Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540553 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1780 -: Март 05, 2012, 08:26:21 am »
Имах един много хубав сън, от тия където настроението му те държи цял ден..  :rolleyes:

Сънят започна в едно помещение на последния етаж от един висок блок. Бяхме много хора, там случайно се запознах с едно страхотно и много симпатично момче, което ми харесваше.
Имаше нападение на зомбита и всички хора тръгнаха да се спасяват, всеки по своему. През цялото време бяхме в движение, където и да отидех, това момче ме следваше и през цялото време беше с мен, макар че се познавахме от преди малко... Заедно с него бягахме от зомбитата. Дори се видях, напред във времето, как имаме деца с него. Той беше със сиво сако, което после се смени на зелено. Грижеше се за мен и ме спаси на няколко пъти от зомбитата, в рискови ситуации.. Търсихме клиника с антидот.

По едно време се озовахме с други хора в градинка или парк, седнали на една продълговата маса и храсти около нас. Аз бях от вътрешната страна, а той срещу мен, зад него бяха стълбите с пътя към улицата. (изхода) Изведнъж от невиделица зад него изскочи някакъв и опря нож в гърлото му. Всички побягнаха, нямах избор и го оставих и избягах. После както си бях по тротоара, той изведнъж се появи, сякаш нищо не се е случило. Не знам как се беше справил с тази ситуация, беше невероятно. Той много ме кефеше, а явно и той ми се кефеше...

Нагоре по тротоара се задаваха двама, първоначално реших, че са зомбита. Но изчакахме и като се приближиха, видяхме, че са "щастлива двойка" имаха "nametag" със имената си. Казваха се Ангелинка и Илиян. Когато ни подминаха, той се обърна към мен и ме попита "Добре, сега какво искаш?!" и спряхме и тогава се появиха двете ни деца, (бяха малки) които исках да водя в болницата.
Сънят ми свърши до там, като някои части ми се губеха. Той ми беше казал, че е болен, мисля, че от хепатит или подобна болест. Която се разпространявала чрез мръсни игли, когато се правят татуировки.

Какво мислите?  :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #1781 -: Март 06, 2012, 08:42:14 am »
Какво мислите?  :blink:

когато Слънцето е в Риби, сънищата много често подсказват за сфери, в които държим "заключен" потенциал.

Търси начини да го реализираш в будния живот:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1782 -: Март 06, 2012, 09:35:27 am »
Не, не е от това  :blink:
Този сън е много стар, от преди повече от година и половина, но въпреки това все още е един от най-хубавите ми, макар че не звучи кой знае колко интересен.  :blink:

Аз все още го търся това момче от съня, и някой ден ще го намеря.. защото той е моя герой  :rolleyes:
Този сън не е обикновен. Рядко се срещат сънища, където да те държат в хубаво настроение през деня, те са по-специални и имат послание. Този е единствения, който ме държа 3 дена... и ме кара да се усмихвам без причина :rolleyes:
« Последна редакция: Март 06, 2012, 09:41:26 am от Freya »

*

AH

• 2201
« Отговор #1783 -: Март 06, 2012, 09:48:35 am »
Не, не е от това  :blink:

е, тогава значи, че случайно тия дни си се сетила за него :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1784 -: Март 06, 2012, 10:05:58 am »
Ммм.. мисля че сънищата сами по себе си са доста дълбока материя и без да е нужно да се намерсва астрологията там.
За това предпочитам да търся психологическо значение, от колкото астологическо

Попаднах на съня, като разлиствах стара тетрадка..

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1785 -: Март 10, 2012, 09:11:22 am »
Сънувах тревожен сън...

Бяхме на терасата в баба ми. Тъй като наскоро почина чичо ми и бяхме се събрали от семейството и правехме нещо като ритуал за оплакване. Една възрастна жена с бяла дълга коса ни показваше как. Намаза стената с нещо мазно, като олио и трябваше да викаме по стената, да хвърляме неща по нея, първо да изразим гняв от случилото се. Пробвах се и аз, но както го правех и сякаш някаква сила вътре в мен ме спираше и физически не ми позволяваше да изричам думите напълно и да правя движенията.

Събудих се (фълшиво събуждане) и започнах да си записвам съня в тетрадката, обаче все някой влизаше в стаята, казах им да ме оставят сама.
После другите изчезнаха, и на мен изведнъж ми стана много тъжно за моя дядо (братът на чичо ми, който е жив и дано още дълги години да е :) Извадих от някъде една торта- бяла и написах със сметана върху нея "ЧРД Дядо!" и се разплаках. В този момент мисля, че влезе жената на чичо ми, скрих тортата от нея, зад един плот. Но тя ме усети и дойде зад плота до мен. Превърна се в някакъв мъж, хвана ръката ми с едната си ръка, и другата ми с другата. Сякаш усетих трета ръка как ме "удря" или ми "стисна" корема, много странна болка беше, сякаш на самия слънчев сплит. Погледнах го в ръцете и реших, че ми е хванал двете ръце с едната своя и така... Казах му за тортата.. Но този човек/същество продължи.

От някъде се появи трета ръка и както ме беше хванал ми причиняваше тази неприятна болка в корема. Появи се дори четвърта ръка, която не беше задължително свързана с тялото му и/или се разтягаше на далеч. Майка ми се появи, опитах се да й кажа, но той ме хващаше за корема без тя да види. Успях да избягам от него и изтичах към майка ми и й казах "-ти знаеш ли че тоя има 3-4 ръце?!" и тя каза "Знам" Явно беше забелязала по-рано. А аз й казах, че той е демон или нещо такова.

Имате ли някакви идеи?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1786 -: Март 10, 2012, 05:06:48 pm »
Сънувах тревожен сън...

Бяхме на терасата в баба ми. Тъй като наскоро почина чичо ми и бяхме се събрали от семейството и правехме нещо като ритуал за оплакване. Една възрастна жена с бяла дълга коса ни показваше как. Намаза стената с нещо мазно, като олио и трябваше да викаме по стената, да хвърляме неща по нея, първо да изразим гняв от случилото се. Пробвах се и аз, но както го правех и сякаш някаква сила вътре в мен ме спираше и физически не ми позволяваше да изричам думите напълно и да правя движенията.

Събудих се (фълшиво събуждане) и започнах да си записвам съня в тетрадката, обаче все някой влизаше в стаята, казах им да ме оставят сама.
После другите изчезнаха, и на мен изведнъж ми стана много тъжно за моя дядо (братът на чичо ми, който е жив и дано още дълги години да е :) Извадих от някъде една торта- бяла и написах със сметана върху нея "ЧРД Дядо!" и се разплаках. В този момент мисля, че влезе жената на чичо ми, скрих тортата от нея, зад един плот. Но тя ме усети и дойде зад плота до мен. Превърна се в някакъв мъж, хвана ръката ми с едната си ръка, и другата ми с другата. Сякаш усетих трета ръка как ме "удря" или ми "стисна" корема, много странна болка беше, сякаш на самия слънчев сплит. Погледнах го в ръцете и реших, че ми е хванал двете ръце с едната своя и така... Казах му за тортата.. Но този човек/същество продължи.

От някъде се появи трета ръка и както ме беше хванал ми причиняваше тази неприятна болка в корема. Появи се дори четвърта ръка, която не беше задължително свързана с тялото му и/или се разтягаше на далеч. Майка ми се появи, опитах се да й кажа, но той ме хващаше за корема без тя да види. Успях да избягам от него и изтичах към майка ми и й казах "-ти знаеш ли че тоя има 3-4 ръце?!" и тя каза "Знам" Явно беше забелязала по-рано. А аз й казах, че той е демон или нещо такова.

Имате ли някакви идеи?

Ти да не си била влюбена в дядо ти, брата на чичо ти като си била малка?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1787 -: Март 10, 2012, 05:15:39 pm »
xaxaxa, о боже, не!  ;D

Не съм, но чичо ми наистина почина и аз в действителност съм се замисляла на дядо ми дали не му е много тежко.. тъй като му е брат все пак. Този ми дядо ми е по-близък, тъй като малка съм отраснала при тях, докато не бях толкова близка с чичо ми. И принципно много се притеснявам за баба ми и дядо ми понякога.
От къде пък ти хрумна това?!

« Отговор #1788 -: Март 12, 2012, 11:29:12 am »
Сънувах големи златни(дали бяха златни но съм сигурен) статуи повечето от които се движеха като ли сякаш гледах филм. Доста реалистично беше имах чувството, че съм бил там или съм гледал подобен не съм сигурен. Благодаря за вниманието. Коментирайте отново благодаря за вниманието.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1789 -: Март 12, 2012, 04:10:54 pm »
Сънувах големи златни(дали бяха златни но съм сигурен) статуи повечето от които се движеха като ли сякаш гледах филм. Доста реалистично беше имах чувството, че съм бил там или съм гледал подобен не съм сигурен. Благодаря за вниманието. Коментирайте отново благодаря за вниманието.
Реализация на плановете Ви. :blink:

« Отговор #1790 -: Март 13, 2012, 09:01:30 am »
Сънувах къщата на баба ми.На двора бяхме аз,чичо и семейството му.Пред тях имаше касетка с обелени мандарини(не съм сигурна,но мисля,че те ядяха от тях).Обстановката наоколо беше като по време на война-мрачна,мизерна и стресираща.Изведнъж се озовах вътре в къщата;беше тъмно-поради липсата на ток.Видях светлина като от фарове на кола.Когато излезнах видях камион,от който слизаха много войници. :unsure:Изплаших се и побегнах вътре.Странно е,но знаех,че мисията им е да убиват. :oБяха на разстояние,но въпреки това чувах ясно маршируването им.Заключих вратата(по принцип бабината врата се заключва трудно) много бързо и извадих ключа.Взех го с трепераща ръка и се загледах в него.
Напоследък сънувам активно и сънищата ми винаги са свързани или с баба,или действието се развива около къщата и.Каква според вас е причината? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1791 -: Март 13, 2012, 02:33:04 pm »
 Затворила си се в себе си поради неразрешимост на някакви проблеми. Имаш силна необходимост от допълнителна информация по осветляване на въпросите, които те мъчат и мъдрост при прилагането й. Необходими ще бъдат и специфични знания/умения.

« Отговор #1792 -: Март 13, 2012, 02:44:11 pm »
Затворила си се в себе си поради неразрешимост на някакви проблеми. Имаш силна необходимост от допълнителна информация по осветляване на въпросите, които те мъчат и мъдрост при прилагането й. Необходими ще бъдат и специфични знания/умения.
Uran,благодаря.Въпросът е,че това "осветляване" не знам от къде и кога ще дойде.Обмислям всякакви варианти и вече ми се изчерпаха идеите.Още веднъж-благодаря. :58:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1793 -: Март 13, 2012, 05:21:46 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:14:48 pm от Hm »

« Отговор #1794 -: Март 13, 2012, 05:44:00 pm »
Но лично за теб мандарината може да има друго значение. Може ти сама да кажеш с какво свързваш мандарините. Напомнят ли ти за спомен от детството? Или за нещо друго? Когато се замислиш за мандарина, какви асоциации ти идват наум?
Не мога да кажа,че свързвам мандарините с нещо конкретно.Единственото,че много обичам да ги консумирам. :blink:Но в съня сякаш като ядяха от тях,останалите все едно...се радваха на състоянието ми и по този повод празнуваха като доволно си хапваха.
Това ли е състоянието ти в момента?
Да.Опитвам се да отворя нова страница в живота си,но честно казано и аз не знам какво искам.Объркана и несигурна съм.
Като се загледа в ключа мислеше ли си нещо? Какви мисли и чувства имаше тогава?
Помислих си,че победих;че отговора е бил толкова лесен.
Между другото, къде ти е Хирон в хороскопа и какви аспекти има? И къде ти е в момента транзитният Хирон?
В хороскопа Хирон е в близнаци,в края на 10дом.Аспектите са секстил Венера,съвпад Марс,секстил Юпитер,опозиция Сатурн,опозиция Уран и секстил АЦ.По транзит е в 7дом,но не съм обърнала внимание на транзитните аспекти. :-[

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1795 -: Март 13, 2012, 06:10:04 pm »
Не ми се четат целите сънища. Наби ми се на очи само това, че сте сънували къщите си от детството. Това може да означава копнеж по създаване на свое семейство.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1796 -: Март 13, 2012, 06:17:33 pm »
Не ми се четат целите сънища. Наби ми се на очи само това, че сте сънували къщите си от детството. Това може да означава копнеж по създаване на свое семейство.
Не съм виждала бабчето месеци наред,заради конфликти и тайни,които изплуваха и промениха много работи.Аз съм израснала при нея и моментите ни заедно много ми липсват.Притеснявам се много за нея,защото през последните 2-3 години тази жена премина през ада и се учудвам как издържа..Но просто обстоятелствата ме принуждават. :'(.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1797 -: Март 13, 2012, 06:29:55 pm »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:14:15 pm от Hm »

« Отговор #1798 -: Март 13, 2012, 06:41:02 pm »

По транзит е в 7дом,но не съм обърнала внимание на транзитните аспекти. :-[

В момента Хирон прави ли ти аспект към Слънцето?
Не,но прави тригон с Луната и Плутон.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1799 -: Март 13, 2012, 07:53:31 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:13:43 pm от Hm »