Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540517 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1840 -: Юни 04, 2012, 02:06:21 pm »
Какво означава да сънуваш змии? :thinking:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1841 -: Юни 04, 2012, 05:20:10 pm »
Да сънуваш змия може да символизира скрити страхове и притеснения, които те заплашват.
Като положителен символ може да означава изцеление, трансформация, знания и мъдрост, положителна промяна.
Също би могло да засяга въпроси свързани със секса..

Но зависи от конкретния сън

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1842 -: Юни 04, 2012, 07:53:35 pm »
Сънувах някаква огромна сграда ,която трябваше да бъде училището  ми и бързах за изпит .
Беше пълно с хора покрай мен и познати и непознати . На първия етаж на сградата се намираше болнично отделение и медицински сестри тичаха покрай нас с епроветки. Постройката беше в ремонт по същото време.Стените и пода бяха в найлони , и освен медицинските сестри ,се разкарваха и майстори бояджий.На първия етаж имаше много врати,със съответните номера по  тях.По едно време всички започнаха да влизат във  вратите , а аз взех да се лутам и се чудех след коя група да тръгна.Спрях една медицинска сестра да я питам  и тя ми каза -Ако си родена 91-ва  Девета врата  - е твоята .Изпита ви е на 16-тия етаж. Аз съответно намерих вратата и започнах да се качвам по едни стъпала след други мой връстници.По едно време някой извика -научихте ли всичко?- тогава разбрах,че даже не знаех  на какъв изпит ще се явявам и се зачудих дали да не  избягам. Чувствах се като абсолютната двойкаджийка и бях убедена,че ще ме скъсат за пореден път.
Общо взето това беше.Да подчертая ,че като цяло чувството след като се събудих бе негативно.

« Отговор #1843 -: Юни 04, 2012, 08:06:50 pm »
Да сънуваш змия може да символизира скрити страхове и притеснения, които те заплашват.
Като положителен символ може да означава изцеление, трансформация, знания и мъдрост, положителна промяна.
Също би могло да засяга въпроси свързани със секса..

Но зависи от конкретния сън

Благодаря ти,Фрея. :blink:
Сънувах,че изкачвам едно стълбище.Отстрани беше пълно с змии(около мен имаше и други хора),като имаше змии,които околните не виждаха-само  аз ги виждах.Но всичките им ги показвах аз.Накрая се изкачих и змиите не успяха да ме наранят.
Какво според теб може да означава?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1844 -: Юни 04, 2012, 08:36:30 pm »
Сънувах,че изкачвам едно стълбище.Отстрани беше пълно с змии(около мен имаше и други хора),като имаше змии,които околните не виждаха-само  аз ги виждах.Но всичките им ги показвах аз.Накрая се изкачих и змиите не успяха да ме наранят.

В случая според мен определено става въпрос за скрити страхове и притеснения, които те заплашват, а хората от твоето обкръжение не са наясно с тези твои притеснения.. в случая ти се изкачваш по стълби... имаш пречки по пътя си "нагоре" изкачването по стълбите също може да е символично...

« Отговор #1845 -: Юни 04, 2012, 08:44:58 pm »

В случая според мен определено става въпрос за скрити страхове и притеснения, които те заплашват, а хората от твоето обкръжение не са наясно с тези твои притеснения.. в случая ти се изкачваш по стълби... имаш пречки по пътя си "нагоре" изкачването по стълбите също може да е символично...

Много си права. :58:Благодаря ти отново.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1846 -: Юни 05, 2012, 01:03:05 pm »
Сънувах някаква огромна сграда ,която трябваше да бъде училището  ми и бързах за изпит .
Беше пълно с хора покрай мен и познати и непознати . На първия етаж на сградата се намираше болнично отделение и медицински сестри тичаха покрай нас с епроветки. Постройката беше в ремонт по същото време.Стените и пода бяха в найлони , и освен медицинските сестри ,се разкарваха и майстори бояджий.На първия етаж имаше много врати,със съответните номера по  тях.По едно време всички започнаха да влизат във  вратите , а аз взех да се лутам и се чудех след коя група да тръгна.Спрях една медицинска сестра да я питам  и тя ми каза -Ако си родена 91-ва  Девета врата  - е твоята .Изпита ви е на 16-тия етаж. Аз съответно намерих вратата и започнах да се качвам по едни стъпала след други мой връстници.По едно време някой извика -научихте ли всичко?- тогава разбрах,че даже не знаех  на какъв изпит ще се явявам и се зачудих дали да не  избягам. Чувствах се като абсолютната двойкаджийка и бях убедена,че ще ме скъсат за пореден път.
Общо взето това беше.Да подчертая ,че като цяло чувството след като се събудих бе негативно.

Чувстваш се неподготвена, но не за изпит в училище, а за "изпитите" на живота. Може би имаш съмнения, че изоставаш с нещо спрямо връстниците си, страх от провал и че не можеш да покриеш изискванията и очакванията на хората около теб.. родителите, обществото и т.н.т..

« Отговор #1847 -: Юни 05, 2012, 10:08:44 pm »
Здравейте! Наскоро (всъщност не много скоро - преди около 6 месеца) сънувах, че съм друг човек. (модата беше "стара", беше сякаш по-назад във времето)..Бях малко момиченце със светла (горе-долу къдрава коса) и се казвах Мери Паласка. Разхождах се с баба си по плажа (до плажа имаше гора) и си играех с някаква топка. По едно време я изпуснах и тя се "търкулна" към едни момчета (5-6 и бяха на моята възраст, около 8 годишни, не съм сигурна точно) и едно от децата ми подаде топката. След това втори път топката отиде при тях и тогава се запознахме. Отидохме в гората, не знам дали беше широколистна или иглолистна, може би "смесена"..Качихме се на едно наклонено дърво, изглеждаше така, сякаш расте под ъгъл 45 градуса като мост, виеше се надалече и нагоре, а ние ходехме по него. Под нас, по една пътечка, минаваха група младежи, на около 20-годишна възраст. Пееха някаква песен на руски, мисля, че бяха в униформи. Не знам какви бяха униформите, приличаха на моряци и каквото се пееше в песента (не знам руски) те го правеха, сякаш козируваха и правеха движения по песента (беше странно, но забавно). След като отминаха се случи нещо по-странно... По едно време земята се разтресе и аз казах на момчетата с мен да слезем. Извиках "бягайте!", но разбрах, че никой не ме чува! Гледах случката отстрани, виждах себе си от различен ъгъл и усетих, че "духът" ми казва да бягат, а телом нищо не правех, нищо не усещах! Затичах се сама и избягах (този път телом), те си стоеха най-спокойно, сякаш нищо не става!

Знаете ли какво може да означава това? Аз буквално не бях себе си! Друго име, други роднини.. :-\ Възможно ли е да е било сън от предишен живот....?
« Последна редакция: Юни 06, 2012, 05:33:24 pm от SilverCat »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1848 -: Юни 08, 2012, 12:33:39 pm »
Линк към български сайт за организиране, анализиране, рисуване и споделяне на сънищата.  :blink:

www.dreams-share.com/bg/

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1849 -: Юни 09, 2012, 03:00:40 pm »

Чувстваш се неподготвена, но не за изпит в училище, а за "изпитите" на живота. Може би имаш съмнения, че изоставаш с нещо спрямо връстниците си, страх от провал и че не можеш да покриеш изискванията и очакванията на хората около теб.. родителите, обществото и т.н.т..
Благодаря ти Freya.Напоследък все по -често сънувам училища ... :lol: :unsure:

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1850 -: Юни 18, 2012, 06:03:20 pm »
Здравейте,
Какво означава да сънуваш сняг? Сънувам, че поглеждам през прозореца на спалнята и навън вали един хубав, бял, пухкав сняг, и е натрупал даже. Мисълта, която ми мина в съня беше: "Но как е възможно да вали посред лято?" Но в следващия момент го приех като нещо нормално, като си казах: "Ооо, ама то вече всичко е възможно да се случи!"

« Отговор #1851 -: Юни 20, 2012, 08:00:01 am »
 :blink: Здравейте .Май с тази тема ще си начеша " крастата " за сънищата.Сънувам постоянно, помня ги , рядко да не сънувам или да не помня.С интерес ще изчета  написаното от вас.Та да се включа в темата с питане - Често сънувам телефонен разговор или че набирам някакъв номер от джиесема си , като последния път чух 2-3 сигнала свободно после чух много гласове мъжки , женски произнасящи една и съща фамилия , може ли да ми дадете идея какво означава. :blink:

« Отговор #1852 -: Юни 21, 2012, 04:44:21 pm »
Здравейте
Аз рядко сънувам и принципно не помня целият сън ,а само  това от което се събуждам.
През последният месец ми се случва да санувам два пъти почти и също без да съм си мислила за това Спомням си само че сънувам конкретен човек,сънувам някакво детенце и се събуждам плачейки ,или потна-съжелявам че не съм по-обстоятелсвена,но ноистина не си спомням сънищата.Някой може ли да ми каже нещо.

« Отговор #1853 -: Юни 22, 2012, 12:46:54 am »
Здравейте.
Снощи сънувах странен сън. Бях в едно село ( което реално никога не съм посещавала, но съм виждала преди в друг сън). Там имаше ниска жилищна сграда с асансьор. Търсех стари познати- две сестри и един брат ( които също реално не познавам). Попитах техен съсед къде точно живеят и той ми обясни. След това се качих в асансьора, за да се кача до техния етаж. Тогава започна кошмара- започнах да падам с асансьора.... после изведнъж той спираше на даден етаж, аз излизах от него невредима и след малко пак се връщах и се качвах... и той отново започваше да пропада. Това се случи поне 5- 6 пъти. На края се събудих изплашена от пропадането.
Моля ако някой знае нещо за пропадането с асансьора.
Освен това... както споменах за селото... реално никога не съм го виждала или посещавала, но точно 3 пъти съм била в това село в сънищата си. Хората, които виждам там, също са хора, които не съм виждала в реалния си живот, но в сънищата ми са винаги едни и същи и добре познати. Развиват се като един вид серии на сериал... Дори понякога в съня си си мисля кога последно съм била тук или кога последно съм виждала тези хора и тогава винаги си спомням, че е било в предния ми сън.
Ако някой може да ми каже нещо за този сън, моля да ми пише на имейла   hristina_000@abv.bg
Благодаря много!

« Отговор #1854 -: Юни 24, 2012, 02:24:30 pm »
Сънувах странен сън тази нощ-правя ремонт в къщи и навсякъде е много разхвърляно и у нас идва бащата на един приятел заедно с един непознат мъж и почва да ме разпитва нещо ,а в това време от спалнята се чува плач и той ме пита дете ли имаш искам да си видя внучето...
и аз се събудих
Някой може ли да ми го разтълкува

« Отговор #1855 -: Юни 27, 2012, 05:12:09 pm »
Някой ще помогне ли с разтълкуването на съня ми?

« Отговор #1856 -: Юни 27, 2012, 06:09:17 pm »
Някой ще помогне ли с разтълкуването на съня ми?

Ремонта и разхвърляното означават, че ти предстои голяма промяна, която не е задължително да е в добър аспект. Съседа и непознатия означават някакво случайно запознанство или авантюра, които ще ти донесат разправии вкъщи, а детския плач е по-скоро в подкрепа на частта с авантюрата. Във всички положения трябва да внимаваш какво правиш.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1857 -: Юни 28, 2012, 01:35:02 am »
ти харесваш ли случайно това момче, чийто баща си сънувала? наричайки детето "което имаш" - "внучето" автоматично превръща сина му в "твоя мъж" така да се каже... дали не е възможно да имаш нещо към това момче, но да не го съзнаваш или да те учудва...

ремонта може да символизира промяна или възстановяване от болезнена/неприятна ситуация. Промяна на аспект от теб самата. Разхвърляното... възможно е живота ти да е хаос в момента, да имаш нужда да си подредиш живота и да изпитваш някакво притеснение от това, от чуждото мнение.
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 01:42:37 am от Freya »

« Отговор #1858 -: Юни 28, 2012, 09:14:11 am »
Благодаря ти Tornquist
Фрея, преди години бяхме много близки със" сина" с годините се поотчуждихме,той много се промени,звъни ми от време на време,но не е същият човек,а баща му в момента е болен .
Наистина обмислям де се преместя в друго жилище,в друг град-сега живеем в къщата на баба ми .
И на двама ви благодаря много че ми отговорихте.
Хубав ден ви желая !

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1859 -: Юли 05, 2012, 12:36:17 pm »
Сънувах ,че крада чинии и чаши от баба ми,от някакъв бюфет.
В бюфета имаше също така много ценни отличия под  формата на малки сребърни пирамиди .Откраднах и тях.
После обаче, реших ,че не постъпвам правилно и започнах да връщам нещата обратно.Адски се  притеснявах  баба ми да не разбере.
 :lol:
« Последна редакция: Юли 05, 2012, 12:48:52 pm от 911 »