Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540609 Прегледи
*

Morena

• *
  • 199
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2200 -: Февруари 14, 2013, 09:44:11 pm »
Снощи сънувах, че съм бременна, щях да пътувам някъде с колата, казах на майка ми ''ами ако родя утре по време на пътуването''? После сънувах и друго но не си го спомням, имаше градина, някакви непознати мъже и до там нямам повече спомени.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2201 -: Февруари 14, 2013, 10:16:56 pm »
Снощи сънувах, че съм бременна, щях да пътувам някъде с колата, казах на майка ми ''ами ако родя утре по време на пътуването''? После сънувах и друго но не си го спомням, имаше градина, някакви непознати мъже и до там нямам повече спомени.

Бремеността в сънищата, обикновено се свързва с грижи. Тук обаче има градина и мъже, да не вземеш случайно да забременееш в действителност? :blink:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2202 -: Февруари 16, 2013, 08:04:17 am »
Тази сутрин сънувах сън - бузата ми е много подута , оттекла  и зачервена, зная,4е е от зъб,но в момента не ме боли,намирам се в автобус,който е оборудван като зъболекарски кабинет,но пътува в момента,аз съм права и чакам да спре ,за да седна на стола,а зъболекарките бяха 2 и  седяха и ме гледаха само. Това е ,какво ли е тълкуването?

« Отговор #2203 -: Февруари 17, 2013, 07:16:56 pm »
Привет Зора!  :blink:

Моята интерпретация е, че трябва да си по-внимателна към ситуация, за която интуитивно или съзнателно знаеш, че би могла да донесе проблеми и усложнения. Пренебрегваш я твърде много, а можеш да я решиш отсега и да спестиш доста собствени главоболия и усложнения в живота си.

Реших и аз да се присъединя към темата, за да ви помоля за помощ при интерпретацията на един сън. Сънувах, че ме връщат от университета в средното училище отново и аз бях много разочарована и ми се плачеше от това. Ходех засрамена по коридорите, по тях видях и един колега, към който попринцип не тая някакви лоши чувства, но и не бих казала, че се отличава с качествата си и че ми прави добро впечатление. После отидох в дирекцията на училището да се моля поне да направят нещо за транспорта, тъй като щяло да ми излиза невъобразимо скъпо. Да не би да означава, че съм допуснала някаква житейска грешка, която ще ми струва твърде много?

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #2204 -: Февруари 21, 2013, 03:52:20 pm »
от близо седмица сънувам цели филми..снощи беше как всички са забравили,че имам рожден ден,откривам в шкаф торта приготвена от майка ми със свещички,пробвах три пъти да ги запаля и не успях...това беше най-силната част от съня,много ми е зловещо :(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2205 -: Февруари 21, 2013, 06:50:18 pm »
Уф.. това с рождения ден го знам... аз пък съм съновала, че никой не ми идва на рд-то и си празнувам сама...
Сигурно говори за усещане, че се чувстваш сама, без подкрепа, липса на хора, които да държат на теб..

И аз днес сънувах кофти работи. Пак се опитваха да ме убият.  :-\
Първа част на съня, някакъв ястреб ли какво, ме сграбчи, полетя с мен и после ме остави, нещо магично имаше (тая част ми е мътна)
Събудих се (фалшиво събуждане) и започнах да си записвам и припомням съня с ястреба, с една тетрадка в хола в къщи. И цялата работа за нищо - в крайна сметка още съм сънувала. После бях вечерта на макдрайв с един приятел и шофирах джип. (аз не съм шофьор)

После както си седя в хола, през вратата на терасата чувам съседите от съседния апартамент. Там живееше странен чичко, дето му бяха дошли гости, едни деца и някъв друг чичко.. знаех че са "лоши"..  Видях единия да прескача през прозореца в нашата тераса. Тръгнах да търся родителите ми, не ги видях по стаите и реших да избягам от терасата, като се спусна по другите тераси надолу (на последен етаж съм) а това и др. път съм го правила на сън, винаги ми е супер лесно и не ме е страх.

После стигнах до един от горните блокове (няма блокове там в действителност) влизах по входовете и звънях на звънците, хората да ми отворят и да ми помогнат, че онзи ме гонеше. Никой нямаше, не ми отваряха. Май звъннах без да искам на един ап. дето единия чичко живеел там, като холограма над звънеца ми изскочи негова снимка, заедно с др. чичко-съседа. Хукнах в др. вход преди да са ми отворили от там. Звъннах на един звънец.... и чух като запис... или все едно ми вдигнаха телефона, оплаках се в каква ситуация съм, но момичето ми каза, че сега не е в града.
И до там... видях лошия чичко отвън пред входа и залягах по стълбите да не ме види...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2206 -: Февруари 22, 2013, 08:09:30 am »
Какво означава да сънуваш, че ходиш през пещера? Май някъде го бяхте коментирали...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2207 -: Февруари 23, 2013, 03:00:47 am »
преход, изследване на подсъзнанието може би, себеразкрития
може да е и като символ на утробата на майката, защита, убежище, прикриване

*

Papy

• 4343
« Отговор #2208 -: Февруари 23, 2013, 04:13:58 pm »
Фрея, легни си довечера по-навреме
Птиците в сънищата са по-особен символ

Акрукс-как си със сърцето, някакви притеснения последно време, да си преуморена нещо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2209 -: Февруари 23, 2013, 05:41:47 pm »
Какво според вас означава да сънуваш, че гушкаш коте?

Онзи ден сънувах, че намирам много красиво и пухкаво персийско коте и решавам да го прибера. В съня си казах "И какво от това, че вече имам 5, шесто няма да е в повече".  ;D

Сънувах как го вземам на ръце и го гушкам, на допир беше много меко и пухкаво, усещането беше близо до екстаз.  :-[

Не знам защо съм го сънувала, може би защото същата вечер преди да си легна пощех котките, преди да ги обезпаразитя - пак се напълниха с бълхи.  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2210 -: Февруари 23, 2013, 10:34:12 pm »
Akruks, може би преживяваш някакъв малък трус в реалния живот, липса на чувство за стабилност и здрава основа.
Труднa подвижност - може би нещо те тегли назад и те затруднява да действаш, да взимаш решения, да поемаш рискове. Възможно е някой да те подкрепи или да имаш нужда от подкрепа.

Lillie, котето което гушкаш, символизира нуждата ти от любов и грижа или да изразяваш такава към някого. Може и да означава, че трябва да си по-любяща. Щом в съня си направила връзка с котките от будния живот, значи може би те представляват това за теб. Може би имаш нужда от тези неща и котетата са като заместител..тоест чрез тях си набавяш тази любов, грижа и за това и си гледаш толкова много?

Papy, ще се пробвам да си легна по-рано днес.. :P че аз самата съм станала като нощна птица последно време..

« Отговор #2211 -: Февруари 26, 2013, 12:23:31 am »
Lillie,

Котката е и един от основните символи на женското начало.  :blink: Ако е малко, лично аз бих се замислила дали не става въпрос, че подсъзнанието ти е "изровило" някаква твоя черта на характера, за която не си подозирала. Тя може да е свързана с качествата, които казваш, че котето притежава. Може би ако имаш нещо в Рак, Лъв или в някой друг знак, който можеш да асоциираш с подобни качества, трябва да погледнеш как е астрологически засегнато. Може да е добро време да култивираш нещо в себе си, което по-нататък силно да те удовлетвори.  :blink:

Akruks, някакво твое основно схващане в живота, на което вероятно базираш завидна част от личната ти философия, се поставя под въпрос от твоето подсъзнание. Нещо повече, твоето подсъзнание иска да го унищожи, защото то вече не работи по начина, по който се очаква, то вече не е градивно, остаряло е и заради това то не устоява на земетресението. Коя плената отговаря за земетресенията? Вероятно това е планетата, която е и отправила предизвикателство към някоя от твоите натални планети. Моят съвет е да се отдадеш на промяната, така ще си навредиш по-малко и ще се адаптираш по-лесно.

Аз сънувах как с една приятелка отиваме да търсим мястото, където живее човекът, когото харесвам. Беше  тъмна нощ, но в края на този въображаем град, в който се озовахме, се чернееха планини и в небето имаше доста звезди. Намерихме и апартамента, който беше в някакъв блок. Блоковете си бяха някакви нормални за България - не ново, запазено строителство, а от тези старите, поолющените, но може да се живее добре и уютно в тях. Вътре в апартамента намирам човека седнал на един чин и до него на чина, има друг човек. В съня ми това е неговият брат. Имаше вид на някакво борче, дребен, набит от него лъхаше гордост, че е непобедим в какъвто и да е било двубой. Зад тях двамата стои една табела "Екстравагантен бързак като мен" (Боже, колко точно определение може да даде на човек подсъзнанието). Незнайно защо, аз изтълкувах съдържанието на тази табела като констатация, че тя важи за този брат и означава, че той е курвар. Възмутих се много от тази морална пошлост и предизвиках брата на борба. Той много напрягаше мускули, охкаше, пъшкаше, но в крайна сметка го победих и то без особено усилие. През цялото време имах усещането, че моята сила не идва толкова от физическото ми тяло, а от духовното възмущение, което изпитвам и канализирам по някакъв начин. Според вас какво може да означава това?

« Отговор #2212 -: Февруари 26, 2013, 07:22:56 am »
Тази нощ сънувах,че карам кола,а наоколо имаше сняг. :-\ Не помня много останалата част,но видях и две мои приятелки.(с тях не съм се виждала много време,особено с едната)

« Отговор #2213 -: Февруари 26, 2013, 08:15:01 am »
MoonLight,  а какво помниш по отношение на усещането, което създаваше факта, че кара сред снега? Трудно ли ти беше да контролираш колата? Хлъзгаво ли беше, добре ли виждаше? Като си отговориш на тези въпроси, ще откриеш някои характерни черти на ситуацията,  която си попаднала.  :blink:

« Отговор #2214 -: Февруари 26, 2013, 08:34:32 am »
MoonLight,  а какво помниш по отношение на усещането, което създаваше факта, че кара сред снега? Трудно ли ти беше да контролираш колата? Хлъзгаво ли беше, добре ли виждаше? Като си отговориш на тези въпроси, ще откриеш някои характерни черти на ситуацията,  която си попаднала.  :blink:

Благодаря ти за насоките. :blink:

За снега не помня толкова усещането,колкото че имах пречки по пътя,но овладявах ситуацията.

« Отговор #2215 -: Февруари 26, 2013, 08:50:40 am »
Значи така ще стане и в реалният свят с теб.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2216 -: Февруари 26, 2013, 09:04:07 am »
Lillie,

Котката е и един от основните символи на женското начало.  :blink: Ако е малко, лично аз бих се замислила дали не става въпрос, че подсъзнанието ти е "изровило" някаква твоя черта на характера, за която не си подозирала. Тя може да е свързана с качествата, които казваш, че котето притежава. Може би ако имаш нещо в Рак, Лъв или в някой друг знак, който можеш да асоциираш с подобни качества, трябва да погледнеш как е астрологически засегнато. Може да е добро време да култивираш нещо в себе си, което по-нататък силно да те удовлетвори.  :blink:

Позна - имам Луна в Рак и Сатурн в Лъв, последният в тригон със Слънце около върха на 5 дом.
Родена съм с квадрат между светилата, но мога да кажа, че мъжкото и женското начало при мен са относително балансирани. Обаче често се случва под външен натиск, т.е. изправена пред определени обстоятелства/предизвикателства, да ми се налага да дам приоритет на Слънцето и мъжкото. Това, разбира се, не означава да стана мъжкарана и да се лиша от женственост и изконно женски качества, но при определен начин на живот често се налага да мисля и да се оправям по мъжки. Тогава на преден план излиза тригонът между Слънцето и Сатурн (Овен/Лъв) - да поемеш отговорност за собствения си живот и оцеляване (имам доминантни Марс и Плутон), женското намира отдушник само у дома, с котките и потребността да се грижа за някой, да храня и закрилям... и да докосвам нещо пухкаво и меко.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2217 -: Февруари 26, 2013, 12:11:54 pm »
Стига сте писали хаотично...

Отговаряйте на предишния, поне, или пускайте нови теми...

Хубава е темата, а прилича на нищо!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2218 -: Февруари 26, 2013, 12:18:46 pm »
Какво значи да сънуваш, че някой се крие от теб? Имах няколко такива сънища с един и същи човек, как все се опитва да се скрие и да ме отбягва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2219 -: Февруари 26, 2013, 12:30:01 pm »
Стига сте писали хаотично...

А на кой са му притрябвали твоите тениски? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.