Здравейте мили съфорумци! Реших да ви пиша, понеже напоследък ме измъчват странни сънища. В реалния живот имам симпатии към един мъж, но не ми се случва често да мисля за него, само като го видя и сякаш нещо потрепва в стомаха ми. Тааа, сега по същество... В последно време все по-често се появява в съня ми и винаги е много влюбен в мен, и винаги и аз съм много влюбена в него, но винаги има някаква огромна и непреодолима пречка, заради която не можем да бъдем заедно. Имам чувството, че специално тези сънища, в които се появява той са по-различни, някак по-реални, все едно е наяве-не на сън. И са толкова интензивни, страстни... Всеки път различна история, но винаги със него. Когато сме заедно в съня съм на седмото небе. Но в следващия момент се стряскам и се събуждам и не мога да повярвам, че е било просто сън. Сякаш целият ми свят се срива. Моля ви, кажете ми какво означава това, защо всичко се повтаря отново и отново? Какво мога да направя за да се отърся и подобни сънища да не ме измъчват повече? Благодаря ви предварително!