Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540655 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2440 -: Май 19, 2013, 11:31:22 am »
Сънувах една приятелка с която се скарахме преди няколко години. Казах й на сън тези думи ''Извинявай и съжалявам за всичко казано'' после я прегърнах и тя ми отвърна, че и тя съжалява за казаното. Това беше.

Тежи ти онази караница и искаш помирение. Вероятно гордостта/егото ти са спънка в реализацията наяве. :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2441 -: Май 19, 2013, 01:13:05 pm »
В днешният ми сън имаше една част, където вървях по улица с много голям наклон и вървя надолу. Беше следобед, по пътя някакви циганчета ме закачат и почват да ме бутат, аз ги отблъсквам и се затичвам надолу, да се отърва от тях. Надолу обаче ми изскача едно момченце циганче на около 7-8г, и ме спира като ми се 'усмихва' и ми опира много малък пистолет в корема (около слънчевия сплит) Мисля, че се смееше и говореше нещо, спрях се и помислих, колко нелепо мога да си изгубя живота в този момент. Обърнах се към него и му казах "погледни ме!" той ме погледна в очите и му казах нещо от сорта на "обичай" или "обичай другите" и "обичай себе си" нещо такова. Той свали пистолета и аз продължих по пътя си.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2442 -: Май 19, 2013, 02:50:09 pm »
В днешният ми сън имаше една част, където вървях по улица с много голям наклон и вървя надолу. Беше следобед, по пътя някакви циганчета ме закачат и почват да ме бутат, аз ги отблъсквам и се затичвам надолу, да се отърва от тях. Надолу обаче ми изскача едно момченце циганче на около 7-8г, и ме спира като ми се 'усмихва' и ми опира много малък пистолет в корема (около слънчевия сплит) Мисля, че се смееше и говореше нещо, спрях се и помислих, колко нелепо мога да си изгубя живота в този момент. Обърнах се към него и му казах "погледни ме!" той ме погледна в очите и му казах нещо от сорта на "обичай" или "обичай другите" и "обичай себе си" нещо такова. Той свали пистолета и аз продължих по пътя си.
Има възможност да допуснеш грешка.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2443 -: Май 20, 2013, 08:07:31 am »
Айде сега да Ви видя.... ;D ;D ;D

Наистина сънувах, че със sunnily, нашата от форума, разглеждаме астрокартата ми, която е описана не къде да е, ами на пръстите на десния ми крак. И констатирахме, че в момента /на съня, разбира се/ прогресивна луна ми е върху натална к11, където е юпитер. Наблизо беше и сатурн и изобщо ситуацията ни допадаше. И за да не питате, ще кажа, че нямаше зодиакални знаци, ами показалеца на десния ми крак беше К11.  :haha:

Събудих се и много се смях на глас сама в тъмното. Този форум съвсем ми е взел акълеца. )))

Чакам мнения! ))))

Вероятност да изпиташ срам по отношение на приятелство/сдружение, в което работиш и другите аналогии на 11 дом.
 Има ли причина подсъзнателно да ревнуваш от Сънили или да се срамуваш за нещо пред нея? :blink:

Благодаря ти, Уран. Сънили не я познавам лично или я познавам толкова, колкото и всички вас. Така че няма от какво да се ревнуваме, това е все едно и също да ревнувам теб. Нищо не ни свързва в реалния живот.
Тя е единствената, която ми е поискала приятелство във фейсбука и съм й дала пълен достъп до постове и фотоси. Но там практически не комуникираме. Ако имаше нещо, което да ме безпокои, щях да я огранича. Така че пак не.

Въпросът ти съдържа обстоятелствено пояснение "подсъзнателно", така че не знам )))) Може ))))) Но ние по принцип си говорим на различни езици с нея и ни е трудна комуникацията. Поздрави!

*

Нова

• 3491
« Отговор #2444 -: Май 20, 2013, 08:18:09 am »
чАК ПЪК ТОЛКОВА С МОЯ ЛЮБИМ БРАТ?
хм, ма знае ли човек.
Благодаря все пак.

Кръвта обикновено е истина, от ония-по-неприятните
Дано да не

Давам обратна връзка, не се изпокарахме с моя брат, не живеем на едно място и няма какво да делим, той е миролюбив, е ако бяхме заедно, щях да му поотровя живота, ама не. Обаче това за неприятната истина се оказа вярно.

Вкъщи е имало драми, за глупасти разбира се, но емоционални, чак ме е срам да си призная, но у дома и майка ми, и брат ми не са на себе си. Те сами си го правят разбира се, ама разни хора...
Котките ни ги пипна някакъв пролетен грип, едната абортира от него при това злокобно, нещо я накарало да се качи върху лозината/асмата/ и оттам да ги пуска... ужас..., другата, която ни е много стара и любима едвам роди две прекрасни котета след множество посещения на ветеринар и прочее. Уж много здрави  и силни котета, на четвъртия ден прогледнаха обаче в крайна сметка се заразиха и те и са умрели по трагичен начин след две денонощия драми и безсъние у дома, сополи, рев, погребения, майка им и тя много е страдала и си е търсила бебетата... Майка ми пък съответно като страда любимото й дете.. И изобщо котешко-човешки синовно-майчински неволи у дома. Още майка ми не се е свестила, няма да й звъня известно време, че ми писна да я слушам като вдовица да ми пъшка по телефона.
Но имаше и още 1-2 подкрепящи съня в тази връзка.
« Последна редакция: Май 20, 2013, 01:57:36 pm от Нова »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2445 -: Май 20, 2013, 09:04:26 am »
Тази нощ сънувах странен сън, с две починали мои близки.

Първо сънувах как с покойната ми баба готвим заедно, правихме някакви сладки. После тя тръгна някъде да носи част от тях, останалите трябваше да занеса аз (за почерпка на някакви хора, бяха в някаква сграда). Бяхме в малко китно градче, приличаше ми на Бяла... Тръгнах с една тава сладки и изведнъж се озовах в голям непознат град, чудех се по кой булевард да тръгна и къде всъщност отивам... Спомням си голяма сграда, в която се качих, обикалях по стълбищата, търсих изход и едва не се изгубих. После слязох долу и се срещнах с покойната ми майка... За нея само си спомням, че изглеждаше много добре, беше облечена хубаво, с красива дълга чуплива коса, свеж тен (каквато беше през младините си).
След това си спомням само как се обадих на баба да питам къде е мястото. И докато вървях и говорех с нея по телефона, го видях директно пред мен... Баба ми се изсмя и каза "Толкова много да обикаляш, а то да е почти под носа ти". След това се събудих.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2446 -: Май 20, 2013, 02:42:29 pm »
Лили, аз знам, че ако ги сънуваш мъртвите с някаква храна или пък да ти искат храна, е хубаво на другия ден да почерпиш, в случая може да почерпиш със сладки,например някой от близкото обкръжение,колеги ,роднини..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2447 -: Май 20, 2013, 02:44:57 pm »
Нямам роднини, но може да взема някакви сладки да подам в офиса.

Моите сънища с мъртвите по принцип не са така буквални, обикновено имат някакъв символизъм и са предсказателни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2448 -: Май 20, 2013, 03:13:42 pm »
Сънувах братовчедка си,с която не си говорим от една година,че чрез посредник ме търси да и върна някакви пари (в реалния живот не и дължа пари). Мисля,че насън отказах да и ги върна,но тя се свърза с мен и започна да ме заплашва.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

satin_

« Отговор #2449 -: Май 20, 2013, 03:14:14 pm »
Иска ти се да заминеш, да промениш живота си. Ако го направиш вероятно не би те удовлетворило, няма да откриеш там това, което търсиш. Може би трябва да потърсиш промяната вътре в теб, не в заобикалящата среда. Нуждаеш се от уют, топлина и обич. И място, което наистина да наречеш дом.

Може би греша.

Моля Уран и Папи да се изкажат  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2450 -: Май 21, 2013, 06:11:51 am »
Добро утро момичета,
моля ви разтълкувайте следните символи.Сънувах ги рано тази сутрин след 5 часа.Чудя се,дали не са отражение на действителността,но ето ги:

Сънувах,че слизам с асансьор надолу,чувствах страх.
После тръгнах уплашена , в някакъв непознат квартал,търсех нещо но какво не си спомням.И се загубих.
След това ме валя дъжд,питах хората къде е посоката по която да се прибера.По пътя видях мъж и жена с кученце.
Вървях под дъжда,беше ми студено и си бях загубила чантата,нямах нищо в себе си.
Когато намерих пътя и се прибрах,седнах под юргана и започнах да си подстригвам косата.Падаше надолу и всичко стана в отрязани косми.
После в стаята ми влязоха 2 момичета-близначки,но бяха около 10 годишни.

Това е.
Чудя се дали не е отражение на действителността,защото в работата ползвам постоянно асансьори.Снощи пък си мислех,че пак съм за подстригване....

Кажете,ако виждате нещо.
Мерси!

*

Uran

• 6041
« Отговор #2451 -: Май 21, 2013, 05:46:21 pm »
Сънувах братовчедка си,с която не си говорим от една година,че чрез посредник ме търси да и върна някакви пари (в реалния живот не и дължа пари). Мисля,че насън отказах да и ги върна,но тя се свърза с мен и започна да ме заплашва.

Дължите си обяснения някакви.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2452 -: Май 21, 2013, 05:50:06 pm »
Добро утро момичета,
моля ви разтълкувайте следните символи.Сънувах ги рано тази сутрин след 5 часа.Чудя се,дали не са отражение на действителността,но ето ги:

Сънувах,че слизам с асансьор надолу,чувствах страх.
После тръгнах уплашена , в някакъв непознат квартал,търсех нещо но какво не си спомням.И се загубих.
След това ме валя дъжд,питах хората къде е посоката по която да се прибера.По пътя видях мъж и жена с кученце.
Вървях под дъжда,беше ми студено и си бях загубила чантата,нямах нищо в себе си.
Когато намерих пътя и се прибрах,седнах под юргана и започнах да си подстригвам косата.Падаше надолу и всичко стана в отрязани косми.
После в стаята ми влязоха 2 момичета-близначки,но бяха около 10 годишни.

Това е.
Чудя се дали не е отражение на действителността,защото в работата ползвам постоянно асансьори.Снощи пък си мислех,че пак съм за подстригване....

Кажете,ако виждате нещо.
Мерси!

Доста символичен е сънят.
Това, че асансьорът се спуска надолу, говори за спад/загуба/ емоционален срив. Дъждът е сълзи. Дамата с кученце- необходимост от приятелска утеха.

Не изключвам да има и буквализъм особено ако имаш и някакви реални "планове" за визията си :blink:, а и ако наскоро някой е засядал в асансьора...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2453 -: Май 21, 2013, 05:55:04 pm »
Тази нощ сънувах странен сън, с две починали мои близки.

Първо сънувах как с покойната ми баба готвим заедно, правихме някакви сладки. После тя тръгна някъде да носи част от тях, останалите трябваше да занеса аз (за почерпка на някакви хора, бяха в някаква сграда). Бяхме в малко китно градче, приличаше ми на Бяла... Тръгнах с една тава сладки и изведнъж се озовах в голям непознат град, чудех се по кой булевард да тръгна и къде всъщност отивам... Спомням си голяма сграда, в която се качих, обикалях по стълбищата, търсих изход и едва не се изгубих. После слязох долу и се срещнах с покойната ми майка... За нея само си спомням, че изглеждаше много добре, беше облечена хубаво, с красива дълга чуплива коса, свеж тен (каквато беше през младините си).
След това си спомням само как се обадих на баба да питам къде е мястото. И докато вървях и говорех с нея по телефона, го видях директно пред мен... Баба ми се изсмя и каза "Толкова много да обикаляш, а то да е почти под носа ти". След това се събудих.

Lili, направи воаяж до родните места- така ще решиш за себе си дали тук или там. Емоционално си се заклещила м/у преди и сега- с превес за хубавата страна- на преди.
Имаш нещо за разрешаване- затова са тези сънища. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2454 -: Май 21, 2013, 06:17:07 pm »
Uran, и да искам, вече не мога да се върна, няма как и няма къде.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #2455 -: Май 21, 2013, 07:57:04 pm »
Може ли помощ в тълкуването и на моя сън. Не помня добре какво се случи, но помня две много ярки сцени. Едната е как вдигам дясната си ръка и виждам мишницата си много силно окосмена. После една тения се беше залепила за някаква салфетка, опитах се да я махна и в един момент в мивката се озоваха части от нея, но освен това на дъното имаше малко вода, няколко рибки и 2-3 едри речни рака.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2456 -: Май 21, 2013, 08:04:53 pm »
Може ли помощ в тълкуването и на моя сън. Не помня добре какво се случи, но помня две много ярки сцени. Едната е как вдигам дясната си ръка и виждам мишницата си много силно окосмена. После една тения се беше залепила за някаква салфетка, опитах се да я махна и в един момент в мивката се озоваха части от нея, но освен това на дъното имаше малко вода, няколко рибки и 2-3 едри речни рака.

Имаш ли страхове по отношение на здравния си статус?

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #2457 -: Май 21, 2013, 08:08:32 pm »
Не, нито за себе си, нито за близки.
Притесненията ми са финансови, за работата, но не прекалено големи, не е трагично положението.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2458 -: Май 21, 2013, 08:43:06 pm »

Давам обратна връзка, не се изпокарахме с моя брат, не живеем на едно място и няма какво да делим, той е миролюбив, е ако бяхме заедно, щях да му поотровя живота, ама не. Обаче това за неприятната истина се оказа вярно.

Уфф, Нова :(
Много ми е жал за котките
Ей затова повече котка няма да си взема, нашата е погребана под една круша

*

Papy

• 4343
« Отговор #2459 -: Май 21, 2013, 08:45:45 pm »
Бела, ще дойдат пари