Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540189 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1880 -: Август 17, 2012, 03:02:20 pm »
Някой да има предположения защо така?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1881 -: Август 17, 2012, 03:24:34 pm »
Това намерих за твоите животни: "Животни
- диви | пази се от коварни хора. - на стада | с труд ще се препитаваш. "

"Какво значи, ако сънуваш Животни?

Видиш ли в съня си животно, значи някой или нещо ще те сюрпризира. Чуеш ли в съня си рев на животно, значи те грози опасност.

Сънуваш ли, че животно ти говори, с глас като на човек, значи скоро че разбереш истината за нещо или някого. Нападат ли те в съня ти диви животни, значи трябва да си предпазлив от хора, които не ти мислят доброто или те конкурират сериозно в работата.

Полагаш ли грижи или даваш храна на малки животни, значи ще полагаш грижи за децата си. Видиш ли в съня си домашно животно, значи ти предстоят неочаквани промени в къщи.

Ако в съня ти животно се превъплати в човек или човек в животно, значи това от, което най – много си се плашил ще стане реалност, ще имаш сериозни проблеми.

Видиш ли насън кротко, диво животно, значи ти предстоят подобрения на работата ти, на условията на работа и на работното ти място.

Сънуваш ли животни, които бягат, значи някой ще ти измени или предателство. Живееш ли насън сред много животни, значи ти предстои здравословен проблем."

Разтърсих се, щото и аз да не видя нещо от теб :), тази нощ сънувах, че се разхождам с приятелки и кучето по някакъв плаж, изведнъж от гората дойде един рис и аз извадих фотоапарат, да го снимам. Да, ама рисът през това време се върна в гората и тръгна по някакви скали, аз все пак го щракнах, ама от светкавицата, той се уплаши и падна от скалата. Ама падайки се превърна в тигър, който дойде до водата да пие. 

*

Papy

• 4343
« Отговор #1882 -: Август 17, 2012, 07:38:53 pm »
Мерси :)
Важното е да е интересно :)

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1883 -: Август 21, 2012, 09:34:28 pm »
...
« Последна редакция: Септември 12, 2012, 06:21:44 pm от Morena »

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1884 -: Август 25, 2012, 10:25:40 am »
Здравейте,
Напоследък сънувам човекът, към когото имам чувства - дотук съвсем нормално. Но все го сънувам у нас, в старият ми дом, където живее семейството ми. И все на маса - първия път дори той се суетеше около масата, готвеше, поднасяше, а майка ми (която е починала) седеше и сякаш го наблюдаваше, а той се въртеше около нея. Тази седмица пък сънувах, че седят двамата на една маса, много ми беше странно в съня ми, не ядяха, просто седяха, а аз ги наблюдавах от съседната стая. А тази вечер пак го сънувах на маса, но с роднини, познати. При всички сънища седенето на маса не е обусловено от някакво празнуване, чувството е по-скоро битово, спокойно, нормално. Някакви идейки за тези странни сънища :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1885 -: Август 25, 2012, 07:44:47 pm »
От известно време сънувам един мой преподавател, в сънищата  винаги ми се усмихва. Имах един много ярък сън, в който участваше и братовчедка ми, която в съня беше дете, а  в реалността е на 17/18 г. Двете бяхме в някакъв магазин докато разглеждахме магазина тогава видяхме преподавателя ми, само да кажа, че той не е възрастен чичко. Братовчедка ми ме задърпа за ръката и ми каза ''виж как те гледа, той те харесва'', повтори го поне 3 пъти през целия сън. Започнах да мисля, че братовчедка ми все пак май е права. Аз го погледнах няколко пъти, той всеки път ми се усмихваше. Последният път сънувах още по-голяма глупост, сънувах, че сме влюбени. Миналата седмица го сънувах три поредни нощи.
За пръв път през живота си сънувам човек, който не познавам, и толкова често. Хубавото в сънищата ми е, че винаги е добронамерен и усмихнат. Лицата, които сънувам обикновено, но рядко  са роднини/живи и починали/  и бивши приятели, сънищата не са приятни. Моля , някой ако може да ми помогне за тези сънища.

Държиш ли се достатъчно зряло в реалния живот?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1886 -: Август 25, 2012, 07:51:27 pm »
Здравейте,
Напоследък сънувам човекът, към когото имам чувства - дотук съвсем нормално. Но все го сънувам у нас, в старият ми дом, където живее семейството ми. И все на маса - първия път дори той се суетеше около масата, готвеше, поднасяше, а майка ми (която е починала) седеше и сякаш го наблюдаваше, а той се въртеше около нея. Тази седмица пък сънувах, че седят двамата на една маса, много ми беше странно в съня ми, не ядяха, просто седяха, а аз ги наблюдавах от съседната стая. А тази вечер пак го сънувах на маса, но с роднини, познати. При всички сънища седенето на маса не е обусловено от някакво празнуване, чувството е по-скоро битово, спокойно, нормално. Някакви идейки за тези странни сънища :-\

Има ли нещо в миналото ти, което искаш да остане скрито?
Споменаваш, че имаш чувства към човека, но не даваш ясното относно неговите към теб.  :blink:  Имаш необходимост от потвърждение на избора си и то от хора на които вярваш. Тези сънища не са случайни- очевидно нещо те човърка по отношение на обекта на чувствата ти. Разчопли го това нещо. :blink:

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1887 -: Август 25, 2012, 08:19:24 pm »
Ами незная, уж и той има чувства към мен, но нищо не прави по въпроса, и в мен има едно такова чувство на несигурност и ... сега се сещам, че неотдавна си се бях помолила на майка си да ми даде някакъв знак в съня ми (леле настръхнах) дали има смисъл да продължавам да се терзая с този човек (тя беше много интуитивна, а и се познаваха с него). И сега какво? Явява ми се в съня, а аз пак не мога да разгадая какво иска да ми каже.  :'(

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1888 -: Август 26, 2012, 12:45:27 pm »
От известно време сънувам един мой преподавател, в сънищата  винаги ми се усмихва. Имах един много ярък сън, в който участваше и братовчедка ми, която в съня беше дете, а  в реалността е на 17/18 г. Двете бяхме в някакъв магазин докато разглеждахме магазина тогава видяхме преподавателя ми, само да кажа, че той не е възрастен чичко. Братовчедка ми ме задърпа за ръката и ми каза ''виж как те гледа, той те харесва'', повтори го поне 3 пъти през целия сън. Започнах да мисля, че братовчедка ми все пак май е права. Аз го погледнах няколко пъти, той всеки път ми се усмихваше. Последният път сънувах още по-голяма глупост, сънувах, че сме влюбени. Миналата седмица го сънувах три поредни нощи.
За пръв път през живота си сънувам човек, който не познавам, и толкова често. Хубавото в сънищата ми е, че винаги е добронамерен и усмихнат. Лицата, които сънувам обикновено, но рядко  са роднини/живи и починали/  и бивши приятели, сънищата не са приятни. Моля , някой ако може да ми помогне за тези сънища.

Какво те провокира  да ми зададеш този въпрос?
Винаги съм се държала по -зряло от връстниците ми.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1889 -: Август 26, 2012, 01:04:57 pm »

Какво те провокира  да ми зададеш този въпрос?
Винаги съм се държала по -зряло от връстниците ми.

Aми има, макар и завоалиран, някакъв конфликт баш по тази тема.  :blink:

« Отговор #1890 -: Август 26, 2012, 06:35:05 pm »
Здравейте!Снощи сънувах,че съм бременна,а до раждането оставаха няколко дни.В съня почувствах силна болка отдолу.След това сънувах,че ме преследват и искат да ме убият.Предварително ви благодаря за отделеното време.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1891 -: Август 26, 2012, 07:54:44 pm »
Здравейте!Снощи сънувах,че съм бременна,а до раждането оставаха няколко дни.В съня почувствах силна болка отдолу.След това сънувах,че ме преследват и искат да ме убият.Предварително ви благодаря за отделеното време.
Бреме. Трудности.
Ако в съня сте родила- отпадане на отговорностите. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1892 -: Август 27, 2012, 09:55:57 pm »
Uran, много ми харесва начинът ти на тълкуване.
Да те питам за един сън и аз?  :blink:

Според теб какво означава да сънуваш трапеза с починали близки?
Снощи сънувах как са храня на една маса с трима мои близки покойници - баба, дядо и майка ми.

Има ли някакво по-специално послание или просто е спомен, носталгия?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1893 -: Август 28, 2012, 08:54:48 am »
От майка си знам, че ако сънуваш покойници, то ще срещнеш човек, който отдавна не си виждала. А за трапезата не съм чувала нищо.
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1894 -: Август 28, 2012, 09:26:44 am »
Аз често ги сънувам, имам връзка с починали близки, явявят ми се в сънищата.
Интересно ми е обаче защо се хранех с тях и дали има някакво по-особено тълкуване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1895 -: Август 28, 2012, 10:39:59 am »
Лили, не съм спец по сънищата, но ще споделя какво мисля  :blink:

И аз имам силна връзка с баба. Три години, откакто е в отвъдното нямаше седмица без сън с нея, понякога и всяка вечер. Но повечето бяха свързани с това, че тя е болна страда, винаги нещо я болеше, изглеждаше тъжна и нещастна. А нали там болести и страдание няма!?
Едва преди 2,3 седмици разбрах какво е искала да ми каже чрез сънищата :( А няколко дни след това я сънувах как в съня ми умира, но беше млада, хубава, щастлива, а аз усещах голямо разстояние между нас и тя постепенно се отдалечаваше все повече и повече, усещаше се огромна празнота :(...
Същият ден няколко часа по-късно в нас, във вътрешният двор кацна гълъбче на дувара, стоеше на едно място в продължение на 20-30мин. и ни наблюдаваше, тъкмо обядвахме. Излитайки от него падна перце. За мен това си беше знак, че душата на баба вече е намерила покой и е там, където трябва да е... Казват, че гълъбите пазят душите на починалите.

Починалите "идват" в сънищата, за да ни помогнат, дават ни знаци, че душата им е неспокойна, за да търсим къде е причината...

Но твоят сън, въпреки всичко е позитивен - според мен си им била на посещение в астрала. Може би скоро скоро наближава годишнината на някого от тях?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1896 -: Август 28, 2012, 05:23:42 pm »

Снощи сънувах как са храня на една маса с трима мои близки покойници - баба, дядо и майка ми.

Няколко са аспектите.

1. Маса- означава, че трябва да бъдеш откровена т.е. "да сложиш всичко на масата", но в съня ти това са вече починали хора и този диалог може да протече само в една посока-осмисляне на преживяното и то по един дистанциран, хладен, аналитичен начин. Просто да бъдеш честна и обективна.

2.Възможно е да изпитваш чувство на вина, че не си спазила някакви обреди или не си почела по необходимия начин мъртвите души.

3. Носталгия (така както и ти го тълкуваш) и липса на уют в битов план. Храненето е интимен акт.

4. Маса с много хора- добре е да пестиш пари. Намек за разточителство.

п.п.За всеки случай, ако помниш част от храните, раздай някоя от тях в името на мъртвите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1897 -: Август 28, 2012, 09:38:37 pm »
Благодаря за включването, повечето неща са така, както ги описвате.

За съжаление не помня каква храна е имало на масата, но обикновено в такива сънища храната има символично значение. И в повечето случаи това не е месо и риба, а постна храна, хляб или сладки. Заредена е с особена енергия - вкусиш ли от нея, никога няма да я забравиш, вкусът няма нищо общо със земната храна, а все едно вкусваш прана, чиста енергия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1898 -: Август 29, 2012, 12:52:40 am »
Уран,
НЕВЕРОЯТНА СИ! :blink:

Няколко са аспектите.

1. Маса- означава, че трябва да бъдеш откровена т.е. "да сложиш всичко на масата", но в съня ти това са вече починали хора и този диалог може да протече само в една посока-осмисляне на преживяното и то по един дистанциран, хладен, аналитичен начин. Просто да бъдеш честна и обективна.

2.Възможно е да изпитваш чувство на вина, че не си спазила някакви обреди или не си почела по необходимия начин мъртвите души.

3. Носталгия (така както и ти го тълкуваш) и липса на уют в битов план. Храненето е интимен акт.

4. Маса с много хора- добре е да пестиш пари. Намек за разточителство.

п.п.За всеки случай, ако помниш част от храните, раздай някоя от тях в името на мъртвите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Два съня със странно предчувствие
« Отговор #1899 -: Август 30, 2012, 12:29:08 pm »
Здравейте, снощи или сутрин сънувах две сънища, които усещам, че са силно предсказателни. Едно момиче, към което не съм безразличен напоследък ми показваше стаята си в нещо като хотел или общежитие и ми обясняваше, че работила тук. Стаята беше мрачна. И въобще целият град. По едно време бяхме заедно, в следващия момент сцената се смени, появиха се още момчета и все красиви. Имаше един момент, в който тя прегърна едно от момчетата (беше с лаптоп странно защо) и ми показа "ето виж как си отиваме" и се усмихна. И аз бях с тяхната компания върху един "гараж" по-скоро навес и странното беше, че е в мойто село в задния двор и в един момент аз им казах на всички "вижте малки кученца долу покрай навеса" и започнах да ги взимам едно по едно, и колкото повече се навеждах, толкова повече ставаха, сякаш всички кучки от цялото село бяха решили, че това трябва да бъде единственото място за раждане. Така свърши.
Следващият сън беше, че се намирам в една бяла  и светла стая с прозорец към някакъв заснежен връх, чиято пътека почваше точно под прозореца. Изведнъж на прозореца се появи някаква дива голяма котка и се заопитва да влезне, но постоянно си сменяше цвета, ту бяла, ту розова, кафява, ту се смаляваше, в един момент приличаше а гепард. Изпитвах хем радостно чувство, хем лек страх.
Поне ми се ще да разбера символите, какво означават, а целият сън ясно, че не е лесно.
Аз си мисля, че нещо ще се разочаровам във въпросното момиче, но дали е така?