Да споделя още нещо, за да имаш материал за изследване. :blink:
Понякога сънувам (осъзнавайки в съня, че майка ми е починала) как разбирам, че тя всъщност е жива, но се намира "някъде далеч", където се чувства по-добре и не иска да се връща, не иска да си дава адреса, телефона, а на мен ми се ще да я потърся, да я чуя, да разбера как е... Не помня как разбирам за това, но ми се подава информация, че тя не се чувства зле на "онова място". Често се случва да разбера, че е отишла да живее "там" с мъжа, който приживе много е обичала (не е от бившите й съпрузи). Интересно е да отбележа, че в реалния живот погребението й се падна на рождения ден на този мъж.
И в съня си много искам поне да я чуя по телефона, а тя сякаш нарочно се крие от мен, толкова добре се чувства на "онова място", че сякаш е зачеркнала всички, които някога са били част от живота й "тук". А аз се притеснявам за нея от чисто битова гледна точка - има ли средства за издръжка, има ли храна...
Снощи за пореден път сънувах как разбирам, че сме я погребали "жива", т.е. сякаш е била в кома, а след това е "възкръснала". Когато го разбирам, ме полазват тръпки - да погребеш жив човек. Това послание вече няколко пъти се повтаря, тя сякаш ми казва "Помислили сте, че съм умряла, но съм жива, не съм умирала". Вече сериозно започвам да се замислям да не би това да е послание от "другия" свят, че наистина има друга "реалност" отвъд смъртта... Да, това се повтаря всеки път - "не съм умирала, по погрешка така сте помислили".