Пак сънувах мечка. :unsure:
Разхождах се в гората с един познат. Всичко беше красиво и приятно, докато не забелязахме, че нещо шава зад храстите. Спряхме да се движим, надявайки се, че мечката ще ни подмине. Но усетихме, че ни фокусира и започнахме да бягаме, а тя след нас. Аз изоставах, но щом започнах да стъпвам върху камъните (изглеждаха като големи каменни плочи) вместо да бягам по пътеката, набрах скорост и успях да стигна до някаква изоставена сграда. Обаче мечката все още беше след мен, дори се приближаваше още повече. Тогава направих някаква странна маневра и прескочих оградата пред себе си с лекота. Свих се в един ъгъл сред развалините. Някакъв човек ме видя, попита ме какво има, но не ми повярва, че има мечка в околностите и си продължи. Аз се отчаях още повече. Малко след това дойде жена в униформа, която усети, че съм в паника и ми помогна да се измъкна. Точно до порутената сграда имаше друга - нещо като зоопарк, в който жената ме заведе. Трябваше да мина покрай клетката на друга мечка, която беше ядосана и ме гледаше заплашително. Умирах от страх, но продължих до края на парка, където имаше няколко празни клетки. Доброволно скочих (като каскадьор пак

) в едната, която беше с ''излаз'' към някакъв воден басейн. (като на видрите в зоологическите градини) Поуспокоих се и се почувствах защитена.
Има и още малко.. имах чувството, че съм го сънувала цяла нощ. Много интензивен сън отново..
Повтарящите се символи - мечка, гора (природа), вода.