещането за смъртта е освобождаване от проблеми и илюзии.
да, наистина, има логика ... особено това за илюзиите е мн. вярно.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1513 -: Октомври 25, 2011, 03:50:40 pm »
Като начало да отбележа пак странности и страхотии на съня. Сънувам майками и баща ми та те изравят от старото място на гробище и правят ново по подредено и някакси по голямо.Когато дойде момента да изровят и преместят дядо ми лека му пръст яз се изплаших и избягах.Майка ми спомена за някакво време и се показа цифрата 6. Само да вметна че в момента сме сериозно скарани и няма надежда да си оправим отношинията може би. :o

Характерът, професията, отношенията със семейството ти или нещо от съдбата на дядо ти има ли общо с теб?

« Отговор #1514 -: Октомври 26, 2011, 01:39:44 pm »
Да като характери всички сме много отговорни хора голями работари хора които цениме семейството и традициите.Такъв бог да го прости беше и дядо ми все още много си го обичам и уважавам.Като семейство всички сме еднакви държим един на друг докато не дойде момента да се изпокараме та дори и вече не желаят да се виждаме.Е това с виждането е от страна на моите родители просто те не желаят и прекъснаха контактите.Много ми се иска да си оправим отношенията както преди  но незнам дали това вече някога ще се получи :(.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1515 -: Октомври 27, 2011, 10:44:12 am »
Предполагам Hm има в предвид, че дядо ти в съня символизира теб. И на мен ми звучи логично.
Както и ти си вметнала, че сте с скарани с родителите ти... според мен съня ти засяга тази тема и не случайно си го отбелязала.
Струва ми се сънят засяга промени, баща ти не играе такава роля в проблема колкото майка ти.
Цитат
Когато дойде момента да изровят и преместят дядо ми лека му пръст яз се изплаших и избягах
Цитат
докато не дойде момента да се изпокараме та дори и вече не желаят да се виждаме
Тези две изречения ми звучат доста сходно. Следователно това мисля, че символизира тази част от съня. Те не желаят да се виждате, а ти опитала ли си да се сдобриш с тях?

Новото гробище-промяна. Изкопаването на гроба-скарването.
Не знам какво обаче може да означава "времето и цифрата 6" споменати от майка ти. Предполагам ключа за решаването на проблема е свързан с майка ти и теб.

« Отговор #1516 -: Октомври 29, 2011, 11:47:21 am »
сънувам че си купувам ново протмоне а вътре си имаше стотинки жълти и бели.как да го тълкувам

« Отговор #1517 -: Октомври 31, 2011, 02:36:01 pm »
В живота си имаш нещо, на което придаваш голяма значимост и не желаеш да го пуснеш. Като не го пускаш, не позволяваш нещо по-яко да дойде вместо него. Подсъзнанието ти знае, че трябва да пуснеш. Съзнанието ти обаче не мисли така. И с този сън подсъзнанието казва на съзнанието - "Абе стига си ми брояло жълти стотинки, бе". Така ми се струва.

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1518 -: Ноември 02, 2011, 08:45:14 pm »
Kris, мислих го, въртях го от 100 гледни точни, еми няма и няма! Нищо не измислих!

Марушка я няма, за да види в минали инкарнации кво се е случвало с теб. Ама представи си наистина, че това е някакъв спомен от минал живот, който е останал запечатан в съзнанието и сега отново и отново се повтаря...Намери някакъв отговор, който теб да удовлетворява и ще видиш, че лека полека всичко  ще се разсее. Ако имаш страхове за бъдещи събития, просто ги приеми, че ще се случат и даже си ги визуализирай...по този начин може да си ги отработиш и забравиш. Един вид да позволиш на съзнанието си наново да изпита ужаса...и да се отърси от този кошмар. Но на първо място допитай се до интуицията си.
  Дейзи здрасти и много ти благодаря , че се сещаш за мен! Започнах и тук да отговарям на хората за миналите животи откъдето бях прекъснала! На много хора имах да отговарям и същевременно пиша и по форумите,но от време на време прекъсвам,защото си мислех,че ми се подиграват хората заради преражданията. Но въпреки това,който иска да му продължа да отговарям за миналите му животи ще продължа да му разкривам чрез моят духовен учител ИЕОВА . На лични ще ти напиша.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1519 -: Ноември 02, 2011, 09:43:07 pm »
сънувам че си купувам ново протмоне а вътре си имаше стотинки жълти и бели.как да го тълкувам

Хахахааааааааааааааа и на сън телето надделява а!  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/