Днес се събудих с плач и викове за помощ... това не е необичайно за мен, но рядко се случва.
Сънят беше по-дълъг, но последната запомняща се част беше как се намирам в голям супермаркет с родителите ми. Те явно вече са напазарили и са стигнали почти до касата, аз още се бавя... В един метален кош, промоция на раници, с голям червен балон подарък - вътре. Беше последната останала, отстрани имаше други балони останали, излишни. И от моята беше изваден, за това взех един голям и го пъхнах вътре. В страни имаше една торбичка с много балони... Викам си...тъй и тъй свършва промоцията, защо да не си взема и останалите балони. Отворих плика и вътре имаше всякакви размери, шарени, на формички, райета... дори супер миниатюрни балончета. Помислих си, че ще влязат в употреба - за партито (явно предстоеше такова) В момента в който награбих няколко и ги пъхнах в раницата, се появи една касиерка и ме нападна, викайки ми злобно, каза, че всички са ме видели на камерите, дори и родителите - колко съм била смешна това помня, и др епитети използва по мой адрес които не помня ясно. Обиждаше ме и викаше като селянка.
Бях супер раздразнена, ядосана и обидена, дори не успях да се оправдая. Захвърлих чантата, която вече не исках. После помня как вървя нататък към другата част на магазина, бях толкова раздразнена че я псувах на глас вървейки... и го повтарях, не ми пукаше че някой случаен минувач ще ме чуе. По нататък я срещнах отново... подминавайки я, не откъснах поглед от нея.. гледах я толкова заканващо, сякаш щях да я убия. Подминах я и надолу продължавам да вървя (по улица?) от ляво на мен има телена ограда, която е леко изкривена, едно голямо куче (бежаво-бяло) скача по оградата и лае. Мисля си, как може да прескочи оградата, защото е огъната и виснала леко навън и в следващия момент то я прескача и ме напада, захапва ме за ръката. Не усещах толкова болка, но в следващия момент някак ме захапва отстрани на ребрата... усещам ужасна болка от която дори не мога да говоря, опитвам се да викам, викам "моля те спри" или "помогнете ми", "помощ" и др такива... мисля, си че жената(касиерката) го е насъскала (го прави това) и в следващия момент се събуждам плачейки и говорейки тези неща на глас... в момента в който отворих очи и се събудих, болката изведнъж изчезна. Много е странно, как понякога сякаш реално усещаме болка, така го чувствах на сън...