Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540261 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1860 -: Юли 06, 2012, 10:55:11 pm »
Сънувах ,че крада чинии и чаши от баба ми,от някакъв бюфет.
В бюфета имаше също така много ценни отличия под  формата на малки сребърни пирамиди .Откраднах и тях.
После обаче, реших ,че не постъпвам правилно и започнах да връщам нещата обратно.Адски се  притеснявах  баба ми да не разбере.
 :lol:

Може би с баба ти или друга авторитетна женска фигура в живота ти имате неизяснен идеологически сблъсък на поколения, идеи, различни видове морал? :rolleyes:
There's a little witch in every woman...

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1861 -: Юли 08, 2012, 01:12:28 pm »
В бюфета имаше също така много ценни отличия под  формата на малки сребърни пирамиди .Откраднах и тях.
После обаче, реших ,че не постъпвам правилно и започнах да връщам нещата обратно.Адски се  притеснявах  баба ми да не разбере.

Може би с баба ти или друга авторитетна женска фигура в живота ти имате неизяснен идеологически сблъсък на поколения, идеи, различни видове морал? :rolleyes:

Ами по- скоро не  ... :-\ Странен си го чувствам съня ,защото като се замисля не виждам кое може да го е провокирало.
Това за сблъсъка на идеи и морал може да е станало на подсъзнателно ниво.В ежедневието си не чувствам такова нещо.

« Отговор #1862 -: Юли 08, 2012, 03:18:29 pm »

Ами по- скоро не  ... :-\ Странен си го чувствам съня ,защото като се замисля не виждам кое може да го е провокирало.
Това за сблъсъка на идеи и морал може да е станало на подсъзнателно ниво.В ежедневието си не чувствам такова нещо.

Ами тогава, ако баба ти символизира твоето минало, а откраднатите предмети са извадени от прахта /бюфета/ натрапчиви мисли, спомени, идеи, постъпки от миналото, за които мислиш и искаш да реализираш в настоящето, но всъщност имаш причини да се страхуваш и оставяш нещата каквито са били и запазвайки ги в тайна?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1863 -: Юли 09, 2012, 02:44:10 pm »
Благодаря ти ,Restless :))
Май наистина ще трябва да прегледам някои неща в миналото ,които явно още не съм преодоляла...
Може би женската фигура да съм самата аз ,в по -възрастен и зрял вариант ... кой знае  :blink:

*

gola

• 28
« Отговор #1864 -: Юли 10, 2012, 07:27:27 am »
Някой може ли да ми разтълкува съня ;)Сънувах ,че едно птиче което летеше ,изпусна в краката ми златен медалион ,на него имаше снимка на непозната жена, млада и красива, като тези от 17 век с големите рокли, сложих си го на врата но не ми стана ,беше ми малак, затова си го сложих на ръката като гривна

« Отговор #1865 -: Юли 11, 2012, 09:30:11 pm »
.
« Последна редакция: Юли 13, 2012, 11:51:48 am от Last_Kiss »

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1866 -: Юли 14, 2012, 01:58:16 pm »
Какво означава сън,в който се моля на Богородица за спасение на човек,който както летеше във въздуха падна на гърба си? Молитвата я почувствах с душата си и се събудих.

« Отговор #1867 -: Юли 25, 2012, 02:24:31 pm »
моля за разтълкуването на този сън: Седях на земята и бях прегърнал някого(мисля, че беше момиче) наоколо всичко беше мрачно и в дясно от нас гледах как убиват ангел с бели крила.. целият беше в кръв тогава убиеца тръгна към нас но аз не позволих на човека който бях прегърнал да стане а останахме и започнах да се моля на ангел нещо от сорта че това не е реално .. та какво трябва да значи това?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1868 -: Август 03, 2012, 08:48:20 am »
Сънувах море, палми, мисля, че бях на някакъв остров или курорт, морето бе страшно бурно. Вълните носиха към мен празни лодки, удряха се в брега, много, постоянно прииждаха, както и един голям кораб, който се наклони и щеше да ме премаже. Но аз стоях там, сякаш чаках някой да дойде, една вълна ме настигна и ме повлече към морето, тогава се изплаших и тръгнах да бягам напред. Трябваше да се скрия и потеглих напред, но се чудех дали не трябваше да ида в другата посока, защото ТОЙ, (не знам кого чаках, но чаках някого) можеше да ме търси в нея посока и да не се намерим. Но аз продължих напред и вярвах, че той ще ме търси и ще ме открие. Вървях и изведнъж съзрях някого - непознато лице, много красив мъж, като фотомодел, непознат, но знаех, че е този, който чаках. Изненадах се, че аз го намирам. Усмихваше се искрено, аз тогава се почувствах ужасно щастлива и се усмихнах широко, мисля, че дори докато спях се усмихвах, втурнах се към него... и алармата на телефона ме събуди.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1869 -: Август 03, 2012, 02:18:12 pm »
Аз пък снощи сънувах терористичен акт в Мол. Не знам за кой град ставаше въпрос, но единия ескалатор не работеше... Аз наблюдавах терориста без той да ме забележи  ;D - постави 2 експлозива, единия в една съблекалня, а другия в асансьор... :(

« Отговор #1870 -: Август 03, 2012, 11:50:13 pm »
Романтика, внимавай да не станеш неволен съучастник в някоя интрига. :blink:

LibrawithTaurus, вероятно и наяве чакаш ТОЙ да те спаси веднъж завинаги от всичко и всички. :blink:

rostislavv, на мен ми говори за отнета невинност, почтеност. Помисли дали някой около теб не се опитва да те манипулира и контролира използвайки като косвена заплаха назидателно поведение към трети лица.

zora, няма как да се каже със сигурност, но може би около теб имаш близък човек, който се е самозабравил или е изгубил контрол върху някакъв аспект от живота си, а ти искаш да му помогнеш. Може този близък човек да си ти.

gola, на пръв поглед нещо може да изглежда съвсем обикновено - с определено значение или предназначение, но за теб да има съвсем отделно индивидуално такова.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1871 -: Август 04, 2012, 12:23:32 pm »
Снощи сънувах , че се качвам с една колежка във влак, за да й  помогна да вземе някакъв куфар. Влакът беше претъпкан,  :( изгубих колежката докато я търсих влакът тръгна, казах си ами сега.. за къде пътува този влак, за да се успокоя си казах, че  ще се слезна на следващата спирка и ще се прибера вкъщи. Кондукторът дойде при мен за проверка на билетите, искаше да си платя билета, аз го попитах за къде пътува влака, той ми каза името на града, но не го запомних, казах му, че ще сляза на следващата спирка, защото не пътувам за Х град. Попитах го дали в Чирпан има автогари  :unsure: той ми каза ''да''. Слязох в Чирпан, уличните лампи на града бяха пуснати, , валеше и имаше лека мъгла .. запътих се към автогарата и тогава се събудих.
« Последна редакция: Август 04, 2012, 12:30:12 pm от Morena »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1872 -: Август 05, 2012, 04:01:03 pm »
вчера следобед сънувах кофти сън- как си заливам лявата ръка с белина и тя започва да гори, все едно е киселина, сложих я бързо под чешма с течаща вода, горенето спря, но кожата беше ужасна и ме болеше, след това не знам по какви причини изпих една, а после още една капачка от същата течност и усещах в гърлото ми сухота, загубих усет за вкус, пих вода, а не я усещах как минава през гърлото, уплаших се да не ми стане нещо на стомаха...
снощи разбрах от малката, че са закрили фабриката, където баща й работи в испания, дали му час да се запише на трудовата борса чак на 20авг., но социалните помощи няма до никъде да ни стигнат ако не си намери скоро нова работа  :(

Това е лявата ти ръка- съпругът ти.
Надявам се да не се наложи да изпиваш капачките с течност.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1873 -: Август 05, 2012, 04:02:49 pm »
Снощи сънувах , че се качвам с една колежка във влак, за да й  помогна да вземе някакъв куфар. Влакът беше претъпкан,  :( изгубих колежката докато я търсих влакът тръгна, казах си ами сега.. за къде пътува този влак, за да се успокоя си казах, че  ще се слезна на следващата спирка и ще се прибера вкъщи. Кондукторът дойде при мен за проверка на билетите, искаше да си платя билета, аз го попитах за къде пътува влака, той ми каза името на града, но не го запомних, казах му, че ще сляза на следващата спирка, защото не пътувам за Х град. Попитах го дали в Чирпан има автогари  :unsure: той ми каза ''да''. Слязох в Чирпан, уличните лампи на града бяха пуснати, , валеше и имаше лека мъгла .. запътих се към автогарата и тогава се събудих.

Сънят Ви говори за дезориентация, паника, неяснота в плановете.

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1874 -: Август 05, 2012, 07:09:38 pm »
Искам да поздравя Uran-виждам,че много отговаря на въпросите.
Имах тея дни сън,който почти се изпари щом се събудих-както обикновено... :blink:И все пак като си припомня аз копаех дупка със сигурност,не се сещам за намерението,бях с момиче-приятелката,с която се разходжах предните дни-помня и червеникавата коса.И други хора,копаеха дупки и нещо беше свързано с пари,сякаш те си слагаха парите там като в килери,а аз нямах,но към края на съня се видях как я отварям тая дупка и взимам от нея пари за нещо си и имаше достатъчно.Значи ли нещо или е нещо неизживяно  :blink:
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

Uran

• 6041
« Отговор #1875 -: Август 05, 2012, 07:33:02 pm »
Искам да поздравя Uran-виждам,че много отговаря на въпросите.
Имах тея дни сън,който почти се изпари щом се събудих-както обикновено... :blink:И все пак като си припомня аз копаех дупка със сигурност,не се сещам за намерението,бях с момиче-приятелката,с която се разходжах предните дни-помня и червеникавата коса.И други хора,копаеха дупки и нещо беше свързано с пари,сякаш те си слагаха парите там като в килери,а аз нямах,но към края на съня се видях как я отварям тая дупка и взимам от нея пари за нещо си и имаше достатъчно.Значи ли нещо или е нещо неизживяно  :blink:

Копаенето на дупки може да се свърже с безрезултатни усилия. Ако ти се налага да започнеш някаква работа или да подпишеш договор, внимавай дали всичко това е финансово подкрепено.

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #1876 -: Август 05, 2012, 08:19:48 pm »
добре,благодаря  :blink: Не всички дупки са безрезултатни. :blink: ;DИма съкровища
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1877 -: Август 06, 2012, 11:08:11 pm »

Сънят Ви говори за дезориентация, паника, неяснота в плановете.

Мерси.

« Последна редакция: Август 07, 2012, 07:23:50 pm от Morena »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1878 -: Август 13, 2012, 04:43:05 pm »
Част от един сън ми се е набила в главата. Другото не го помня. Сънувах, че с бившият па сме се събрали и той иска да му лекувам един зъб. При което му казвам: побързай преди да сме се скарали пак, защото тогава не желая да те лекувам.
Някакво тълкувание, то с така информация едва ли е възможно, но все пак, ако някой има идеи...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1879 -: Август 14, 2012, 11:42:28 pm »
Напоследък много често сънувам животни. В ежедневието ми няма. Започна се с делфини. После бяха петли. Сега са кучета, а снощи имаше и нещо като биче-засили се към мен да ме блъсне с рогата и спря на сантимери-само втренчено ме гледаше. Другите животни ги сънувам в различни ситуации, различни дни, но на серии-като подкарам с едното-само с него. После идва другото и така.
А да-и мечка в спалнята сънувах-но тоя сън вече се прояви-за жалост.