Lillie,
Котката е и един от основните символи на женското начало. :blink: Ако е малко, лично аз бих се замислила дали не става въпрос, че подсъзнанието ти е "изровило" някаква твоя черта на характера, за която не си подозирала. Тя може да е свързана с качествата, които казваш, че котето притежава. Може би ако имаш нещо в Рак, Лъв или в някой друг знак, който можеш да асоциираш с подобни качества, трябва да погледнеш как е астрологически засегнато. Може да е добро време да култивираш нещо в себе си, което по-нататък силно да те удовлетвори. :blink:
Akruks, някакво твое основно схващане в живота, на което вероятно базираш завидна част от личната ти философия, се поставя под въпрос от твоето подсъзнание. Нещо повече, твоето подсъзнание иска да го унищожи, защото то вече не работи по начина, по който се очаква, то вече не е градивно, остаряло е и заради това то не устоява на земетресението. Коя плената отговаря за земетресенията? Вероятно това е планетата, която е и отправила предизвикателство към някоя от твоите натални планети. Моят съвет е да се отдадеш на промяната, така ще си навредиш по-малко и ще се адаптираш по-лесно.
Аз сънувах как с една приятелка отиваме да търсим мястото, където живее човекът, когото харесвам. Беше тъмна нощ, но в края на този въображаем град, в който се озовахме, се чернееха планини и в небето имаше доста звезди. Намерихме и апартамента, който беше в някакъв блок. Блоковете си бяха някакви нормални за България - не ново, запазено строителство, а от тези старите, поолющените, но може да се живее добре и уютно в тях. Вътре в апартамента намирам човека седнал на един чин и до него на чина, има друг човек. В съня ми това е неговият брат. Имаше вид на някакво борче, дребен, набит от него лъхаше гордост, че е непобедим в какъвто и да е било двубой. Зад тях двамата стои една табела "Екстравагантен бързак като мен" (Боже, колко точно определение може да даде на човек подсъзнанието). Незнайно защо, аз изтълкувах съдържанието на тази табела като констатация, че тя важи за този брат и означава, че той е курвар. Възмутих се много от тази морална пошлост и предизвиках брата на борба. Той много напрягаше мускули, охкаше, пъшкаше, но в крайна сметка го победих и то без особено усилие. През цялото време имах усещането, че моята сила не идва толкова от физическото ми тяло, а от духовното възмущение, което изпитвам и канализирам по някакъв начин. Според вас какво може да означава това?