Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540651 Прегледи
*

sugar

• 17
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2480 -: Май 28, 2013, 02:50:07 pm »
Здравейте!Тази нощ сънувах,че пътувам с влак и минавам през един железен мост,а отдолу имаше буйна река.Интересното е,че доста често сънувам влакове. :-\

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2481 -: Май 28, 2013, 07:25:22 pm »
Вчера бях в Руската църква, вечерта  сънувах иконата на Св. Серафим. Какво може да означава това според вас?
Май ти се тревожеше за здравето на мама. Ако не си писала там писмо, направи го, наистина хубав знак! ;D
Да, аз съм.  Написах писмо. Помолих се в църквата и после на гроба му.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2482 -: Май 28, 2013, 09:30:34 pm »
Здравейте!Тази нощ сънувах,че пътувам с влак и минавам през един железен мост,а отдолу имаше буйна река.Интересното е,че доста често сънувам влакове. :-\

Предстои ли ти вземане на важно решение?

« Отговор #2483 -: Май 30, 2013, 05:12:57 am »
Сънувах,че се разхождам на една зелена поляна.Усещах огромен товар на единия си крак и като погледнах имаше огромна жаба,с огромни нокти-беше се "залепила" здраво за мен.Но после една възрастна дама ме освободи от този товар,и то с голи ръце. :unsure:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2484 -: Май 30, 2013, 08:41:08 am »
Е, не!! Сънувах, че едни приятели са ми дошли на гости с котката си, която на живо е изключително зла и не помня как се завъртя съня, но и мих зъбите на котката с МОЯТА четка за зъби...  ;D ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2485 -: Май 30, 2013, 03:22:51 pm »
Днес се събудих с плач и викове за помощ... това не е необичайно за мен, но рядко се случва.

Сънят беше по-дълъг, но последната запомняща се част беше как се намирам в голям супермаркет с родителите ми. Те явно вече са напазарили и са стигнали почти до касата, аз още се бавя... В един метален кош, промоция на раници, с голям червен балон подарък - вътре. Беше последната останала, отстрани имаше други балони останали, излишни. И от моята беше изваден, за това взех един голям и го пъхнах вътре. В страни имаше една торбичка с много балони... Викам си...тъй и тъй свършва промоцията, защо да не си взема и останалите балони. Отворих плика и вътре имаше всякакви размери, шарени, на формички, райета... дори супер миниатюрни балончета. Помислих си, че ще влязат в употреба - за партито (явно предстоеше такова)  В момента в който награбих няколко и ги пъхнах в раницата, се появи една касиерка и ме нападна, викайки ми злобно, каза, че всички са ме видели на камерите, дори и родителите - колко съм била смешна това помня, и др епитети използва по мой адрес които не помня ясно. Обиждаше ме и викаше като селянка.

Бях супер раздразнена, ядосана и обидена, дори не успях да се оправдая. Захвърлих чантата, която вече не исках. После помня как вървя нататък към другата част на магазина, бях толкова раздразнена че я псувах на глас вървейки... и го повтарях, не ми пукаше че някой случаен минувач ще ме чуе. По нататък я срещнах отново... подминавайки я, не откъснах поглед от нея.. гледах я толкова заканващо, сякаш щях да я убия. Подминах я и надолу продължавам да вървя  (по улица?)  от ляво на мен има телена ограда, която е леко изкривена, едно голямо куче (бежаво-бяло) скача по оградата и лае. Мисля си, как може да прескочи оградата, защото е огъната и виснала леко навън и в следващия момент то я прескача и ме напада, захапва ме за ръката. Не усещах толкова болка, но в следващия момент някак ме захапва отстрани на ребрата... усещам ужасна болка от която дори не мога да говоря, опитвам се да викам, викам "моля те спри" или "помогнете ми", "помощ" и др такива... мисля, си че жената(касиерката) го е насъскала (го прави това) и в следващия момент се събуждам плачейки и говорейки тези неща на глас... в момента в който отворих очи и се събудих, болката изведнъж изчезна. Много е странно, как понякога сякаш реално усещаме болка, така го чувствах на сън...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2486 -: Юни 03, 2013, 02:51:59 pm »
Някой да е сънувал календар? Сънувах календара на колежките на другия етаж в офиса, гледам да видя датата и в календара 2 или 3 дена на датата за юни има 0??? По моя сън днес сме 00.06 ...  :-\

« Отговор #2487 -: Юни 04, 2013, 08:11:40 pm »
Здравейте!

Казвам се Силвия и съм родена на 17.07.1996 (21:40) Баба ми също е зодия рак и двете сънуваме доста пророчески сънища. Дори прeдвидих смъртта на две жени. Казва, че раците предчувстват, имат интуитивни усещания. Винаги съм искала да съм по-различна, да имам някаква способност.

Във всички мои сънища, в които присъстват духове, имам странното усещане, че около мен има ток. Някакво нажежено чувство, което ме задушава и започва да ми се гади, дори от него се събуждам. Преди два дни сънувах, че влизам в кръгла сграда (почти като замък), на вратите (тези, които си спомням) пишеше "вечна любов", "орисница". Озовах се в стая с жена, която се занимава с магии. Реших, че ще я питам за моя "проблем": "Защо, когато сънувам духове, имам чувство на..", и тя добави "ток, нажеженост". Отговори, че това е дарба.

Днес преживах ужасна случка - видях пред очите си как издъхна човек. Бях си вкъщи на втория етаж, учих си и изведнъж, без никаква цел станах и тръгнах на някъде. Не знаех защо, но продължавах да ходя. Докато на стигнах, откъдето видях мъжа, който лежеше на улицата.

Въпросът ми е дали това наистина е така. Дали имам способност, свързана с духове? Ако може, обяснете ми и това чувство при среща с духове в сънищата ми.

Благодаря!
« Последна редакция: Юни 04, 2013, 08:29:17 pm от SylviaGrigorova »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2488 -: Юни 04, 2013, 08:19:20 pm »
Въпросът ми е дали това наистина е така. Дали имам способност, свързана с духове?
Всеки има такава способност, стига да се отвори за нея. Защо ти е потвърждение от външен фактор? Ти самата не знаеш ли.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2489 -: Юни 06, 2013, 09:40:35 am »
Тази нощ сънувах,че домашното ми куче ме ухапа.Много съм притеснена,защото знам,че не е хубав сънят.  :( Може ли някой да го разтълкува?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2490 -: Юни 06, 2013, 09:58:27 am »
Някой да е сънувал календар? Сънувах календара на колежките на другия етаж в офиса, гледам да видя датата и в календара 2 или 3 дена на датата за юни има 0??? По моя сън днес сме 00.06 ...  :-\

Това съм го сънувала неделя през нощта, понеделник е починал единия ми шеф...

« Отговор #2491 -: Юни 06, 2013, 06:51:37 pm »
С какво се свързват риби  и вода в съня?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2492 -: Юни 07, 2013, 12:10:54 pm »
Не съм сигурен дали беше точно сън или на граница между съня и будното състояние. Пред себе си виждах високи големи сгради, които се сгромолясваха много страшно (нещо като при Световния търговски център, но не същото). Всичко беше много мрачно и сиво и се усещаше нещо зловещо.  :unsure: Много се уплаших и тъкмо помислих, че съм събудил, всичко пак се повтори. Чуваше се много силен трясък, всичко беше прашно, а странното е, че не виждах и усещах нищо живо наоколо - всичко беше много пусто.  :-X

« Отговор #2493 -: Юни 13, 2013, 06:32:11 pm »
 ;D
Снощи сънувах,че имам ново приятелско обкръжение,което се състоеше от вампири. ;D Изпитвах огромен страх какво може да ми причинят.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2494 -: Юни 16, 2013, 03:16:56 pm »
какво означава ако се молиш в църква?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2495 -: Юни 17, 2013, 12:01:31 pm »
Зависи дали водата е била мътна или бистра
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2496 -: Юни 17, 2013, 04:51:32 pm »
какво означава ако се молиш в църква?

Имаш необходимост да укрепиш нещо. Вероятно ще успееш.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2497 -: Юни 17, 2013, 04:55:22 pm »
Не съм сигурен дали беше точно сън или на граница между съня и будното състояние. Пред себе си виждах високи големи сгради, които се сгромолясваха много страшно (нещо като при Световния търговски център, но не същото). Всичко беше много мрачно и сиво и се усещаше нещо зловещо.  :unsure: Много се уплаших и тъкмо помислих, че съм събудил, всичко пак се повтори. Чуваше се много силен трясък, всичко беше прашно, а странното е, че не виждах и усещах нищо живо наоколо - всичко беше много пусто.  :-X

Трябва да разчистиш пътя си към успеха. :blink: Има неща, които трябва да срутиш- авторитети, родителско влияние, връзки.. Необходима е първо да придобиеш пустота, освобождение. После ще населиш тази пустош с хора и събития. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2498 -: Юни 17, 2013, 04:56:31 pm »
;D
Снощи сънувах,че имам ново приятелско обкръжение,което се състоеше от вампири. ;D Изпитвах огромен страх какво може да ми причинят.

Не проявявай прекалена доверчивост.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2499 -: Юни 17, 2013, 04:59:17 pm »

Трябва да разчистиш пътя си към успеха. :blink: Има неща, които трябва да срутиш- авторитети, родителско влияние, връзки.. Необходима е първо да придобиеш пустота, освобождение. После ще населиш тази пустош с хора и събития. :blink:
Много ти благодаря за тълкуването, Uran!  :blink: От доста време се чудех над този сън и какво означава.