Здравейте! Наскоро (всъщност не много скоро - преди около 6 месеца) сънувах, че съм друг човек. (модата беше "стара", беше сякаш по-назад във времето)..Бях малко момиченце със светла (горе-долу къдрава коса) и се казвах Мери Паласка. Разхождах се с баба си по плажа (до плажа имаше гора) и си играех с някаква топка. По едно време я изпуснах и тя се "търкулна" към едни момчета (5-6 и бяха на моята възраст, около 8 годишни, не съм сигурна точно) и едно от децата ми подаде топката. След това втори път топката отиде при тях и тогава се запознахме. Отидохме в гората, не знам дали беше широколистна или иглолистна, може би "смесена"..Качихме се на едно наклонено дърво, изглеждаше така, сякаш расте под ъгъл 45 градуса като мост, виеше се надалече и нагоре, а ние ходехме по него. Под нас, по една пътечка, минаваха група младежи, на около 20-годишна възраст. Пееха някаква песен на руски, мисля, че бяха в униформи. Не знам какви бяха униформите, приличаха на моряци и каквото се пееше в песента (не знам руски) те го правеха, сякаш козируваха и правеха движения по песента (беше странно, но забавно). След като отминаха се случи нещо по-странно... По едно време земята се разтресе и аз казах на момчетата с мен да слезем. Извиках "бягайте!", но разбрах, че никой не ме чува! Гледах случката отстрани, виждах себе си от различен ъгъл и усетих, че "духът" ми казва да бягат, а телом нищо не правех, нищо не усещах! Затичах се сама и избягах (този път телом), те си стоеха най-спокойно, сякаш нищо не става!
Знаете ли какво може да означава това? Аз буквално не бях себе си! Друго име, други роднини..

Възможно ли е да е било сън от предишен живот....?