Добро утро,
Сънувах странен, за мен, сън. Момиче, с което учихме в средното училище, това е било преди 14 години, но я сънувах все едно сме студентки и сме живели в една квартира. А квартирата, която беше в съня беше действителната ми квартира в студентството. В съня ми аз бях вече завършила, тя още не. Звънях до жп гарата да питам в колко часа има влак за родното ми място. Казаха ми, че има един влак дневно по обед, в действителност са два - сутрин и следобед. После си взех събраният багаж и отидох до спирката, да чакам рейс до жп гарата. Сетих се, че не съм събрала целият багаж и се върнах да разбера какво ще стане с останалия. Момичето ми даде един лист с много нейни телефонни номера и ми каза, че поне още 15 години ще е там, защото те не се женели преди 32-33 години. Дойде с мен до спирката за компания докато чакаме рейса. Дойде един рейс, слязоха хора и ме поканиха да се качвам, че имало място. Аз отказах, защото този рейс не отивал до гарата. После се ядосвахме, че минават рейсове и не спират. Поговорихме си, че част от съквартирантите не се разбирали по между си, на единия не му било приятно да живее с другия, ама за кои точно ставаше въпрос забравих.
Така свърши съня. Според Вас дали значи нещо?
С това момиче сме приятели във ФБ, но не поддържаме контакт, днес смятам да й пиша, да я видя как е. Странен ми се стори и защото от много отдавна не пътувам с автобуси и влакове, та да може да каже човек, че съм ги сънувала, заради някакви преживени емоции с тях наскоро.