Сънувах много ярък сън и мега-странен ...
Минавах през някакъв тунел и си помислих -Аз съм умряла ...
В последствие се оказа, че се намирам в старото ми училище .Едно момиче с кестенява къса коса, на около мойта възраст дойде при мен ,по стълбите и ми се предтави като моя наставничка (водачка) и приятелка и поиска да ме разведе наоколо и да ме запознае със някакви хора.
Училището ,обаче вътре се беше променило и в класните стай вместо чинове и т.н имаше легла-нещо като хотел...
Навсякъде бе пълно с хора -почти навалица. След това момичето ми показа моята стая ,където също имаше легла и се бяха събрали много мой приятели (или поне така си мислех,защото в действителност не познавам такива хора) - а аз много се зарадвах,че ги виждам и започнах да ги разпитвам разни неща(нямам спомен какви).
В същото време на едно от леглата мернах ,да лежи починалия ми съученик (момчето се удави

) и той ми се усмихна ,но нищо не ми каза

За пръв път го сънувам,между другото, а от ицидента минаха почти седем години:Х
Както и да е - после излизам от стаята с това момиче с кестенявите коси и тя ме води в учителския кабинет , където някакъв мъж идва и ми дава синя папка с думите,че вътре се намира доклад изготвен специално за мен .Аз отварям папката и започвам да чета ( не си спомням какво точно пишеше ,но ми беше свръх интересно...)
Тогава в кабинета влезе втори мъж ,в костюм,много изтупан и ме попита директно
-Защо не написа книгата?Нали преди да умреш ,обеща да го направиш? (нещо от сорта-нямам представа за какво говори)
А аз му отвръщам - Но аз съм още жива и знаеш ,че ще го направя :Х При което си казах -Ти сънуваш и още
на мига се събудих .
Абсолютно откачен сън!!Този към осъзнатите ли трябва да спада?Само два пъти в живота си съм сънувала починали хора - -сега май е третият ...
Не знам ,объркана съм :lol: