Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540312 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1720 -: Февруари 03, 2012, 12:18:14 pm »
Снощи сънувах Ариел - Малката русалка. Нямам никаква идея какво може да означава...

В истинската история накрая малката русалка умира, заради любовта си към принца.

Да, много хубав край  :blink:

« Отговор #1721 -: Февруари 03, 2012, 12:30:53 pm »

Защо все тълкувате змията като нещо лошо?

Змията е символ на лечение. В символа на медицината има змия, увита около чаша. Лечителят Асклепий има жезъл, с увита около него змия. Ацтекската богиня на лечението има змия на главата.

Права си, но така пише в повечето съновници, а и по принцип змията не е от най-приятните животни. Отделно всеки човек има определено отношение към различните животни, аз по принцип не обичам змии, но в съня си си спомням, че не се страхувах от нея, даже точно обратното.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1722 -: Февруари 03, 2012, 04:35:38 pm »

Защо все тълкувате змията като нещо лошо?

Змията е символ на лечение. В символа на медицината има змия, увита около чаша. Лечителят Асклепий има жезъл, с увита около него змия. Ацтекската богиня на лечението има змия на главата.

Права си, но така пише в повечето съновници, а и по принцип змията не е от най-приятните животни. Отделно всеки човек има определено отношение към различните животни, аз по принцип не обичам змии, но в съня си си спомням, че не се страхувах от нея, даже точно обратното.

Сънища не се тълкуват със съновници, а с четене на символиката на различните неща и с изучаване на архетипите.

« Отговор #1723 -: Февруари 04, 2012, 07:43:56 am »
Здравейте. Аз сънувах нещо,което немога да разтълкувам сама  ;) по принцип винаги разбирам,защо сънувам нещо(а аз сънувам постоянно) Различавам просто сън и сън от който трябва да науча нещо. Та напоследък се присетих за едно бивше гадже. Не съм го виждала от 2007 и няма шанс да се срещнем,защото живеем в различни градове,не поддържаме връзка,но определено си бяхме голяма тръпка един на друг. Не стигнахме до сериозна връзка,но и двамата се харесвахме много.Сънувах,че гледам снимки във фейсбук и видях,че той е коментирал снимки някакви мой бяха мисля. Това означава ли,че трябва да го намеря във фейсбук според вас? Трудно ми е да разбера дали има смисъл това,което сънувах  :-\
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1724 -: Февруари 04, 2012, 10:51:59 am »
Не, не мисля че се тълкува буквално. Възможно е съня да е свързан с нещо, което той символизира за теб. За това да се е "върнал" в съня ти. Снимките по принцип би трябвало да символизират минали преживявания спомени. А може би проекция на теб самата или нещо друго. Нещо което той е направил, сега научаваш. Може би сега разбираш за нещо, свързано с представата ти за него, това което символизира той за теб. Той ли е зодия рак? Май на скоро беше писала за него. Сигурно си се присетила и така...
Аз преди време сънувах момче в което бях влиубена преди много време. Че му отивам на гости и е дошъл да живее в моя град. А с него нямаме връзка, никаква. Всъщност два дена по-късно случайно чух от моя приятелка за него. Без да я питам а и тя не е наясно че съм го харесвала, дори не беше сигурна дали го познавам. Предполагам че е възможно да научиш нещо свързано с него или нещо такова..

« Отговор #1725 -: Февруари 04, 2012, 11:02:11 am »
Благодаря ти мила. Да той е момчето Рак за което споменах  ;) Явно заради това,че се сетих за него го сънувах.  :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1726 -: Февруари 04, 2012, 07:43:00 pm »
Здравейте  :blink:
Сънувах странен сън ,та реших да ви го споделя.Рядко помня сънищата си ,но си спомням фрагменти от него.Сънувам ,че лежа в едно легло с някакъв мъж ,но не мога да си спомня лицето му ,помня само ,че говорихме и се смеехме и се чувствах много щастлива.Изведнъж той каза ,че съм имала много големи ръце(като в Червената шапчица ,само че аз бях вълкът ха-ха ) и си съединихме ръцете, за да видим чия длан е по-голяма ,почти еднакви  бяха и после телефонът ме събуди.Какво мислите ,че може да означава :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1727 -: Февруари 04, 2012, 07:49:51 pm »
Сънищата с "ръце" са свързани с поведението като и с действия символизиращи вземане/даване.
Не влизайте в безсмислени спорове.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1728 -: Февруари 04, 2012, 07:55:46 pm »
Сънищата с "ръце" са свързани с поведението като и с действия символизиращи вземане/даване.
Не влизайте в безсмислени спорове.
Уран ,благодаря ти за бързия отговор  :58:
Ще внимавам  :blink:

« Отговор #1729 -: Февруари 05, 2012, 02:09:20 pm »
Пак сънувах мечка. :unsure:
Разхождах се в гората с един познат. Всичко беше красиво и приятно, докато не забелязахме, че нещо шава зад храстите. Спряхме да се движим, надявайки се, че мечката ще ни подмине. Но усетихме, че ни фокусира и започнахме да бягаме, а тя след нас. Аз изоставах, но щом започнах да стъпвам върху камъните (изглеждаха като големи каменни плочи) вместо да бягам по пътеката, набрах скорост и успях да стигна до някаква изоставена сграда. Обаче мечката все още беше след мен, дори се приближаваше още повече. Тогава направих някаква странна маневра и прескочих оградата пред себе си с лекота. Свих се в един ъгъл сред развалините. Някакъв човек ме видя, попита ме какво има, но не ми повярва, че има мечка в околностите и си продължи. Аз се отчаях още повече. Малко след това дойде жена в униформа, която усети, че съм в паника и ми помогна да се измъкна. Точно до порутената сграда имаше друга - нещо като зоопарк, в който жената ме заведе. Трябваше да мина покрай клетката на друга мечка, която беше ядосана и ме гледаше заплашително. Умирах от страх, но продължих до края на парка, където имаше няколко празни клетки. Доброволно скочих (като каскадьор пак :D) в едната, която беше с ''излаз'' към някакъв воден басейн. (като на видрите в зоологическите градини) Поуспокоих се и се почувствах защитена. ;D
Има и още малко.. имах чувството, че съм го сънувала цяла нощ. Много интензивен сън отново..
Повтарящите се символи - мечка, гора (природа), вода.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1730 -: Февруари 05, 2012, 02:38:08 pm »
 Емоционална нестабилност, а и много питанки чисто житейски.
Има ли болни хора в семейството Ви?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1731 -: Февруари 05, 2012, 06:14:21 pm »
Възможно е да си изпаднала в застрашаваща ситуация. Непреодолими пречки, а прескачането на оградата е преодоляване на пречки. Отново присъства неразбиране от страна на околните - мъжа в случая, не ти вярва. Но пък получаваш помощ от жената. Това, че отново се озоваваш в близост до друга мечка, говори че въпреки, че си избягала от пречките и някаква агресивност може би... ти отново попадаш на такива ситуации. Но в този случай тя е зад решетки, тоест ограничена. Възможно е мечката да символизира някакъв аспект от теб, проява на агресия. Когато е в решетки, значи ти я ограничаваш, не я проявяваш...

« Отговор #1732 -: Февруари 06, 2012, 07:57:24 am »
Аз пък сънувах първо,че се карам със свекъра и после със сестра му на мъжо. После сънувах тази моята приятелка пак (дето загуби детето) вървяхме с нея и тя ми каза,че щяла да ми покаже снимка на бебето  :-\ Иначе с нея се видяхме няколко пъти,доста си говорихме,абе както преди си бяхме,ама пак продължавам да я сънувам. :unsure:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1733 -: Февруари 06, 2012, 09:12:45 am »
сънувам баба ми, която края на този месец ще стане 12 години откак почина. единия път ми иска фиба за косата си, в другия сън ходехме по магазините и й купих един панталон, за 20 лева. ще ходя днес да паля свещ но дали все пак е интересно че все иска някакви неща за разлика от друг път когато съм я сънувала.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1734 -: Февруари 06, 2012, 10:34:13 am »
Аз пък сънувах първо,че се карам със свекъра и после със сестра му на мъжо. После сънувах тази моята приятелка пак (дето загуби детето) вървяхме с нея и тя ми каза,че щяла да ми покаже снимка на бебето  :-\ Иначе с нея се видяхме няколко пъти,доста си говорихме,абе както преди си бяхме,ама пак продължавам да я сънувам. :unsure:

Тя споделила ли ти е какво е преживяла и как се е чувствала, заради загубата на бебето, говорили ли сте за това?

« Отговор #1735 -: Февруари 06, 2012, 02:28:39 pm »

Тя споделила ли ти е какво е преживяла и как се е чувствала, заради загубата на бебето, говорили ли сте за това?

Ми скоро след като се случи си писахме,тя ми каза резултатите от аутопсията какви са и единственото нещо,което си позволи да сподели беше,че не е човек вече,все едно са и срязали тялото на две и,че е най-голямата болка,която може да се случи на някого.  :(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1736 -: Февруари 06, 2012, 02:42:07 pm »
Предполагам, че в съня става въпрос за споделяне на чувства и емоции. Може би въпреки, че ти е казала за това как се чувства... това далеч не е всичко. Може би ти усещаш, че тя има нужда да ти сподели повече за своите чувства.  :-[

Надявам се ако и тя на теб ти липсва, да имате време да се виждате по-често за напред..  да си възобновите отношенията. Ти каза, че сте били много близки преди.

« Отговор #1737 -: Февруари 06, 2012, 05:43:25 pm »
Предполагам, че в съня става въпрос за споделяне на чувства и емоции. Може би въпреки, че ти е казала за това как се чувства... това далеч не е всичко. Може би ти усещаш, че тя има нужда да ти сподели повече за своите чувства.  :-[

Надявам се ако и тя на теб ти липсва, да имате време да се виждате по-често за напред..  да си възобновите отношенията. Ти каза, че сте били много близки преди.

Благодаря ти много мила, все ми помагаш с тези мой сънища. Много сънувам, особено малката като се роди и като ме буди сънувам по 2 понякога 3 пъти. Най-вероятно си права. Тя не е от хората дето много споделят. Дори като роди,едвам дочака сутринта да ми каже,толкова щастлива беше.Надявам се с времето да сподели.Не,че мога да й помогна но  ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1738 -: Февруари 10, 2012, 02:02:10 pm »
xaxa... какво сънувах...
Сънувам, че участвам в "Милионер търси съпруга" и накрая останахме три.. и Ицо стоте манекенки избра мен!  :rolf: :rolf: :rolf:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1739 -: Февруари 10, 2012, 02:05:18 pm »
xaxa... какво сънувах...
Сънувам, че участвам в "Милионер търси съпруга" и накрая останахме три.. и Ицо стоте манекенки избра мен!  :rolf: :rolf: :rolf:
Не ти липсва самочувствие и висока самооценка  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг