Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540245 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2020 -: Октомври 07, 2012, 10:46:42 am »
Сънувах, че съм в някакъв евтин мотел и искам да си наема стая. Имаше само една свободна и като влязох видях, че на съседното легло се гримира някакъв азиатец травестит  ;D  :unsure: Приличаше ми на гейша, най-силно впечатление ми направи червилото му - ярко червено. Та той / тя ми каза - Тук е публичен дом, ти не знаеше ли?
Този Плутон ще ме побърка напоследък... Какво ли може да означава съня? Долавям сексуален елемент, но се чудя, как да го тълкувам?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2021 -: Октомври 07, 2012, 11:01:59 am »
Да влезе някой сексолог тук да ни изчете сънищата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2022 -: Октомври 07, 2012, 12:09:03 pm »
Този път направо се изумих от собственото си подсъзнание  ;D
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #2023 -: Октомври 07, 2012, 03:03:05 pm »
Да влезе някой сексолог тук да ни изчете сънищата.  ;D

Лили, не искам да те стряскам, ама да не ти се отключи някое суперсензорно умение
Да не говорим, че и аз сънувах баба ти, ако си спомняш, и то по времето, когато сънувах рядко

*

Papy

• 4343
« Отговор #2024 -: Октомври 07, 2012, 03:04:48 pm »
Някой беше сънувал мечка-на мен винаги ми е на болест

Таня, червеното се свързва с истината

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2025 -: Октомври 07, 2012, 08:47:08 pm »
Уран, мога ли да те помоля за две думички по този сън. Някакви странни неща ми се случват напоследък в любовният живот, та се чудех този сън дали не дава някаква насока за бъдещето му.

Да ви разкажа какъв екшън сънувах тая сутрин. Действието се развива между 6:40 и 7:10. Сънувам една огромна вита стълба в стъкло, като външен асансьор. Всичко беше наситено с червени и сини цветове. Двама мъже и една жена стоят най-отгоре. Единият е съпруг на жената, а другият й е любовник. Съпругът й казва, сега ще видите какво ще ви се случи и пуска някакво странно животно, като бик, но с извити рога (като на планинска коза) и огромни в кафяви цветове. Животното първо убива жената, нанизва я на единият си рог и всичко се облива в кръв. След това тръгва след мъжа-любовник, надолу по стълбите. Мъжът-любовник успява да стигне до партера, озовава се пред 3-4 врати, но всичките са овързани с вериги и са заключени с катинари. Сънят завърши с любовникът опрян в стената и животното срещу него.
Нито се чувствах уплашена, нито стресната, напротив, беше ми едно леко и хубаво, като се събудих.
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 09:48:33 pm от 3apa »

*

Papy

• 4343
« Отговор #2026 -: Октомври 07, 2012, 09:41:11 pm »
Зара, извинявай, че се намесвам, но сънят ти според мен наистина е свързан с любовния ти живот. Изневяра ли ти се върти в главата, или по-скоро подозираш половинката? Някак само любовникът е бил пощаден от наказанието, тоест-3-та страна според теб е непричем?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2027 -: Октомври 07, 2012, 09:46:43 pm »
Зара, извинявай, че се намесвам, но сънят ти според мен наистина е свързан с любовния ти живот. Изневяра ли ти се върти в главата, или по-скоро подозираш половинката? Някак само любовникът е бил пощаден от наказанието, тоест-3-та страна според теб е непричем?

Няма проблем, намесвай се :)
Не любовникът, а мъжът. Поредактирах предишният пост, че да е ясно срещу кой е насочен гневът на съпругът. Той (съпругът) пуска животното срещу жена си и любовникът.
Та, не планирам изневяра. Прекъснах преди време една връзка. После си хванах ново гадже, което е в процес на разкарване. Всъщност за мен нещата са приключили, ама още не съм го уведомила официално. А пък към бившият още тая чувства.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2028 -: Октомври 07, 2012, 10:11:49 pm »
А кой елемент видя най-ясно в съня-например кръвта, или стъклото на стълбището, или рогата на бика?

Аз лично като сънувам, че ме гони бик, някой се е влюбвал в мен. Но в самия сън съм умирала от страх

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2029 -: Октомври 07, 2012, 10:21:27 pm »
Кръвта! Огнено, червено, много силни цветове.
Е, и в мен се влюбиха, ама несподелено.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2030 -: Октомври 07, 2012, 11:14:55 pm »
Кръвта! Огнено, червено, много силни цветове.
Е, и в мен се влюбиха, ама несподелено.

Мда-биковете не са по споделената любов :)

Кръв, червено-истина
Би трябвало да разбереш/научиш някакви истини, които да ти помагат напред по любовната тема

*

Uran

• 6041
« Отговор #2031 -: Октомври 08, 2012, 12:49:00 pm »
Uran, снощи пак имах сън с починали близки и пак сънувах трапеза.
Но този път отидох по-назад във времето - освен починалата ми майка и баба имаше починали прабаби. За пръв път се случва да сънувам и тях.

Между другото, забелязах повтарящ се мотив в тия сънища.
В първия сън, за който ти бях споделила, на трапезата присъстваха и непознати хора. Усещането бе някак дразнещо - какво правят те при нас, кой ги е поканил?

В снощния сън на масата присъстваше една жена от миналото, бивша колежка, която ми е неприятна. Усмихваше се мазно и лицемерно, но някак сервилно (такава я познавам и в реалния живот). Беше с яркочервена, леко оранжевееща коса и прическа на черта (такава е и в живота).

Имаше и живи роднини, и починали. Когато я видях, се учудих защо стои на нашата трапеза и питах моите близки кой я е поканил и защо.

Изглежда, че в това усещане за неприемане има скрит психогически момент, чудя се какъв е... Трапезата е в тесен кръг с мои близки, сред които има много покойници, но присъстват и външни "натрапници" - понякога познати, понякога напълно непознати хора. Вероятно има нещо, което ми е трудно да приема в реалния живот, така ли е?

Липси Лили, дефицити- емоционални и чисто битови.
  Носталгия по хора и тип отношения и емоции.
  Впрочем, искала ли си да се върнеш? Прароднините са корените ни, а храната е базата, енергията ни, та в този смисъл е въпросът. Добре е да си ортговориш. Предполагам, когато това го изясниш веднъж завинаги за себе си, ще спрат и тези сънища.
Разкрачена си м/у тук там и сега и тогава.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2032 -: Октомври 08, 2012, 12:51:26 pm »
Сънувах, че съм в някакъв евтин мотел и искам да си наема стая. Имаше само една свободна и като влязох видях, че на съседното легло се гримира някакъв азиатец травестит  ;D  :unsure: Приличаше ми на гейша, най-силно впечатление ми направи червилото му - ярко червено. Та той / тя ми каза - Тук е публичен дом, ти не знаеше ли?
Този Плутон ще ме побърка напоследък... Какво ли може да означава съня? Долавям сексуален елемент, но се чудя, как да го тълкувам?

Да не си гледала "Мемоарите на една гейша" ?  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2033 -: Октомври 08, 2012, 12:53:53 pm »
Уран, мога ли да те помоля за две думички по този сън. Някакви странни неща ми се случват напоследък в любовният живот, та се чудех този сън дали не дава някаква насока за бъдещето му.

Да ви разкажа какъв екшън сънувах тая сутрин. Действието се развива между 6:40 и 7:10. Сънувам една огромна вита стълба в стъкло, като външен асансьор. Всичко беше наситено с червени и сини цветове. Двама мъже и една жена стоят най-отгоре. Единият е съпруг на жената, а другият й е любовник. Съпругът й казва, сега ще видите какво ще ви се случи и пуска някакво странно животно, като бик, но с извити рога (като на планинска коза) и огромни в кафяви цветове. Животното първо убива жената, нанизва я на единият си рог и всичко се облива в кръв. След това тръгва след мъжа-любовник, надолу по стълбите. Мъжът-любовник успява да стигне до партера, озовава се пред 3-4 врати, но всичките са овързани с вериги и са заключени с катинари. Сънят завърши с любовникът опрян в стената и животното срещу него.
Нито се чувствах уплашена, нито стресната, напротив, беше ми едно леко и хубаво, като се събудих.

Омъжена ли си?  :blink:
 Ако си, а погледът ти се спира в/у интересни субекти, сънят е...в тази посока. Има и угризения в него. :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2034 -: Октомври 08, 2012, 01:13:50 pm »
  Впрочем, искала ли си да се върнеш? Прароднините са корените ни, а храната е базата, енергията ни, та в този смисъл е въпросът. Добре е да си ортговориш. Предполагам, когато това го изясниш веднъж завинаги за себе си, ще спрат и тези сънища.
Разкрачена си м/у тук там и сега и тогава.  :blink:

Мислила съм да се върна евентуално там само в моменти на гняв и силно разочарование. Но колкото повече разсъждавам, толкова повече осъзнавам, че и там не ме чака по-добро бъдеще, няма и къде да ида, нито къде да живея, професионалната ми реализация оттатък също остава под въпрос.

А относно колежката с огненочервена коса, която усетих като натрапница на нашата трапеза, още на следващия ден имаше реално проявление. Звънна ми един досадник, дърт и натрапчив ухажор, от който вече се чудя как да се отърва, от деликатно и културно отсвирване изглежда, че наистина не разбира. Така ме ядоса, чак ми идваше да псувам в офиса, но успях да се овладея. Нямам навика да си раздавам телефонния номер на разни мъже, но този ми е клиент и от време на време се налага да го изтърпявам, когато ходя да му превеждам.  :-X

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2035 -: Октомври 08, 2012, 01:47:26 pm »

Да не си гледала "Мемоарите на една гейша" ?  :blink:
Гледах го доста отдавна  :blink:
« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 02:35:30 pm от tania »
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2036 -: Октомври 08, 2012, 04:12:12 pm »

Омъжена ли си?  :blink:
 Ако си, а погледът ти се спира в/у интересни субекти, сънят е...в тази посока. Има и угризения в него. :-[

Не съм и няма никакви субекти около мен, върху които да си спра погледа. И аз много се чудех на тоя сън... Ще видим какво ще донесе бъдещето.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2037 -: Октомври 08, 2012, 04:37:19 pm »

Общо взето сънят се повтаря почти всяка нощ, макар и в различни вариации - лутане в търсене на "моя дом", влизане в стари порутени къщи, завръщане в стария апартамент и в жилището, в което съм израстнала... Или пътуване с автобус в непозната посока, често с изгубване или закъсване по пътя... Това описва и душевното състояние, в което пребивавам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2038 -: Октомври 08, 2012, 05:45:27 pm »

Общо взето сънят се повтаря почти всяка нощ, макар и в различни вариации - лутане в търсене на "моя дом", влизане в стари порутени къщи, завръщане в стария апартамент и в жилището, в което съм израстнала... Или пътуване с автобус в непозната посока, често с изгубване или закъсване по пътя... Това описва и душевното състояние, в което пребивавам.
Да, това е.
 Предполагам, ако се появи до теб, достатъчно сериозен мъж, ще утихнат и тези сънища. В тях има и някаква емоционална близост, която в момента очевидно не е налична.
 Аз сънувам подобни сънища когато се чувствам някак си сама, макар да не съм на самом деле сама. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2039 -: Октомври 08, 2012, 07:37:40 pm »
Да споделя още нещо, за да имаш материал за изследване.  :blink:

Понякога сънувам (осъзнавайки в съня, че майка ми е починала) как разбирам, че тя всъщност е жива, но се намира "някъде далеч", където се чувства по-добре и не иска да се връща, не иска да си дава адреса, телефона, а на мен ми се ще да я потърся, да я чуя, да разбера как е... Не помня как разбирам за това, но ми се подава информация, че тя не се чувства зле на "онова място". Често се случва да разбера, че е отишла да живее "там" с мъжа, който приживе много е обичала (не е от бившите й съпрузи). Интересно е да отбележа, че в реалния живот погребението й се падна на рождения ден на този мъж.

И в съня си много искам поне да я чуя по телефона, а тя сякаш нарочно се крие от мен, толкова добре се чувства на "онова място", че сякаш е зачеркнала всички, които някога са били част от живота й "тук". А аз се притеснявам за нея от чисто битова гледна точка - има ли средства за издръжка, има ли храна...

Снощи за пореден път сънувах как разбирам, че сме я погребали "жива", т.е. сякаш е била в кома, а след това е "възкръснала". Когато го разбирам, ме полазват тръпки - да погребеш жив човек. Това послание вече няколко пъти се повтаря, тя сякаш ми казва "Помислили сте, че съм умряла, но съм жива, не съм умирала". Вече сериозно започвам да се замислям да не би това да е послание от "другия" свят, че наистина има друга "реалност" отвъд смъртта... Да, това се повтаря всеки път - "не съм умирала, по погрешка така сте помислили".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.