Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540267 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2060 -: Октомври 12, 2012, 05:43:22 am »
Сънувах,че змия се превръща в котка. :unsure:
Друг сън,който също ме впечатли-сънувам,че си правя гривна от мъниста,бяла.(накрая си я сложих на ръката и ми хареса как стои)

Необходимост от лекарски преглед?

Не,Уран,поне не за в момента. :blink:

« Отговор #2061 -: Октомври 12, 2012, 08:54:31 am »
Много объркан сън сънувах.
Спомням си ясно, че бях в болница за някаква процедура гинекологична, беше по мое желание. После сънувах конците и че звъня на приятел, който е в същата болница, да слезе да се видим. Докато го чаках през процепа на вратата видях като на лента да преминават лицата на много непознати мъже, поне 10. Всичките хубави и в черни костюми.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2062 -: Октомври 12, 2012, 12:51:14 pm »
Сънувах, че някой е откраднал златните монети на сина ми  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

sugar

• 17
« Отговор #2063 -: Октомври 14, 2012, 09:06:50 am »
Тази нощ сънувах,че пътувам с влак :thinking:

« Отговор #2064 -: Октомври 15, 2012, 07:13:51 pm »
Много объркан сън сънувах.
Спомням си ясно, че бях в болница за някаква процедура гинекологична, беше по мое желание. После сънувах конците и че звъня на приятел, който е в същата болница, да слезе да се видим. Докато го чаках през процепа на вратата видях като на лента да преминават лицата на много непознати мъже, поне 10. Всичките хубави и в черни костюми.

На следващия ден (или същия) спечелих безплатен гин. преглед с течна цитонамазка.

« Отговор #2065 -: Октомври 18, 2012, 07:56:30 am »
Тази нощ сънувах кучето на баба ми,а то почина преди доста време. :-\ Радвахме се взаимно един на друг,и ме пазеше през цялото време.Чувствах се спокойна с него.(бяхме на зелена полянка).А в следващия момент с група момичета проверявахме фишове от тотото. :unsure:

« Отговор #2066 -: Октомври 18, 2012, 09:31:30 am »
.................................................
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 11:49:21 am от romantica »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2067 -: Октомври 21, 2012, 09:52:50 am »
Аз пък сънувах интересен сън.По някое време сънувах нещо свързано с бившият, не помня точно какво беше, само, че той ми каза, че имал ключове от моя апартамент и си ги имал още от самото начало. После в някакво езеро, доста плитичко, имаше състезание по плуване и с някакъв човек мерехме дълбочината. То едно много странно езеро, кръгло, като писта и с остров по средата. След това се озовах в някакво жилище, в което аз живеех и установих, че са ми откраднали лаптопа. От там някакво возене в някакви коли. След това трябваше да премина през някакво място с лъвове, пуснати на свобода. Единият ме изненада от към гърба и ме прегърна с лапа, беше много мил, като котенце, което търси милувки.
Уран, мога ли да те помоля за няколко думи по тази безумица?
« Последна редакция: Октомври 21, 2012, 09:26:08 pm от 3apa »

« Отговор #2068 -: Октомври 22, 2012, 11:43:09 am »
ТАзи нощ сънувах, че съм на море. Някакво място със смарагдовозелена вода, беше много красиво. Помня само откъслечни неща около хората, с които бяхме там. Но помня, че поне 10 пъти ми се повтори името на острова - о.Закинтос. Дори не знаех, че има такъв, но се оказа, че има и снимките са точно като в съня ми. На места морето беше с водовъртеж, но не се уплаших.
После попаднах при някакъв човек и му разказвах някакви факти. Но разказвах за чужд живот, не за моя. Единственото общо беше името на най-добрият ми приятел и че ми е/ни е помагал.
И последно някакъв глас ми повтаряше името на острова, нон стоп.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2069 -: Ноември 16, 2012, 07:40:54 am »
Сънувах ужасен сън, събудих се разтреперана и плачеща. Сънувах, че убивам кучето си, с един нож й прерязвам шията, няма кръв, само сълзички се пророниха от очите й и ме гледа с поглед, питащ "защо?". След това някой свали някакви електроди от тялото й и това беше. Какво може да означава такъв сън? Още не мога да се стабилизирам след него :(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2070 -: Ноември 18, 2012, 01:25:37 pm »
Може да е смешно, ама аз да споделя - снощи сънувах Лили без никога да съм я виждала  ;D  :unsure: Бях на някакво непознато грозно място, някаква циганска махала. Най-силно впечатление ми направиха мрачните панелни блокове и пътя осеян с огромни дупки. Чудех се, какво правя там. Изведнъж влязох в някакво кафе, което беше уютно и приятно. Там беше Лили и си говорехме нещо, но не мога да се сетя, за какво. Сънувах я слабичка, с тъмна права коса. После аз се сетих, че бързам за някъде и тръгнах за да си хвана такси. Лили остана в кафето, имаше среща с някой. Аз вървях из циганската махала и се ядосвах, че няма таксита, а закъснявам.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #2071 -: Ноември 18, 2012, 06:47:14 pm »
Щото лили се оплаква и ти й съчувстваш :)

« Отговор #2072 -: Ноември 19, 2012, 03:44:28 pm »
На 17.11. имах странен осъзнат сън с призрачни котки или по-точно, с четирите призрака на един черно-бял котарак. Сънувах, че съм на поляната, където обичах да разхождам кучето си. Не стъпвах по земята, просто прелитах ниско и се чудех защо не бръмча като Закс   :lol:. Бях абсолютно наясно, че физическото ми тяло си почива в момента.
Изведнъж земята пред мен започна да се нагъва и аз се озовах пред едно голямо възвишение. Загледах се в една миша дупка, а оттам излезе този въпросният котарак. Някак си знаех, че това е призрак. (В реалния живот се грижех за този кот известно време, защото стопанката му беше много болна, но той се спомина малко преди нея.) Зад първия котарак се появи още един, абсолютно същия на вид. Това пък беше призрака на първия призрак. Обърнах се наляво и видях още два котарака, няма нужда да казвам, че бяха същите, застанали в същата поза като първата двойка. Изплаших се и понечих да избягам, макар да бях сигурна, че тези призраци няма да ми навредят.
Полетях нанякъде, пред очите ми притъмня, а когато си върнах звука и картината, бях на същото място.Пред мен този път имаше бяла каменна врата. Всъщност, това си беше цяла композиция от различни врати, поставени под различен ъгъл и отварящи се в различни посоки. Отгоре имаше един много тесен триъгълен процеп с каменно кълбо и аз се канех да мина точно оттам, но се събудих.

Съжалявам за дългото описание, но не мога да го изкарам от главата си този сън... Определено има нещо особено в него, но не мога да го разбера.

« Отговор #2073 -: Ноември 20, 2012, 03:40:32 am »
Здравейте! Ако може да ми разтълкувате един сън, защото ми се стори доста странен!
Беше и доста объркан.
Първо сънувах, че съм на село, там отивам на урок по математика.. като в същото време до колкото си спомням съм книжарница и си купувам химикал, който след има няма 5 мин. връщам, защото забелязвам, че не е Schneider, когато го давам на продавачката... тя ми иска подпис, слага печати и мисля, че ми връща доста повече пари! Абе се едно подписвам някакви документи, а то просто един химикал. Та в същия момент приятелят ми ми звъни и ми казва "Честит ** месец!" и аз му казвам "Честит и на теб, не вярвах, че ще издържим", той "да и аз така си мислех, искаш ли да се видим" и аз му казвам да и къде. Отивам в къщи и там заварвам мой приятел(не гаджето ;д), който мъкне голяма торба, а в торбата голяма кутия, а в кутията малко момче.. и го питам какво става, какво е това .. (тук не се сещам какво ми отговаря) и изведнъж виждаме вкъщи малка змия, която не беше отровна, нито злобна .. беше женска, те двамата си играеха с нея, но мен ме беше страх.. беше със светла бежова шарка. И изведнъж приятелят ми каза "Като всяка женска тя трябва да се опитоми/заплоди, нищо, че е толкова красива." И изведнъж в устата си усетих се едно тя си пуска отровата и тя влиза в моята уста. Ох, не успях да го обясня, а и стана много дълго! Моля Ви извинете ме, но наистина искам да разбера има ли някакъв смисъл този сън??

*

Uran

• 6041
« Отговор #2074 -: Ноември 20, 2012, 07:03:12 pm »
Здравейте! Ако може да ми разтълкувате един сън, защото ми се стори доста странен!
Беше и доста объркан.
Първо сънувах, че съм на село, там отивам на урок по математика.. като в същото време до колкото си спомням съм книжарница и си купувам химикал, който след има няма 5 мин. връщам, защото забелязвам, че не е Schneider, когато го давам на продавачката... тя ми иска подпис, слага печати и мисля, че ми връща доста повече пари! Абе се едно подписвам някакви документи, а то просто един химикал. Та в същия момент приятелят ми ми звъни и ми казва "Честит ** месец!" и аз му казвам "Честит и на теб, не вярвах, че ще издържим", той "да и аз така си мислех, искаш ли да се видим" и аз му казвам да и къде. Отивам в къщи и там заварвам мой приятел(не гаджето ;д), който мъкне голяма торба, а в торбата голяма кутия, а в кутията малко момче.. и го питам какво става, какво е това .. (тук не се сещам какво ми отговаря) и изведнъж виждаме вкъщи малка змия, която не беше отровна, нито злобна .. беше женска, те двамата си играеха с нея, но мен ме беше страх.. беше със светла бежова шарка. И изведнъж приятелят ми каза "Като всяка женска тя трябва да се опитоми/заплоди, нищо, че е толкова красива." И изведнъж в устата си усетих се едно тя си пуска отровата и тя влиза в моята уста. Ох, не успях да го обясня, а и стана много дълго! Моля Ви извинете ме, но наистина искам да разбера има ли някакъв смисъл този сън??

Административни проблеми. Изпитни трески.
 Впрочем, има ли вероятност от скоростен брак? :blink:

« Отговор #2075 -: Ноември 20, 2012, 08:11:25 pm »
Ами по-скоро не, тъй като все още уча и ми е мноого рано за брак ;д
Но имам някакви проблеми с приятелят ми, тоест то всъщност няма проблеми, но аз си ги създавам ;д .. та ми беше много странно това което му казах "Честит и на теб, не вярвах, че ще издържим"..
А и напоследък доста често започнах да го сънувам.
А може и да е нещо свързано с училището, тази година определено не ми върви .. и не знам. Много озадачена оставам след всичките ми сънища, тъй като са много странни, несвързани, сънувам различни неща в един сън и вече не знам. Може ли да ми кажете по какъв начин мога да си разтълкувам сънищата? Ако има някакъв начин де.. :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #2076 -: Ноември 20, 2012, 10:21:40 pm »
 Сънят ти показва блуждаещ ум/съзнание. Сякаш ти се налага да вземаш много решения. Има някаква хаотичност в мислите ти. Не можеш да създадеш приоритет. Това ме наведе на мисълта за "бърз" брак.
 Ученичка ли си още?

« Отговор #2077 -: Ноември 20, 2012, 11:32:52 pm »
Ученичка съм.
И да наистина ми се налага да взимам много решения. И не знам как по точно да постъпя, много съм объркана, но както и да е тук не е мястото да си изливам душата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2078 -: Ноември 24, 2012, 11:44:42 pm »
Uran, да споделя за още един сън, от повтарящите се, но като че ли тоя път има нови и нетипични елементи, по-различни усещания.
Сънувам два повтарящи се типа сънища - пътуване в неизвестна посока, непознат град или лутане в търсене на дом, стари къщи, изкачване на стълби.

Този път сънят беше някак по-светъл и остави приятно усещане.
Онзи ден сънувах как се качвам в трамвай - беше от онези двуетажните, няма такива в България. Имам откъслечен спомен как се качих на някаква спирка, на която се сбогувах с майка ми, сякаш бях тръгнала в неизвестна посока да взема нещо и имах намерение да се върна при нея... Качих се и изведнъж осъзнах, че съм в друга държава и почти не говоря езика на хората (но си спомням, че беше английски). Не знаех на кой номер трамвай съм се качила, на коя спирка да сляза и после кой номер да взема за на връщане... В трамвая заговорих с млада жена с малко детенце, беше много усмихната и добронамерена, успя да разбере разваления ми английски. Обясни ми къде да сляза и ме покани на гости в тях. Каза ми, че се намирам в... САЩ.

Интересното е, че трамваят сякаш се изкачваше по някакво нанагорнище, пред погледа ми се разкриваха хубави гледки, градът беше голям, много поддържан и чист, имаше големи модерни сгради навсякъде. Усещах странно вълнение, очакване и ентусиазъм, макар че бях притеснена от непознатата обстановка и трудно се ориентирах в пространството.  Моята случайна позната ми каза, че "по-нагоре има и море с плажна ивица", сякаш наистина там се бях запътила... Слязох на някаква спирка, беше ме обзело любопитство да разгледам града, вървях по непозната улица, но всичко беше толкова красиво, имаше много простор и екзотични палми.

С майка ми повече не се срещнахме, не успях да се върна на мястото, от което тя ме изпрати.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2079 -: Ноември 25, 2012, 05:50:55 pm »
Лили, някъде бях мярнала, че ще се местиш в друго жилище. Премести ли се?
Сънят е свързан с някаква временна дезориентация, която ще започне да се изсветлява с установяването ти на новото място (според мен). Това, че майка ти не се е върнала можеш да свъжеш веднъж с напускането на апартамента в който сте живели заедно и втори път с това, че ще се почувстваш по-силна ( по някакъв начин) и по-автономна.
 Хубавите гледки са релакс, хармония.