Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540245 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2400 -: Май 15, 2013, 08:58:21 am »
Сънувах, че имам орел и го храня със сурово месо. Режех го на малки парчета и му го давах. Орела - добре, но това сурово месо май не е на хубаво  :-\.

Показва сила, може да те заболи малко, но ще си победител
Ми с месо ми, трева ли да яде :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2401 -: Май 15, 2013, 09:00:30 am »
Сънувах, че имам орел и го храня със сурово месо. Режех го на малки парчета и му го давах. Орела - добре, но това сурово месо май не е на хубаво  :-\.

Показва сила, може да те заболи малко, но ще си победител
Ми с месо ми, трева ли да яде :)
Мерси, Папи  :blink:.
Интересно, че вчера си изтеглих картата Сила  :rolleyes:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #2402 -: Май 15, 2013, 09:04:19 am »

Знаеш, че от таро не разбирам, но изглежда да се засичат нещата :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2403 -: Май 15, 2013, 09:06:44 am »

А да сънуваш падаща звезда на лошо ли е?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

satin_

« Отговор #2404 -: Май 15, 2013, 10:15:17 am »

Ако трябва да се тълкува логично, е като загуба. Нещо си отива, загива. "Звездата" умира.
Но пък да видиш падаща звезда е хубаво, сбъдва желания  :blink:
Аз не обичам логичните неща и мисля, че е хубаво и ще донесе някакво щастливо събитие  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2405 -: Май 15, 2013, 11:18:43 am »

Ако трябва да се тълкува логично, е като загуба. Нещо си отива, загива. "Звездата" умира.
Но пък да видиш падаща звезда е хубаво, сбъдва желания  :blink:
Аз не обичам логичните неща и мисля, че е хубаво и ще донесе някакво щастливо събитие  :blink:
Благодаря  :blink:.
Тази сутрин синът ми, който е на 3 годинки, ми каза, че е сънувал падаща звезда и се учудих  :blink:. Били сме двамата, но само той я е видял и си пожелал разни неща, но не можа да се сети, какви  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2406 -: Май 15, 2013, 12:05:40 pm »
Здравейте!Сънувах много странен сън,ще съм благодарна на този,който може да го разтълкува.Не си спомням мн от съня,затова ще ви кажа определени моменти.Сънувах,че тръгвам някъде,озовах се на един път нещо като горски път,непознато за мен място,загледах се в далечината и виждах много дървета.В съня ми се появи един човек и го попитах на английски език как мога да стигна до определено място,той започна да ми обяснява и аз поех нанякъде.В следващия момент бях до някаква къща и там имаше едно момиченце,малко дете,което беше доста злобно,а аз се държах мило с него.Не помня много но си спомням,че в мислите ми подсъзнателно това дете беше зло...Горе долу е това сънят ми.Някой има ли идея какво означава
Това,че съм загубила битката,не означава,че няма да спечеля войната

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #2407 -: Май 15, 2013, 10:11:03 pm »
     Здравейте! Искам да споделя с вас днешния ми сън, и да помоля за вашето мнение. Хубав, или лош е.
     Сънувах, че една колежка отваря прозореца в една стая на горните етажи на сграда. Тогава стъклото само се изхлузи от рамката и падна от външната страна на сградата. Не се счупи на много малки парченца, а ние го гледахме отгоре.
     Благодаря предварително! Лек и успешен ден желая на всички!

Ведомствени неразбории и изяснявания кой- какво.

Благодаря Ти, Uran!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2408 -: Май 16, 2013, 12:43:18 pm »
Онзи ден сънувах странен сън, имаше чувство за объркване.
Бях отседнала в хотел в някакъв непознат град... В хотелската стая си оставих багажа и излязох да се поразходя по улиците, вървях без цел и посока... На връщане в хотела не можах да открия нито в коя стая съм, нито къде ми е багажът. Не знаех къде да ида, какво да правя.

Тази нощ сънувах доста неприятен сън, вероятно е бил предсказателен. Усещането беше изключително тъжно - сънувах как подавам ръка на един човек /познавам го/, а той тръгва да бяга. Бях дошла за последна среща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2409 -: Май 16, 2013, 08:25:49 pm »
Онзи ден сънувах странен сън, имаше чувство за объркване.
Бях отседнала в хотел в някакъв непознат град... В хотелската стая си оставих багажа и излязох да се поразходя по улиците, вървях без цел и посока... На връщане в хотела не можах да открия нито в коя стая съм, нито къде ми е багажът. Не знаех къде да ида, какво да правя.

Тази нощ сънувах доста неприятен сън, вероятно е бил предсказателен. Усещането беше изключително тъжно - сънувах как подавам ръка на един човек /познавам го/, а той тръгва да бяга. Бях дошла за последна среща.

Боже, сигурна бях, че пуснах "тълкувание", а то не е излязло. ;D

Хотелската стая си ти, а обстановката в нея- душевното ти състояние. Багажът, който оставяш ,символизира желанието, а защо не и реалното отхвърляне/разрешаване на проблем.
Скитосването по непознати улици, ако са пусти -избягване на скандал с близки.
Може също да се тълкува като избягване на среща или решение.

Объркването на стаята леко ме затруднява. От една страна е добре, че забравяш изобщо къде ти е багажът т.е. грижите, от друга- стаята, символизирайки твоята личност, може да означава известно загърбване на някои аспекти от собствената ти персона. Дали е добре или зле, ти сама трябва да прецениш. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2410 -: Май 16, 2013, 08:33:37 pm »
Благодаря, Уран, много добър психолог си.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2411 -: Май 16, 2013, 08:54:35 pm »
Добър, но избирателен :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #2412 -: Май 17, 2013, 08:06:29 am »
Айде сега да Ви видя.... ;D ;D ;D

Наистина сънувах, че със sunnily, нашата от форума, разглеждаме астрокартата ми, която е описана не къде да е, ами на пръстите на десния ми крак. И констатирахме, че в момента /на съня, разбира се/ прогресивна луна ми е върху натална к11, където е юпитер. Наблизо беше и сатурн и изобщо ситуацията ни допадаше. И за да не питате, ще кажа, че нямаше зодиакални знаци, ами показалеца на десния ми крак беше К11.  :haha:

Събудих се и много се смях на глас сама в тъмното. Този форум съвсем ми е взел акълеца. )))

Чакам мнения! ))))
« Последна редакция: Май 17, 2013, 08:14:29 am от Нова »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2413 -: Май 17, 2013, 09:17:59 am »
хахаха
значи 11 дом, приятелство, общи интереси. Юпитер - щастие, късмет.  Луна - личното ти отношение, състояние.
Краката могат да символизират символизират основи, стабилност, мобилност, независимост, свобода. Босите ти стъпала може да говорят за безгрижна и спокойна нагласа, може би търсиш своята идентичност.
Боси ли бяха краката ти, само десния ли виждаше, как изглеждаха?
Но ти можеш да кажеш повече за усещането от съня и какво значение иматза теб тези планети там, Юпитер, Луна, Сатурн и К11. Така ще разбереш и значението на съня.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2414 -: Май 17, 2013, 09:37:15 am »
хахаха
значи 11 дом, приятелство, общи интереси. Юпитер - щастие, късмет.  Луна - личното ти отношение, състояние.
Краката могат да символизират символизират основи, стабилност, мобилност, независимост, свобода. Босите ти стъпала може да говорят за безгрижна и спокойна нагласа, може би търсиш своята идентичност.
Боси ли бяха краката ти, само десния ли виждаше, как изглеждаха?
Но ти можеш да кажеш повече за усещането от съня и какво значение иматза теб тези планети там, Юпитер, Луна, Сатурн и К11. Така ще разбереш и значението на съня.

Хаххаха, ми боси и хубави, харесвам си крачетата все пак )))) За десния помня, десния виждах, особено втория пръст, както и съответно "част" от картата, около 11 дом, мс-то, сатурна в 10 наблизо, все пак имам само 5 пръста))))

символизират основи, стабилност, мобилност, независимост, свобода. Босите ти стъпала може да говорят за безгрижна и спокойна нагласа,

ми това много добре ме описва,)))) спокойна, свободолюбива и много щастлива, че откакто се помня имам късмет да мога да си осигурявам независимост.

За съня знам, че бях доволна от този аспект, харесваше ми, мен сатурн не ме плаши, приятел ми е и го харесвам. А инак към края на месеца транзитния юпитер реално съвпада с прогресивната луна на Ис ми ))))) Ето ти знак)))))

*

satin_

« Отговор #2415 -: Май 17, 2013, 09:43:54 am »
В последно време рядко помня сънищата си, защото съм започнала да спя като труп. Но тази нощ сънувах няколко и последният беше много зловещ.

Намирах се в някакви тунели под земята. В началото на съня имаше някаква светлина, но после стана безкрайно тъмно. Имаше хора, но само приличаха на такива, бяха от някакъв друг свят. Искаха да ме притежават и да ме наранят. Не знаеха, че знам. Чакаха удобен момент. Знаех какви са. Успях да се измъкна от полезрението им и тръгнах през тунелите. Тогава настъпи тъмнината. Сблъсках се с някой, не го виждах. Изплаших се, мислех, че е от тях и той беше. Но ме хвана за ръката. Преследваха ни, а той не спираше да ме държи. Успяхме да излезем на повърхността. Светлината беше слаба, или се стъмваше или беше преди изгрев.Тогава го видях, не го познавах. Каза ми да тича. След известно време се появи висока ограда, мислех, че ще се блъснем в нея, но я прескочихме. Знаех, че тези, които ни преследват са зад нас. Обърнах се, бяха ни настигнали. Исках да спра и да се сблъскам с тях, знаех, че ще победят, но нямах сили повече да бягам, исках да се предам. Но мъжът не пускаше ръката ми. Тогава се събудих, защото вече ужасът беше непоносим.

*

Константин

« Отговор #2416 -: Май 17, 2013, 09:50:45 am »
Satin_, явно големите ти страхове са да не си сама, а голямото ти желание е да те намери "принца" и да те изведе от тъмнината(самотата), но предпочитам Papy да се произнесе :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #2417 -: Май 17, 2013, 10:09:13 am »
За сатин-попаднала си или ще попаднеш в ситуация, в която ще си спечелиш врагове, но без пряк конфликт. Но пък ще спечелиш и приятел(и) и ще излезеш на чисто от историята, ще прескочиш препятствието :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #2418 -: Май 17, 2013, 10:10:45 am »
Моля някой с психологическа трактовка да подскаже :)

Сънувах, май лилави бяха, чорапи, които обух в/у обувките-такъв беше обичаят на онова място, за да не се цапа. Също-истински броненосец, който щяхме да изядем, аз го пазих.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2419 -: Май 17, 2013, 10:40:36 am »
Моля някой с психологическа трактовка да подскаже :)

Сънувах, май лилави бяха, чорапи, които обух в/у обувките-такъв беше обичаят на онова място, за да не се цапа. Също-истински броненосец, който щяхме да изядем, аз го пазих.
Според мен е знак да се предпазиш от нещо - чорапите, които си обула да не се цапа и броненосеца, един вид да сложиш броня - да се предпазиш.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх