Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540387 Прегледи
*

Morena

• *
  • 199
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2280 -: Април 08, 2013, 10:09:02 pm »
Вече 2ра вечер сънувам котки. Първата вечер сънувах бяла котка , която след това стана оранжево-бяла на цвят, а снощи сънувах две малки котенца.

« Отговор #2281 -: Април 08, 2013, 10:32:32 pm »
И аз с необичаен сън.
Сънувах, че изневерявам и мъжа ми ме хвана. В съня си не ми пукаше, че се разделяме, само, че го нараних. А в този момент ми звънна любовника за втори рунд :) :-[
Ма какви ги сънувам, не е истина!

*

Papy

• 4343
« Отговор #2282 -: Април 08, 2013, 10:43:06 pm »
Вече 2ра вечер сънувам котки. Първата вечер сънувах бяла котка , която след това стана оранжево-бяла на цвят, а снощи сънувах две малки котенца.

еми приятелките- да са под наблюдение, че най-често жени са замесени
но може и малка кавгичка да се заформи

« Отговор #2283 -: Април 09, 2013, 08:31:37 am »
Сънувах,че отивам на фризьор и той ми подарява нож с черна дръжка.Малко съм стресната от този сън. :(

*

Papy

• 4343
« Отговор #2284 -: Април 09, 2013, 09:44:18 am »
Сънувах,че отивам на фризьор и той ми подарява нож с черна дръжка.Малко съм стресната от този сън. :(

Тук ще ти кажа разпостраненото тълкуване, защото и аз като съм сънувала - така е ставало
Значи-някой ще те предизвика да избухнеш

« Отговор #2285 -: Април 09, 2013, 10:08:10 am »

Тук ще ти кажа разпостраненото тълкуване, защото и аз като съм сънувала - така е ставало
Значи-някой ще те предизвика да избухнеш

Благодаря ти много Papy

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2286 -: Април 09, 2013, 12:11:22 pm »
Райските двери, Лили.  :blink:

Uran, тая нощ сънувах нещо подобно, но този път с баба ми.

Вчера коментирах някои хора от родата и тази нощ взе, че се яви баба ми.
Усещането беше като в Рая - красота, чистота, зеленина, спокойствие и умиротворение...

Сънувах как изведнъж се пренасям в къщата на баба.
Първо стоях и наслаждавах на красивите гледки, на зелените градини и обрасли със сочна трева хълмове, които бяха неразделна част от пейзажа, сред който съм израснала.

После влязох в двора и започнах да надничам през прозореца на къщата, вътре беше баба ми, сама.
Усетих тъга и носталгия, обзе ме силно желание да вляза вътре, но сякаш нещо ме спираше - отново се чувствах невидима, като въздух, вятър... Накрая успях да вляза вътре, озовах се в кухнята, но баба ми не ме виждаше. Имаше усещане за уют и топлина, спокойствие... Опитах се по някакъв начин да привлека внимание, накрая тя ме забелявза, но се стресна, сякаш беше видяла мъртвец. Доближих я - изглеждаше уплашена, като че ли беше учудена какво правя аз в "нейния свят". Тогава осъзнах, че ме мисли за призрак от миналото. И за да докажа, че това съм аз, й хванах ръцете, тогава тя усети, че съм жива и излъчвам топлина. Усещането беше много приятно, тя най-сетне ме разпозна. Говорехме си нещо. Само си спомням, че съм й казала, че смятам малко да й погостувам, за да не се чувства сама, и после да се връщам там, откъдето съм дошла...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2287 -: Април 11, 2013, 06:54:25 pm »
Сънувах, че съм пред някаква врата и се   опитвам да я  заключа с катинар , който бях омотала с кичур от косата ми, не беше срязан, просто докато се опитвах да го заключа омотах и косата си около горната част на катинара, нямам идея как да тълкувам символите катинар и кичур коса, така преплетени нищо не ми говори. :unsure:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2288 -: Април 12, 2013, 12:13:40 am »
Косата от съня същата ли е в действителност?
Дълга, права, кестенява?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2289 -: Април 12, 2013, 08:25:33 am »
Сънувах, че съм в гъста, непроходима гора заедно с мъж и жена цигани. Те ми казаха - "Трябва да направим път през гората дълъг 500 км". Аз се ужасих, че цял месец трябва да живея в гората и хукнах да бягам, но не можех да се ориентирам изобщо. По едно време ожаднях и се наложи да пия от някаква зеленясала локва, от която изскочи една жаба  :-X. После изведнъж се озовах на някаква жп гара и чаках влак.
Знам, че гората отразява подсъзнателните ни страхове, явно ме е страх да се изправя срещу някакви мои страхове. Обаче локвата с жабата и железопътната линия след това, не мога да ги разтълкувам  :-\.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2290 -: Април 12, 2013, 10:42:07 am »
Косата от съня същата ли е в действителност?
Дълга, права, кестенява?
Беше същата каквато е в реалността.  :blink: :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2291 -: Април 12, 2013, 04:09:12 pm »
Към таня-аз сънищата, освен в предсказателен смисъл, не ги тълкувам, защото мисля, че съзнанието и подсъзнанието се чистят чрез тях. Освен ако самата символика не е много натрапчива и човек не е на кръстопът.
Твоят сън, ако е предсказателен, хич не е на хубаво, показва проблеми и болест

Към морена-някакви отношения с даден човек трябва да бъдат прекъснати, и макар че ще се опитат да те спрат, ще го направиш

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2292 -: Април 12, 2013, 04:13:56 pm »
Към таня-аз сънищата, освен в предсказателен смисъл, не ги тълкувам, защото мисля, че съзнанието и подсъзнанието се чистят чрез тях. Освен ако самата символика не е много натрапчива и човек не е на кръстопът.
Твоят сън, ако е предсказателен, хич не е на хубаво, показва проблеми и болест

Към морена-някакви отношения с даден човек трябва да бъдат прекъснати, и макар че ще се опитат да те спрат, ще го направиш
Папи, наистина - появиха се здравословни проблеми! Да чукна на дърво - не е нещо сериозно, но ми създава дискомфорт.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #2293 -: Април 12, 2013, 04:25:21 pm »
Таня, не подценявай проблема, може да се окаже досадно продължителен, или да се влоши положението

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2294 -: Април 12, 2013, 04:28:42 pm »
Таня, не подценявай проблема, може да се окаже досадно продължителен, или да се влоши положението
Оф, само това ми липсваше, ама .. съдба  :-X.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #2295 -: Април 12, 2013, 04:39:09 pm »
Стискам палци, таня, да не е сериозно

« Отговор #2296 -: Април 12, 2013, 06:16:31 pm »
Сънят от снощи ми се отрази много зле-цял ден го мисля.А именно-сънувам,младо момиче,което  беше починало,и аз като разбрах много плаках. :( Много ще се радвам на мнения.Благодаря ви!

*

Papy

• 4343
« Отговор #2297 -: Април 12, 2013, 07:46:45 pm »
Колко младо, видя ли го в ковчег, познаваш ли го наяве

« Отговор #2298 -: Април 13, 2013, 06:52:49 am »
Колко младо, видя ли го в ковчег, познаваш ли го наяве

Към 20годишно мисля че е,в момента е и бременна.Но в съня не я видях в ковчег,а просто разбрах,че е починала.Познавам я бегло,на здравей-здрасти и толкова.Самата тя ми се вижда доста особена,не че и аз не съм де. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #2299 -: Април 13, 2013, 09:54:54 am »
Ами да не би и вие да искате детенце?
Хем може да искаш, хем да се страхуваш дали ще се справите, но да плачеш насън означава, че ще се радваш наяве.