Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540261 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2380 -: Май 09, 2013, 09:17:59 pm »
Значи има такива съмнения?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2381 -: Май 10, 2013, 10:41:54 am »
Уран,
конкретно към теб въпрос... ;D

Сънувам старите 10 лв...скъсани на 2 половинки.Видях само едната половинка и не знам как се оказа в ръката ми.

Как го тълкуваш? :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2382 -: Май 10, 2013, 01:24:05 pm »
Здравейте! Тази нощ сънувах,че цепя дърва.Някакви идеи  :-\

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2383 -: Май 10, 2013, 04:57:00 pm »
Значи има такива съмнения?
При последния преглед лекарят й каза да си запише час   и при инфекционист.  Дано да уцелим най-после правилния специалист, че от февруари месец ходим по доктори.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2384 -: Май 10, 2013, 05:43:38 pm »
Уран,
конкретно към теб въпрос... ;D

Сънувам старите 10 лв...скъсани на 2 половинки.Видях само едната половинка и не знам как се оказа в ръката ми.

Как го тълкуваш? :-\ :rolleyes:

Има ли възможност да ти се обезценят някои активи? Спестявания в "екзотични" валути?
Попрегледай възможностите и за обезценка на дълг/кредит. :)

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2385 -: Май 12, 2013, 07:52:41 am »
Добро утро,

Сънувах странен, за мен, сън. Момиче, с което учихме в средното училище, това е било преди 14 години, но я сънувах все едно сме студентки и сме живели в една квартира. А квартирата, която беше в съня беше действителната ми квартира в студентството. В съня ми аз бях вече завършила, тя още не. Звънях до жп гарата да питам в колко часа има влак за родното ми място. Казаха ми, че има един влак дневно по обед, в действителност са два - сутрин и следобед. После си взех събраният багаж и отидох до спирката, да чакам рейс до жп гарата. Сетих се, че не съм събрала целият багаж и се върнах да разбера какво ще стане с останалия. Момичето ми даде един лист с много нейни телефонни номера и ми каза, че поне още 15 години ще е там, защото те не се женели преди 32-33 години. Дойде с мен до спирката за компания докато чакаме рейса. Дойде един рейс, слязоха хора и ме поканиха да се качвам, че имало място. Аз отказах, защото този рейс не отивал до гарата. После се ядосвахме, че минават рейсове и не спират. Поговорихме си, че част от съквартирантите не се разбирали по между си, на единия не му било приятно да живее с другия, ама за кои точно ставаше въпрос забравих.
Така свърши съня. Според Вас дали значи нещо?
С това момиче сме приятели във ФБ, но не поддържаме контакт, днес смятам да й пиша, да я видя как е. Странен ми се стори и защото от много отдавна не пътувам с автобуси и влакове, та да може да каже човек, че съм ги сънувала, заради някакви преживени емоции с тях наскоро.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2386 -: Май 12, 2013, 09:16:20 am »
Tasha, сънят е свързан със социалнатави адаптация, а и тази- на другите. Имаш ли усещане за направени пропуски или пък- другите да са направили или пропуснали?
Автобуси, гари са места символизиращи социума, а дали закъсняваме или с кого пребиваваме там- нашето място и роля.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2387 -: Май 12, 2013, 09:26:25 am »
Uran, аз съм вълк единак. Комуникирам с много малко хора - родителите ми, малка част от родата и хората, с които работя.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2388 -: Май 12, 2013, 11:05:31 am »
Uran, аз съм вълк единак. Комуникирам с много малко хора - родителите ми, малка част от родата и хората, с които работя.
Е, да де. Сънят е свързан с това- адаптация към обществото. Вписването ни в него.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2389 -: Май 12, 2013, 11:11:08 am »
Благодаря

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2390 -: Май 12, 2013, 08:28:11 pm »
здравейте и тук :)
някой от вас сънувал ли е дракон?
или поне някакви насоки как да го тълкувам, в съня ми беше разрушителен и агресивен, искаше да разруши цяла сграда пълна с хора, аз бях там също, беше не материален и можеше да минава през стени и прегради, не знам как, но на мен ми се размина неговия гняв в съня ми....успях или да се скрия или не бях видяна......
сънят ми беше направо като сценарий за филм....не съм гледала нищо предната вечер, не съм мислила за никакви дракони докато съм била будна......няма реална ситуация от, която да съм се впечетлила толкова, че да сънувам цял филм с дракон....
ако ви идва нещо на акъла ....споделете :)

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #2391 -: Май 14, 2013, 10:02:19 am »
     Здравейте! Искам да споделя с вас днешния ми сън, и да помоля за вашето мнение. Хубав, или лош е.
     Сънувах, че една колежка отваря прозореца в една стая на горните етажи на сграда. Тогава стъклото само се изхлузи от рамката и падна от външната страна на сградата. Не се счупи на много малки парченца, а ние го гледахме отгоре.
     Благодаря предварително! Лек и успешен ден желая на всички!

*

Нова

• 3491
« Отговор #2392 -: Май 14, 2013, 10:52:45 am »
100 пъти се събудих и заспах снощи и все сънувам, сънувам разни сънища, ясно и страшно, но най-много ме ошашави сън, в който брат ми започваше работа "при мен" и му давах да мери тениски-униформи, различни и той не ме слушаше, инатеше се и аз ядосана го сръчках в гърдите с една закачалка и като тръгна една ярка кръв от нищото, уж от гърдите, пък около устата, носа, увеличава се и не спира, попивам, не се чисти, изцапахме тениската, добре че се събудих. Гадно ми беше, докато бях будна след това.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2393 -: Май 14, 2013, 01:35:12 pm »
да не стане някой скандал и да си кажете някои истини

*

Papy

• 4343
« Отговор #2394 -: Май 14, 2013, 01:35:44 pm »
     Здравейте! Искам да споделя с вас днешния ми сън, и да помоля за вашето мнение. Хубав, или лош е.
     Сънувах, че една колежка отваря прозореца в една стая на горните етажи на сграда. Тогава стъклото само се изхлузи от рамката и падна от външната страна на сградата. Не се счупи на много малки парченца, а ние го гледахме отгоре.

не разбрах - стъклото счупило ли се е или не

*

Нова

• 3491
« Отговор #2395 -: Май 14, 2013, 02:45:49 pm »
да не стане някой скандал и да си кажете някои истини

чАК ПЪК ТОЛКОВА С МОЯ ЛЮБИМ БРАТ?

хм, ма знае ли човек.

Благодаря все пак.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2396 -: Май 14, 2013, 05:38:38 pm »
чАК ПЪК ТОЛКОВА С МОЯ ЛЮБИМ БРАТ?
хм, ма знае ли човек.
Благодаря все пак.

Кръвта обикновено е истина, от ония-по-неприятните
Дано да не

*

Uran

• 6041
« Отговор #2397 -: Май 14, 2013, 06:30:29 pm »

Ведомствени неразбории и изяснявания кой- какво.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2398 -: Май 15, 2013, 08:03:56 am »
Сънувах, май лилави бяха, чорапи, които обух в/у обувките-такъв беше обичаят на онова място, за да не се цапа. Също-истински броненосец, който щяхме да изядем, аз го пазих.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2399 -: Май 15, 2013, 08:44:39 am »
Сънувах, че имам орел и го храня със сурово месо. Режех го на малки парчета и му го давах. Орела - добре, но това сурово месо май не е на хубаво  :-\.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх