В последно време рядко помня сънищата си, защото съм започнала да спя като труп. Но тази нощ сънувах няколко и последният беше много зловещ.
Намирах се в някакви тунели под земята. В началото на съня имаше някаква светлина, но после стана безкрайно тъмно. Имаше хора, но само приличаха на такива, бяха от някакъв друг свят. Искаха да ме притежават и да ме наранят. Не знаеха, че знам. Чакаха удобен момент. Знаех какви са. Успях да се измъкна от полезрението им и тръгнах през тунелите. Тогава настъпи тъмнината. Сблъсках се с някой, не го виждах. Изплаших се, мислех, че е от тях и той беше. Но ме хвана за ръката. Преследваха ни, а той не спираше да ме държи. Успяхме да излезем на повърхността. Светлината беше слаба, или се стъмваше или беше преди изгрев.Тогава го видях, не го познавах. Каза ми да тича. След известно време се появи висока ограда, мислех, че ще се блъснем в нея, но я прескочихме. Знаех, че тези, които ни преследват са зад нас. Обърнах се, бяха ни настигнали. Исках да спра и да се сблъскам с тях, знаех, че ще победят, но нямах сили повече да бягам, исках да се предам. Но мъжът не пускаше ръката ми. Тогава се събудих, защото вече ужасът беше непоносим.