Бързах да начаткам съня си в края на работния ден, та не съм се изразила както трябва. Значи трактора го управляваше някаква жена, която като ме видя и побесня и тръгна да ме гази....
Значи, предполагам, че сънят е реакция на моите душевни вълнения - защото доста неща се натрупаха наведнъж - и в личния живот /дето все още се лутам като патка в кълчища/ и на работа, където стресът се увеличава...А коня или магарето, щото уж в началото беше кон, а после магаре - беше скачено за мен, на гърба ми, но не под формата на животно, просто аз знаех че е животно, ама говорещо и го чувствах много близко и исках да го защитя някак си. Така, значи бясната жена е предполагам жената на мъжа /Рибата/ от Германия, защото всеки път като се прибират в България, където живеем много близо, усеща че мъжът й мисли за мен. Щом аз улавям енергията му още като стъпи в града, означава, че телепатично ми предава. Говорещото магаре-кон предполагам е приятелчето ми, което е решило че му е дошло време да създава семейство и заради което трябва да жертва нашето дългогодишно приятелство, а аз инстинктивно усещам някои неща, но не се меся, защото съм на принципа че което трябва да се изживее, ще се изживее, но се опитвам по някакъв начин да го насочвам, предпазя /макар че ми е болно/, в крайна сметка ще успея да се измъкна от тези ситуации. Обикновено, когато сънувам обувки, това са неразрешените ми партньорства и че искам да се измъкна от тях, защото ми носят болка, вероятно това че в началото на съня оставам по чорапи - сигурно означава че ще се разделя с това "магаре", а в края на съня се виждам с удобни спортни обувки, с които мога с лекота да се движа - значи в крайна сметка ще успея...Та, разсъждавайки и като прочетох това което сте писали :wub: стигам до този извод....А приятелите, благодарна съм че ги имам, защото реално те ме държат на крак, но всичките те в момента са изправени пред дилеми или са в големи кризи, свързани с оцеляването им.
По принцип, когато имам нужда от отговори, си пожелавам сън - където да видя отговора или поне да ме насочи и това се случва...Иначе сънищата ми са мрачни, тъмни, омотани - отглас на дълбоките емоции, които ги подтискам.
Благодаря Ви за включването :wub: Ииии, фокус наистина ми липсва...