Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540497 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2300 -: Април 13, 2013, 03:04:42 pm »
Благодаря ти отново,Папи.На този етап не искам дете,има време. ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #2301 -: Април 13, 2013, 03:39:46 pm »
Благодаря ти отново,Папи.На този етап не искам дете,има време. ;)

Тогава помисли защо точно това момиче си сънувала, може наскоро да е станало въпрос за нея, или нещо друго характерно, всеки случай подсъзнанието ти я е "убило" по някаква причина, която е специфична и можеш само ти да откриеш

*

Uran

• 6041
« Отговор #2302 -: Април 13, 2013, 08:20:53 pm »
Райските двери, Лили.  :blink:

Uran, тая нощ сънувах нещо подобно, но този път с баба ми.

Вчера коментирах някои хора от родата и тази нощ взе, че се яви баба ми.
Усещането беше като в Рая - красота, чистота, зеленина, спокойствие и умиротворение...

Сънувах как изведнъж се пренасям в къщата на баба.
Първо стоях и наслаждавах на красивите гледки, на зелените градини и обрасли със сочна трева хълмове, които бяха неразделна част от пейзажа, сред който съм израснала.

После влязох в двора и започнах да надничам през прозореца на къщата, вътре беше баба ми, сама.
Усетих тъга и носталгия, обзе ме силно желание да вляза вътре, но сякаш нещо ме спираше - отново се чувствах невидима, като въздух, вятър... Накрая успях да вляза вътре, озовах се в кухнята, но баба ми не ме виждаше. Имаше усещане за уют и топлина, спокойствие... Опитах се по някакъв начин да привлека внимание, накрая тя ме забелявза, но се стресна, сякаш беше видяла мъртвец. Доближих я - изглеждаше уплашена, като че ли беше учудена какво правя аз в "нейния свят". Тогава осъзнах, че ме мисли за призрак от миналото. И за да докажа, че това съм аз, й хванах ръцете, тогава тя усети, че съм жива и излъчвам топлина. Усещането беше много приятно, тя най-сетне ме разпозна. Говорехме си нещо. Само си спомням, че съм й казала, че смятам малко да й погостувам, за да не се чувства сама, и после да се връщам там, откъдето съм дошла...

Подреждаш емоционалния си свят, Лили.
Сънят не е фаталистичен, по-скоро е от тези, които изясняват истинското ни отношение към нещата. Ако е имало някакво огорчение, то то отстъпва място на истински важните неща от миналото ни- тези, към които ще се връщаме, за да се заредим с положителна енергия. Това е детството ти по начина по който го чувстваш подсъзнателно. Само усещане- без мисъл, анализи, кое как и защо. Нещо като мисловна прегръдка- невидимо, но осезаемо по един много личен начин.
Зелената трева на моя дом :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2303 -: Април 13, 2013, 08:23:18 pm »
Какво може да означава сън,в който с любимия мъж хапвахме от мойта обувка? ;D (между другото,беше много сладко  ;D  )

Има ли нещо, което ти искаш той да изпълни, а не е много ентусиазиран засега? :)
Вероятно ще остане доволен от някакво твое предложение/съвет/идея.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2304 -: Април 13, 2013, 08:25:59 pm »
Сънувах,че отивам на фризьор и той ми подарява нож с черна дръжка.Малко съм стресната от този сън. :(

Внимавай да не пострада реномето ти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2305 -: Април 13, 2013, 08:27:08 pm »
Към Мун лайт, прочетах, че обувката е била черна. Внимавай да не бъдеш подведена или да не подведеш някого.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2306 -: Април 13, 2013, 08:29:32 pm »
Сънувах, че съм в гъста, непроходима гора заедно с мъж и жена цигани. Те ми казаха - "Трябва да направим път през гората дълъг 500 км". Аз се ужасих, че цял месец трябва да живея в гората и хукнах да бягам, но не можех да се ориентирам изобщо. По едно време ожаднях и се наложи да пия от някаква зеленясала локва, от която изскочи една жаба  :-X. После изведнъж се озовах на някаква жп гара и чаках влак.
Знам, че гората отразява подсъзнателните ни страхове, явно ме е страх да се изправя срещу някакви мои страхове. Обаче локвата с жабата и железопътната линия след това, не мога да ги разтълкувам  :-\.
Имаш проблеми за разрешаване. Възможно е, част от тях да са свързани с твоето или на близък човек здраве.
Жабата е добър знак.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2307 -: Април 13, 2013, 08:32:38 pm »

Ами, опитвам се, че през последните няколко години голям хаос и деструкция настъпиха там... Има нужда от нова подредба, преосмисляне.

Но виж, колко интересно - прогресивната Луна в момента, в който влезе в Скорпион и 12 дом, се зачестиха тия сънища.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2308 -: Април 13, 2013, 08:44:42 pm »

Ами, опитвам се, че през последните няколко години голям хаос и деструкция настъпиха там... Има нужда от нова подредба, преосмисляне.

Но виж, колко интересно - прогресивната Луна в момента, в който влезе в Скорпион и 12 дом, се зачестиха тия сънища.  :blink:
Странното е, че при скорпи Луна гледаш дистанцирано и с любов- без излишни страсти. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2309 -: Април 13, 2013, 08:47:41 pm »
Странното е, че при скорпи Луна гледаш дистанцирано и с любов- без излишни страсти. :)

При Луна във Везни бяха големите сътресения и драми, бях стигнала почти до омраза, което е по-типично за прогр. Луна в Скорпион. Сега гледам на света през призмата на всичко изживяно и изводът е, че просто не си е струвало вложената енергия. Имам чувството, че нещо вътре в мен се е разпаднало... Още има горчилка, но усещането е, че вече си вън, не си вътре в кратера на вулкана.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2310 -: Април 13, 2013, 08:56:27 pm »
Вероятно е правила лоши аспекто с наталната ти Венера, а и ти имаше май стелиум в овен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2311 -: Април 13, 2013, 09:25:32 pm »
Да, много неприятен период, опозира всичко овнешко, а и транзитният Сатурн беше във Везни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2312 -: Април 14, 2013, 06:34:50 am »
Какво може да означава сън,в който с любимия мъж хапвахме от мойта обувка? ;D (между другото,беше много сладко  ;D  )

Има ли нещо, което ти искаш той да изпълни, а не е много ентусиазиран засега? :)
Вероятно ще остане доволен от някакво твое предложение/съвет/идея.

Да,има.

Към Мун лайт, прочетах, че обувката е била черна. Внимавай да не бъдеш подведена или да не подведеш някого.  :blink:

Благодаря и на теб,Uran.Ще го имам впредвид. :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2313 -: Април 16, 2013, 07:14:32 am »
Сънувах, че съм на село, на гости на един роднина. Беше си ремонтирал къщата, а в двора видях много рози - бели и червени. Каза ми, че има магазин за билки и подправки, аз си взех дафинов лист   :unsure:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2314 -: Април 16, 2013, 09:44:05 am »
Сънувах,че намирам много гердани и незнайно защо ги събрах всичките и започнах да ги крия...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Papy

• 4343
« Отговор #2315 -: Април 16, 2013, 10:08:51 am »
Сънувах, че съм на село, на гости на един роднина. Беше си ремонтирал къщата, а в двора видях много рози - бели и червени. Каза ми, че има магазин за билки и подправки, аз си взех дафинов лист   :unsure:.

Малко ми е трудно тука, ако ги разгледаме като отделни елементи, бялото не е добре, но пък цветята, розите, са на хубаво, топли думи, любов, ремонтирана къща, ако си я видяла-надежда, идват по-добри дни, а дафинов лист е на здраве, дано като си го купувала, да не си видяла парите

*

Papy

• 4343
« Отговор #2316 -: Април 16, 2013, 10:10:38 am »
Сънувах,че намирам много гердани и незнайно защо ги събрах всичките и започнах да ги крия...

Ако са били от ония шарените с много топчета, ще имаш повод да се похвалиш, но и страх, че другите ще ти завиждат

« Отговор #2317 -: Април 16, 2013, 11:20:07 am »
От шарените бяха с големите топчета. А дано да има с какво да се похваля!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2318 -: Април 16, 2013, 11:30:59 am »

Малко ми е трудно тука, ако ги разгледаме като отделни елементи, бялото не е добре, но пък цветята, розите, са на хубаво, топли думи, любов, ремонтирана къща, ако си я видяла-надежда, идват по-добри дни, а дафинов лист е на здраве, дано като си го купувала, да не си видяла парите
Благодаря ти, Папи  :wub:. Парите не ги видях, само пакетчето с дафиновите листа вътре.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2319 -: Април 17, 2013, 10:41:51 am »
Сънувах,че гладя дрехите на моя приятел. Какво ли значи това?