Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540325 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1820 -: Април 03, 2012, 05:07:27 pm »
  Преди 2 дена сънувах сън, но останаха последните няколко картини в съзнанието ми. Сънувам че съм намерила голяма монета, стара, много стара - антична. И един човек до мен ми казва, ааааа това е Стелион.  :-\ :-\ и че 1 Стелион е било равно на 1 милион стотинки.....Викам му - кво се гъбаркаш с мен, няма такава дума за монета, къде си ги измисляш тези неща...Но му казвам, че има дума Сталион...В следващия момент сънувам разкрачени крака и как човекът до мен, мъж, но не знам кой беше - коментира, аууу сега ще се измъчи много, докато изкара жребчето, щото първо с копитата и задника ще излезе  :-\...и тогава се събудих..По принцип в съня имаше говор, което е странно за мен, защото в повечето ми сънища има картини и телепатично общуване....

*

Uran

• 6041
« Отговор #1821 -: Април 03, 2012, 05:37:15 pm »
 Задават се добри времена Дейзи. :blink:

« Отговор #1822 -: Април 04, 2012, 08:29:31 am »
 :58:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1823 -: Април 04, 2012, 09:51:21 am »
аз последните дни все едни срещи с един мъж сънувам, в подробности няма да навлизам :-[ възможно ли е това да са астрални срещи и възможно ли е тези сънища да предсказват реално осъществяване на това, което сънувах?

тази нощ толкова се бях замаяла от случващото се, че сънувам, че съм си загубила телефона и имах чувството, че целият ми свят е отишъл на кино :unsure:

« Отговор #1824 -: Април 04, 2012, 10:07:19 pm »
аз последните дни все едни срещи с един мъж сънувам, в подробности няма да навлизам :-[ възможно ли е това да са астрални срещи и възможно ли е тези сънища да предсказват реално осъществяване на това, което сънувах?

Дааа :rolleyes:
There's a little witch in every woman...

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1825 -: Май 09, 2012, 12:08:09 pm »
Сънувах  много ярък сън и мега-странен ...
Минавах през някакъв тунел и си помислих -Аз съм умряла ...
В последствие се оказа, че се намирам в старото ми училище .Едно момиче с кестенява къса коса, на около мойта възраст дойде при мен ,по стълбите и ми се предтави като моя наставничка (водачка) и приятелка и поиска да ме разведе наоколо и да ме запознае със някакви хора.
Училището ,обаче вътре се беше променило и в класните стай вместо чинове и т.н имаше легла-нещо като хотел...
Навсякъде бе пълно с хора -почти навалица. След това момичето ми показа моята стая ,където също имаше легла и се бяха събрали много мой приятели (или поне така си мислех,защото в действителност не познавам такива хора) - а аз  много се зарадвах,че ги виждам и започнах да ги разпитвам разни неща(нямам спомен какви).
В същото време на едно от леглата мернах ,да  лежи починалия ми съученик (момчето се удави :'()  и той ми се усмихна ,но нищо не ми каза :o
За пръв път го сънувам,между другото, а от ицидента минаха  почти седем години:Х
Както и да е - после излизам от стаята с това момиче с кестенявите коси и тя ме води в учителския кабинет , където някакъв мъж идва и ми дава синя папка с думите,че вътре се намира  доклад изготвен специално за мен .Аз  отварям папката и започвам да чета ( не си спомням какво точно пишеше ,но ми беше свръх интересно...)
Тогава в кабинета влезе втори мъж ,в костюм,много изтупан и ме попита директно
-Защо не написа книгата?Нали преди да умреш ,обеща да го направиш? (нещо от сорта-нямам представа за какво говори)
А аз  му отвръщам - Но аз съм още жива и знаеш ,че ще го направя :Х При което си казах -Ти  сънуваш  и още
 на мига се събудих .
Абсолютно откачен сън!!Този към осъзнатите ли трябва да спада?Само два пъти в живота си съм сънувала починали хора - -сега май е третият ...
Не знам ,объркана съм :lol:
« Последна редакция: Май 09, 2012, 12:15:52 pm от 911 »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1826 -: Май 09, 2012, 02:59:57 pm »
Осъзнат - да, доста често хората се събуждат от вълнение в мига в който се осъзнаят.
Относно починалото момче... може би се намираш в ситуация която ти е напомнила по нещо за това момче.
За книгата... навярно става въпрос за някакви познания, които трябва да споделиш или нещо което трябва да постигнеш в живота си.
Да се сънуваш себе си умряла говори за преходна фаза в живота.. към по-духовното. Или отчаяно се опитваш да избягаш от отговорностите и изискванията в ежедневието си.

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1827 -: Май 10, 2012, 04:23:52 pm »
Благодаря Freya  :blink:
 В последно време не сънувам нищо и този сън определено ме изненада :)))

*

Papy

• 4343
« Отговор #1828 -: Май 10, 2012, 11:52:13 pm »
911, не искам да те плаша, но и аз сънувам рядко починали хора- и винаги ме предупреждават за нещо- не в самия сън.

стой нащрек- за всеки случай

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1829 -: Май 12, 2012, 05:11:39 pm »
Papy спокойно, не ме плашиш :blink: Предишните два пъти ,когато съм съм сънувала починали хора всъщтност нищо не си спомням да се е случило .
Но все пак ще имам едно наум :)) :blink: :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1830 -: Май 12, 2012, 10:08:07 pm »
То и аз не си спомням, но е било все въпрос да се направи избор в някаква не много приятна ситуация.

А снощи сънувах делфин  :blink:
Щеше да ме "пренася" някъде да си свърша работата. Даже го погалих.

« Отговор #1831 -: Май 16, 2012, 02:59:01 pm »
Здравейте,напоследък пак започнах да сънувам.
Преди седмица ли беше незнам сънувах сън ,който бях пуснала за разгадаване в другата темичка,но сега ще ви го предложа и на вас
Re: Гадаене на сънища
« Отговор #107 -: Май 03, 2012, 10:13:53 pm »
ЦитатПромени
Здравейте,отдавна не съм ви писала,но снощи ми се случи пак да сънувам кошмар за мен.Сънувах,че моя приятелка,която не съм виждала от повече от 12год. е починала.След това бягах от нещо или някого ,който се опитваше да ме нарани и мен.Успях да се спася.
Новината за смъртта й разбрах от дъщеря й,която също не съм виждала.
Все пак до колкото знам,жената си е жива и здрава към момента.
Моля,кажете ми какво означава това.

Няколко дни след този сън ,сънувах че съм в банята,но не се видях гола,а само знам че се къпя.И се чудех дали да си измия косата ,защото е дълга и кога ще изсъхне.Но така или иначе взех ,че я измих.

Няколко дни след този втория сън сънувах ,че съм си на село и ненадейно пристига братовчед ми и аз се затичвам и му се хвърлям на врата да го прегърна и се разплаках.А мойта майка стои отстрани и плаче от радост.

Имат ли някаква връзка тези сънища,защото се случва като поредица при мен и какво означават.
Благодаря ви много.

« Отговор #1832 -: Май 25, 2012, 11:36:37 am »
Сънувах, че седя уж на една пейка и срещу мен едно дръвче, но дори още не цъфнало, клоните му бяха събрани близко, не бяха разперени. И не знам какво стана, изведнъж гледам дръвчето започна да разтваря клонки, и то много обширно, беше някак всичко пълно с розови цветове(в съня имам напредвид) и гледам череши на него, но не всички бяха узряли. И аз започнах да си късам и да ям узрялите черешки, които намирах по различните клонки, после се мина някакво време и изведнъж дървото го гледам пак е върнало предишната си събрана форма.
Някаква идея какво може да значи?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1833 -: Май 25, 2012, 12:25:24 pm »
може би че си се възползвала от някаква възможност докато е било време, някакъв късмет

« Отговор #1834 -: Май 25, 2012, 01:57:50 pm »
може би че си се възползвала от някаква възможност докато е било време, някакъв късмет

Възможно е,но не не се сещам сега за нещо такова...

« Отговор #1835 -: Май 25, 2012, 09:57:31 pm »
Last_Kiss, за мен лично това си е един много чувствен сън, на тема любов - "етапите на развитие при дръвчето" ... Който добре описва твоите преживявания за момента :rolleyes:

« Отговор #1836 -: Май 26, 2012, 09:34:12 am »
Last_Kiss, за мен лично това си е един много чувствен сън, на тема любов - "етапите на развитие при дръвчето" ... Който добре описва твоите преживявания за момента :rolleyes:

И аз се замислих дали не е нещо свързано с любовта,но заради затварянето на дръвчето накрая не ми се искаше да го интерпретирам така. Благодаря ти, Романитика! :wub:

« Отговор #1837 -: Май 26, 2012, 10:01:07 pm »
Спокойно, най-доброто тепърва предстои :blink:

« Отговор #1838 -: Май 27, 2012, 06:13:25 pm »
И аз на това се надявам! Дано си права!  :wub:

« Отговор #1839 -: Май 28, 2012, 10:05:39 pm »
Аз пак с моите сънища,съжелявам,но да си кажа  :-[ ...сънувах,че се оглеждам нещо пред огледалото,разкрасявах ли се,какво правих и изведнъж едната ми обеца падна(от тези, с които ходя по принцип,а са съвсем обикновенни) и погледнах на земята,където беше паднала и си викам нещо се е развалило винчето май, и почнах да търся някакви други обеци из кутийката с бижута, които да са двойка(т.е две), за да мога да си ги сложа. Не помня дали намерих....
Другото нещо,което сънувах е,че понеже последно време си търся да си взема нов ключодържател, та сънувам, че намирам някаква връзка с ключове и единия от клюовете имаше на него като нарисувани някакви неща и реших,че ще стене за нов ключодържател,но тъкмо като се замислих как ключ ще стане за ключодържател и пак погледнах към връзката с ключове, видях че на нея има ключодържател във формата на нещо като две деца или ангелчета/момче и момиче/които се целуват. Много се зарадвах и мисля,че си го свалих,за да го сложа на моите ключове.