Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540512 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1800 -: Март 14, 2012, 06:40:15 am »

По транзит е в 7дом,но не съм обърнала внимание на транзитните аспекти. :-[

В момента Хирон прави ли ти аспект към Слънцето?
Не,но прави тригон с Луната и Плутон.

Може би оттук идва съня с войниците. Войниците са по Плутон.

Ти в момента в добри отношения ли си майка си?

Да,за в момента сме в добри отношения. :blink:

« Отговор #1801 -: Март 14, 2012, 04:01:07 pm »
  Сънувах интересен сън - към сутринта - Трябваше да се прибирам в къщи /това къщи е било някъде в Германия/...както се оглеждах изневиделица се появи огромен трактор с огромни гуми и тръгна срещу мен, нямах време за реакция за това останах така както си бях, но усетих че не съм сама и трактора мина над мен и магарето, което се появи от някъде до мен. Магаре/кон - говорещо - казах му да не мърда, за да не ни смаже, имаме шанс да оцелеем, защото гумите му са големи....Та останахме отдолу. Трактора в последния момент видях, че беше някоя бясна жена. Та ни повози трактора, който стана кола, ние с магарето бяхме закачени отдолу /уж магаре, уж кон - ма просто някакво същество което беше върху мен, върху гърба ми/, успокоявах го че ще скочим в движение, когато намали...Издебнах такъв момент и скочих, казах и на приятелчето по неволя и то да скача...продължих съня сама. Намерих се на някаква улица в Турция, в някакъв изселнически квартал със стари жени, всички които бяха облечени в шалвари и ме изгледаха доста укорително и странно. Щото се появих от нищото и бях разголена с някакви висящи дрехи по мен /бяло и кавяфо/..Попитах само къде се намирам и се ориентирах веднага, накъде да вървя, случайно видях мои познати от махлата от детинство. Трябваше да бягам, не знам защо, да не изтърва нещо или да не ме хванат. Тръгнахме да бягаме през някакави поляни, училища, коридори, една жена пръскаше с обеззаразители по тези коридори....отчетох по някое ти време, че когато трактора ме сгази, останах по чорапи, дебели - розови на жълтеникави раета...А после като тръгнах да бягам се сетих, че нямам обувки, но по пътя някъде се видях че съм с много хубави бели спортни маратонки.... :lol:...Още не съм си го разтълкувала...

*

AH

• 2201
« Отговор #1802 -: Март 14, 2012, 04:53:18 pm »
   Магаре/кон - говорещо - казах му да не мърда, за да не ни смаже, имаме шанс да оцелеем, защото гумите му са големи....

животните в трансформация често са възходяща, потенциална енергия, която търси начини да се реализира - гледам ти хороскопа - грижи се за приятелствата си

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1803 -: Март 14, 2012, 06:10:11 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:12:50 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1804 -: Март 14, 2012, 06:39:28 pm »
Не знам защо ама аз свързвам магарето/кон със сина ти. Не те познавам, но по впечатленията които си оставила у мен.
Германия, Турция, тука става въпрос за мъжете от миналото ти, отново някъде ти бях чела коментари, за един мъж от Германия, другия от Турция.. за първия може и да бъркам.

Може би имаш чувството, че някой се възползва от теб и "минава през теб", потъпква те, застрашава те, и не стига това ами ти си имаш собствени грижи, отговорности и товари - коня...
Липсата на обувки се свързва с липса на самочувствие, самоувереност, стабилност. Опитваш се да намериш своята идентичност, да намериш себе си.
Като цяло занимаваш се с прекалено много дейности/насоки.. липсва ти фокус.

« Отговор #1805 -: Март 14, 2012, 07:52:00 pm »
   Бързах да начаткам съня си в края на работния ден, та не съм се изразила както трябва. Значи трактора го управляваше някаква жена, която като ме видя и побесня и тръгна да ме гази....
   Значи, предполагам, че сънят е реакция на моите душевни вълнения - защото доста неща се натрупаха наведнъж - и в личния живот /дето все още се лутам като патка в кълчища/ и на работа, където стресът се увеличава...А коня или магарето, щото уж в началото беше кон, а после магаре - беше скачено за мен, на гърба ми, но не под формата на животно, просто аз знаех че е животно, ама говорещо и го чувствах много близко и исках да го защитя някак си. Така, значи бясната жена е предполагам жената на мъжа /Рибата/ от Германия, защото всеки път като се прибират в България, където живеем много близо, усеща че мъжът й мисли за мен. Щом аз улавям енергията му още като стъпи в града, означава, че телепатично ми предава. Говорещото магаре-кон предполагам е приятелчето ми, което е решило че му е дошло време да създава семейство и заради което трябва да жертва нашето дългогодишно приятелство, а аз инстинктивно усещам някои неща, но не се меся, защото съм на принципа че което трябва да се изживее, ще се изживее, но се опитвам по някакъв начин да го насочвам, предпазя /макар че ми е болно/, в крайна сметка ще успея да се измъкна от тези ситуации. Обикновено, когато сънувам обувки, това са неразрешените ми партньорства и че искам да се измъкна от тях, защото ми носят болка, вероятно това че в началото на съня оставам по чорапи - сигурно означава че ще се разделя с това "магаре", а в края на съня се виждам с удобни спортни обувки, с които мога с лекота да се движа - значи в крайна сметка ще успея...Та, разсъждавайки и като прочетох това което сте писали  :wub: стигам до този извод....А приятелите, благодарна съм че ги имам, защото реално те ме държат на крак, но всичките те в момента са изправени пред дилеми или са в големи кризи, свързани с оцеляването им.
    По принцип, когато имам нужда от отговори, си пожелавам сън - където да видя отговора или поне да ме насочи и това се случва...Иначе сънищата ми са мрачни, тъмни, омотани - отглас на дълбоките емоции, които ги подтискам.
    Благодаря Ви за включването  :wub:  Ииии, фокус наистина ми липсва...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1806 -: Март 14, 2012, 08:34:35 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:12:17 pm от Hm »

« Отговор #1807 -: Март 14, 2012, 09:06:02 pm »
   Хело  ;D често ме провокираш, но някак си се опъвам на провокациите, не знам защо. Опитвам се да направя това, което казваш...и обикновено е тъма, нищо не виждам....Имам асоциативно мислене и най-малкото дразнене, автоматично се закача за някой синапс /или не знам там кво/ в мозъка и тръгва в някаква посока, нямаща нищо общо с това, което искам да видя... ;D ;D ;D...
   Сега сериозно, аз усетих че трактора който приближаваше в гръб, леко успоредно на мен. В момента в който се обръщам първото нещо което видях бяха 2-метровите гуми и после жената която рязко завъртя волана към мен, за да ме сгази. Успях да кажа на коня, че трябва да останем без паника на местата си, защото така ще уцелим средата измежду колесницата и ще имаме шанс да оцелеем. Жената, която успях да зърна за краткия миг, беше модерно облечена, в оранжево кафяво кожено яке, с дълга пола /кафява мисля че беше на цвят/, с бяла риза и май имаше червено шалче на шията. Косата й беше малко като прическата на Мег Райън, на цвят червеникавотъмно-кестенява.. Образът й беше сборен /но нямаше нищо общо с жената на Рибата де/ - по-близка беше до моя образ....Но сега ме караш да правя паралел със себе си, странно, щото после с дрехите с които останах след като скочих в движение бяха в същите окраски....Кво излиза, че вървя срещу себе си...Бааааа...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1808 -: Март 14, 2012, 09:11:33 pm »
Аз залагам, че жената е аспект от теб самата. Съмнява ме да е жената ни на рибата ни на коня...  ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1809 -: Март 14, 2012, 09:11:57 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:12:05 pm от Hm »

« Отговор #1810 -: Март 14, 2012, 09:24:58 pm »
   Знаеш ли, че май си права.... :-[.../вътрешен конфликт, комплекси за малоценност, че не заслужавам или някаква криворазбрана справедливост/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1811 -: Март 14, 2012, 09:27:44 pm »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:11:50 pm от Hm »

« Отговор #1812 -: Март 14, 2012, 09:45:41 pm »
   Не, не мога, в момента нервната ми система е много лабилна - в смисъл, че витае във всички посоки, по лесно ми е да си пожелая сън отговор....Но иначе, горе-долу имам идея, но не искам повече да изпадам в подробности, че напоследък тук за мен стана като "искрено и лично"....Хайде пак да се олея, че главата ми работи в момента на бързи обороти и мислите ми бягат във всички посоки - едната ми теория е: /импровизирам в момента/ че не виждам себе си реално, трудно ми е да приема, че съм повече /по думите на близки/, отколкото аз мисля за себе си, но в момента в който някой не ме оценя, така както аз очаквам - откачам, побеснявам. Но този бяс го завихрям към себе си...Другата ми теория е: че има част от мен, която живее в противоречие с духа ми /сянката ми - или не знам Лилит/, пък знам ли може да е чуждо присъствие, което не мога да изхвърля...Казвала съм, че не мога да заспя на гръб, сякаш нещо захваща астралното ми тяло /или някаква енергия в коремната ми чакра/ от към корема и го дърпа от пъпа  отвесно на него надолу ......става ми адски неприятно и гадно и това е малко преди да се унеса, ща не ща заспивам на една страна...Това състояние ме плаши, защото не знам къде ще ме отнесе, не мога да му се оставя до край за да видя какво ще последва.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1813 -: Март 14, 2012, 10:29:33 pm »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:11:26 pm от Hm »

« Отговор #1814 -: Март 14, 2012, 10:51:51 pm »
  Признавам добър провокатор си  :blink:. Знаеш, че няма нищо случайно, сега си обяснявам че това е първичния импулс на Марс в картата ми, който ако Сатурн дето е в точна опозиция не го спира, ще действа смело и смахнато  ;D. И очаквам сега когато Сатурн навлезе в Скорпион, ще отхлаби наталната опозиция и Марс ще мърсува на воля...Само не знам дали това е добре за мен.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1815 -: Март 17, 2012, 05:30:48 pm »
Сънувах, че сме войници на десант, летим над някакво речно дефиле, точно над самата река. В нея плуват други войници, някои мъртви, други решили да се скрият, защото докато летиш, си по-ясна мишена. Решавам и аз да се скрия в реката-тоест да не летя, а да плувам, и другите решават така. В този момент когато точно сме започнали да плуваме покрай труповете, над нас се изсипват куршуми, падат навсякъде около мен, един ме улучва точно във врата -леко странично. Започва да тече кръв и знам, че може и да не оцелея. Добирам се до някакъв лазарет и май ме спасиха.

« Отговор #1816 -: Март 17, 2012, 09:04:45 pm »
Сънувах, че сме войници на десант, летим над някакво речно дефиле, точно над самата река. В нея плуват други войници, някои мъртви, други решили да се скрият, защото докато летиш, си по-ясна мишена. Решавам и аз да се скрия в реката-тоест да не летя, а да плувам, и другите решават така. В този момент когато точно сме започнали да плуваме покрай труповете, над нас се изсипват куршуми, падат навсякъде около мен, един ме улучва точно във врата -леко странично. Започва да тече кръв и знам, че може и да не оцелея. Добирам се до някакъв лазарет и май ме спасиха.
                                                                                                                              със сигурност в нещо си сгрешил и очакваш нападки,но от друга страна летенето и плуването говорят за нещо хубаво и в крайна сметка ще разбереш истината-кръвта говори за нея...пък и си оцелял

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1817 -: Март 21, 2012, 09:10:53 am »
Сънувах целувка...  :-[ :'(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1818 -: Март 21, 2012, 09:20:13 am »
Може някой астрално да те е цункал.  :blink: А това е по-важно даже, отколкото това какво се случва във физическия свят.  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1819 -: Март 29, 2012, 01:30:40 pm »
Може някой астрално да те е цункал.  :blink: А това е по-важно даже, отколкото това какво се случва във физическия свят.  :blink:

да бе ;D мен веднъж ме целуваше Орландо Блум (който въобще не е моят тип и не съм го харесвала)