Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540634 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2460 -: Май 21, 2013, 08:48:48 pm »
Милки, внимавай-ако е предсказателен-задава се нещо сериозно, ще бъдеш на кръстопът, да не кажа в безизходица

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #2461 -: Май 21, 2013, 09:01:07 pm »
Бела, ще дойдат пари
Благодаря, Папи. И аз това четох в нета за космите, но нямам лични впечатления затова попитах.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2462 -: Май 21, 2013, 09:17:36 pm »
Бела, ще дойдат пари
Благодаря, Папи. И аз това четох в нета за космите, но нямам лични впечатления затова попитах.

Аз имам-затова го написах :)
Интересно дясната ръка как ще се прояви-да разкажеш

« Отговор #2463 -: Май 21, 2013, 10:21:27 pm »
Сънувах братовчедка си,с която не си говорим от една година,че чрез посредник ме търси да и върна някакви пари (в реалния живот не и дължа пари). Мисля,че насън отказах да и ги върна,но тя се свърза с мен и започна да ме заплашва.

Дължите си обяснения някакви.
Така е...По принцип бяхме много близки,но както сме си близки изведнъж става нещо и прекъсваме контакт за 1,2,3 години. Винаги е било така.Но този път съм решила да е за последно.Винаги когато се появи,в живота ми сякаш настъпва някаква пауза,започват проблеми.Имам чувството,че ми стопира развитието някак.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2464 -: Май 21, 2013, 10:48:46 pm »
Милки, внимавай-ако е предсказателен-задава се нещо сериозно, ще бъдеш на кръстопът, да не кажа в безизходица

Мерси Папи и Уран!

*

Papy

• 4343
« Отговор #2465 -: Май 21, 2013, 10:57:08 pm »
искам само пак да напомня, че става въпрос за предсказания по сънищата, но те може да са си най-обикновени, не предксазателни

аз лично моите си ги познавам, но знам, че не с всички е така

*

Uran

• 6041
« Отговор #2466 -: Май 22, 2013, 06:57:53 pm »
искам само пак да напомня, че става въпрос за предсказания по сънищата, но те може да са си най-обикновени, не предксазателни

аз лично моите си ги познавам, но знам, че не с всички е така

Toчно така- много зависи от субективната оценка, а и от клишетата, на които стъпваме.
За някои котките да измамни жени, но при други- уют.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2467 -: Май 23, 2013, 08:32:42 am »
Специално за котките-аз много ги обичам, моята ме избутваше в ъгъла на леглото, за да се разположи тя удобно, и редовно ми говореше като се прибера вечер
А и не съм суеверна-беше черна, със зелени очи

Но в сън котки не ми показват хубаво

« Отговор #2468 -: Май 24, 2013, 03:56:02 pm »
Здравейте мили съфорумци! Реших да ви пиша, понеже напоследък ме измъчват странни сънища. В реалния живот имам симпатии към един мъж, но не ми се случва често да мисля за него, само като го видя и сякаш нещо потрепва в стомаха ми. Тааа, сега по същество... В последно време все по-често се появява в съня ми и винаги е много влюбен в мен, и винаги и аз съм много влюбена в него, но винаги има някаква огромна и непреодолима пречка, заради която не можем да бъдем заедно. Имам чувството, че специално тези сънища, в които се появява той са по-различни, някак по-реални, все едно е наяве-не на сън. И са толкова интензивни, страстни... Всеки път различна история, но винаги със него. Когато сме заедно в съня съм на седмото небе. Но в следващия момент се стряскам и се събуждам и не мога да повярвам, че е било просто сън. Сякаш целият ми свят се срива. Моля ви, кажете ми какво означава това, защо всичко се повтаря отново и отново? Какво мога да направя за да се отърся и подобни сънища да не ме измъчват повече? Благодаря ви предварително!

*

Uran

• 6041
« Отговор #2469 -: Май 24, 2013, 04:42:00 pm »
Ако в реалния живот си овладяна, Реотанче, то тези сънища са компенсиращи.
Ти сама би трябвало да прецениш, дали са предсказателни, или са послания- към теб самата от недрата на подсъзнанието ти. Това вероятно е истинското ти отношение, което здравият разум натиква в ъгъла. :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2470 -: Май 27, 2013, 10:23:14 am »
Ужасен сън сънувах
сънувам че съм с една колежка от другия отдел и обикаляме блока на мъжа, в който бях доскоро лудо влюбена, мислех как съм чувала че разни други момичета които го харесват как го ухажват и правят разни глупости да му звънят на вратата и да се крият и разни подобни та си мислех - и аз съм такава глупачка и се излагам.
После бяхме пред блока му и там имаше нещо като монумент на брака му - две книжки върху тях нарисувани сватбени халки (а уж не се разбира с жена си). Ние ги разгледахме и не можахме да ги сложим пак в същият ред както бяха подредени.
По едно време се притесних, че тази с която съм сега ще разтръби из цялата служба, че аз съм влюбена в него и ме беше срам.
Докато обикаляхме тъй като не знаехме в кой вход живее аз видях табелка с фамилното му име и че е на 8мия етаж, качихме се и влязохме в апартамента. Първо минахме през хола, където спяха разни хора, оказа се че апартамента е много голям с едни мраморни подове и дървени кухни и барове (в панелен блок), появи се жена му и детето му, а после тези които спяха се надигнаха и се оказаха роднини, които са им на гости.

Постоянно треперех, че и той ще се появи е ще ме е срам да ме види там, но него го нямаше.

Ужасен сън, ужасен, и имам чувството, че той някак повлия да сънувам това въпреки, че него го нямаше в съня.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2471 -: Май 27, 2013, 11:32:50 am »
Моите сънища все са странни и са всяка нощ, някои се повтарят регулярно. Снощи сънувах нещо, което досега на бях - живея в добре познат панелен блок на 8 етажа и сме 4 апартамента на етаж - сънувам, че излизам за работа и гледам млада жена (явно съседка някоя) правят някакъв ремонт в коридора, аз искам да тръгна за работа, но установявам, че не мога да заключа вратата, а вън скоро ще плъзнат на етажа майстори и не мога да оставя така. И голямо притеснение, че не става и не става тоя ключ, въртя в ключалката, той превърта и не заключва, чак май извадих патрона да го гледам, уж наред, а не иска да заключи. Някой има ли представа какво може да значи (ако изобщо значи нещо)?

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2472 -: Май 27, 2013, 11:50:45 am »
Вчера бях в Руската църква, вечерта  сънувах иконата на Св. Серафим. Какво може да означава това според вас?

« Отговор #2473 -: Май 27, 2013, 02:33:29 pm »
Morena, според мен е супер знак. Чул е молитвите ти и ще ти отговори на писмото, ако си писала такова :)
Аз съм била 2 пъти в Руската църква. Преди посещението ми вторият път също го сънувах и 2-3 седмици след това се случи чудо! Много силно място е, дори съм чела, че духът му продължава да живее там...
Вярвай и благодари :25:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2474 -: Май 27, 2013, 10:06:12 pm »
Моите сънища все са странни и са всяка нощ, някои се повтарят регулярно. Снощи сънувах нещо, което досега на бях - живея в добре познат панелен блок на 8 етажа и сме 4 апартамента на етаж - сънувам, че излизам за работа и гледам млада жена (явно съседка някоя) правят някакъв ремонт в коридора, аз искам да тръгна за работа, но установявам, че не мога да заключа вратата, а вън скоро ще плъзнат на етажа майстори и не мога да оставя така. И голямо притеснение, че не става и не става тоя ключ, въртя в ключалката, той превърта и не заключва, чак май извадих патрона да го гледам, уж наред, а не иска да заключи. Някой има ли представа какво може да значи (ако изобщо значи нещо)?
Имаш да разрешаваш някакъв проблем и не намираш правилния подход към него.
Цифрите 8 и 4 в съня ти ли се наложиха или това някакво допълнително твое уточнение? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2475 -: Май 27, 2013, 10:08:46 pm »
Ужасен сън сънувах
сънувам че съм с една колежка от другия отдел и обикаляме блока на мъжа, в който бях доскоро лудо влюбена, мислех как съм чувала че разни други момичета които го харесват как го ухажват и правят разни глупости да му звънят на вратата и да се крият и разни подобни та си мислех - и аз съм такава глупачка и се излагам.
После бяхме пред блока му и там имаше нещо като монумент на брака му - две книжки върху тях нарисувани сватбени халки (а уж не се разбира с жена си). Ние ги разгледахме и не можахме да ги сложим пак в същият ред както бяха подредени.
По едно време се притесних, че тази с която съм сега ще разтръби из цялата служба, че аз съм влюбена в него и ме беше срам.
Докато обикаляхме тъй като не знаехме в кой вход живее аз видях табелка с фамилното му име и че е на 8мия етаж, качихме се и влязохме в апартамента. Първо минахме през хола, където спяха разни хора, оказа се че апартамента е много голям с едни мраморни подове и дървени кухни и барове (в панелен блок), появи се жена му и детето му, а после тези които спяха се надигнаха и се оказаха роднини, които са им на гости.

Постоянно треперех, че и той ще се появи е ще ме е срам да ме види там, но него го нямаше.

Ужасен сън, ужасен, и имам чувството, че той някак повлия да сънувам това въпреки, че него го нямаше в съня.
Не мисля, че е предсказателен сън. Ако имаш връзка с този мъж и той е ангажиран, сънят просто проектира очакванията ти, страховете ти, обидите- всичко, което си преживяла/преживяваш.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2476 -: Май 28, 2013, 07:34:53 am »
Благодаря ти Уран.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2477 -: Май 28, 2013, 08:37:32 am »
Здравейте! Почти всяка вечер сънувам и ако тръгна да ви разказвам какви странни сънища имам, ще ме помислите за луда.  ;D Снощи сънувах една голяма змия, или аз бях малка, като джудже пред нея, сънувах я че си отвори устата пред мен и беше много по-голяма от мен, дори й виждах тръбичката в гърлото. Беше се разперила над мен, като рибата калкан. Отвори си устата срещу мен да ме изяде и от тази тръбичка започна да пръска отрова, аз се предпазих по някакъв начин и след това и аз започнах да я пръскам с някаква течност, точно в устата я уцелих и тя умря. Така умря, че направо изсъхна над мен и ме покри. Излязох изпод нея и тя беше мъртва. Много неща сънувах, но това си го спомням най-ярко. :)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2478 -: Май 28, 2013, 09:03:03 am »
Uran, благодаря  :blink: числата нямат общо със съня, само с реалността. Дано да си намеря ключа за бараката.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2479 -: Май 28, 2013, 02:03:26 pm »
Вчера бях в Руската църква, вечерта  сънувах иконата на Св. Серафим. Какво може да означава това според вас?
Май ти се тревожеше за здравето на мама. Ако не си писала там писмо, направи го, наистина хубав знак! ;D